παρε το τηλ της οταν πασ, να μη τραβιεσαι αδικα αν εχει περιοδο η ρεπο. το δινει
Tι περίοδο ρε φίλε? Είσαι σοβαρός ?
Της Αντριαννας της έχει σταματήσει η περίοδος από την εποχή του Μεσοπολέμου....
παρε το τηλ της οταν πασ, να μη τραβιεσαι αδικα αν εχει περιοδο η ρεπο. το δινει
δινει. το ειχα αλλα εχασα το κιν μου κ το εχασα.δε κανει βιζιτες παντως , το εχω προσπαθησειΔινει και τηλ? εσυ το εχεις δηλαδη?
μην εισαι υπερβολικος ρε, τωρα 8α περναει εμμηνοπαυσηTι περίοδο ρε φίλε? Είσαι σοβαρός ?
Της Αντριαννας της έχει σταματήσει η περίοδος από την εποχή του Μεσοπολέμου....
δικε μου τι εννοεις? για παγωτο ασ πουμε?Έχει βγει ποτε κανεις μαζί της για παρέα;
Όποιος θέλει ας απαντήσει και με π.μ.
Ναι. Παγωτό χωνάκι!δικε μου τι εννοεις? για παγωτο ασ πουμε?
Η Αντριάνα είναι μοντέλο υπηρεσιών στο κρεβάτι. Στα είκοσι χρόνια μπουρδελοιστορίας μου δεν έχω καταθέσει τόσο σπέρμα σε καμία άλλη.
στην Αντριάνα δεν πας για εμφάνιση. Πας να φύγουν τα φλόκια σαν να εισαι πασας...
Οσο σκεφτομαι οτι στα δοματια υπαρχει χυμενο σπερμα παντου,δεν προκειτε να παω,αν και απο εμφανιση για την ηλικια της ειναι πολυ καλη!
Tα σεντονια ομως?ειχε παει ενα φιλαρακι μου και μου ειπε οτι το σεντονι ηταν γεματο φλοκια..τα σφουγγαριζει συχνα η υπηρετρια
Tα σεντονια ομως?ειχε παει ενα φιλαρακι μου και μου ειπε οτι το σεντονι ηταν γεματο φλοκια..
[glow=orange,2,300] δε μπορω μιζεριες[/glow]. ασ ζητουσε να αλλαξει δωματιο σα να ηταν σε ξενοδοχειο, η να την επαιρνε στα ορ8ια η να την τσιμπουκωνε στα ορ8ια
Στα ορθια την πηρεδε μπορω μιζεριες. ασ ζητουσε να αλλαξει δωματιο σα να ηταν σε ξενοδοχειο, η να την επαιρνε στα ορ8ια η να την τσιμπουκωνε στα ορ8ια