You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 943
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 903
- Πόντοι
- 81
Ρε τύποι τι πάει να πει δηλαδή ότι επειδή εφαρμόζεται στο εξωτερικό πρέπει να εφαρμοστεί και εδώ?? Ο καθε λαός έχει διαφορετική κουλτούρα ήθη και έθιμα... Και στη Γερμανία βάση νόμου επιτρέπεται η κτηνοβασία... Αρα είναι σωστό να φτιαχτεί ένας νόμος αύριο μεθαύριο και στην Ελλάδα και ο καθένας να γαμαει σκυλιά γατιά κοτόπουλα κοτσίφια και σαλάχια???
Εγω θέλω έναν Van nelle κάθε τρεις μέρες και πραγματικά σέβομαι τους μη καπνιστές αλλά έπρεπε να βρεθεί λύση ώστε να είναι και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες... Δεν πειράζει γυρνάμε στα παλιά... Μαζωψεις σε σπίτια με καλή πάρεα φαΐ και πιοτό...
Εγω θέλω έναν Van nelle κάθε τρεις μέρες και πραγματικά σέβομαι τους μη καπνιστές αλλά έπρεπε να βρεθεί λύση ώστε να είναι και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες... Δεν πειράζει γυρνάμε στα παλιά... Μαζωψεις σε σπίτια με καλή πάρεα φαΐ και πιοτό...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΦΕΡΕ ΓΝΩΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ
θα του παρουν το διπλωμα σε μια ωρα ενω εχετε μια ατμοσφαιρα διαμαντι
Ενταξει μπορει να το κανουν οι ιλουμινατοι και οι εβραιοι για να μας καταστρεψουν.
ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ !!!111
( Ο τροβαδουρος κανει χαβαλε βεβαια , οποτε ας κανουμε και μεις λιγακι )
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΟΥΛ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
απλα στα αρχιδια μας το μεροκαμματο στους ελεγκτες
Τσιγάρο ΤΕΛΟΣ.
Χώνεψέ το.
Αυτα που μου λες τώρα εσύ "έλα να δεις" και τέτοια... πηγαίνω και τα βλέπω. Για παράδειγμα, τις προάλλες ήμουν στο Crow (Μιχαλακοπούλου & Σινώπης), rock club, είχε και live. Δεν κάπνιζε ούτε ένας! Καπνίζαμε όλοι έξω. Κι όταν λέω καπνίζαμε εννοώ 6-7 άτομα ήμασταν κάθε φορά, όχι τις παπάτζες που λένε όλοι "τα μαγαζιά είναι άδεια κι όλοι είναι έξω και καπνίζουν!"
Κωλόγατο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
αχαχαχαχαχα....τι λες ρε φιλε; Το σκεφτηκες πολυ για να το γραψεις αυτο; Πρεπει να εκαψες πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να βγει αυτο απο μεσα σουΖούμε καταστάσεις φασισμού, ποτοαπαγόρευσης και εξορίας των "αντιφρονούντων".
Άλλη μία υστερία - αμερικανιά.
Η απαγόρευση δεν είναι λύση. Ο κόσμος θα στραφεί σε άλλον εθισμό (π.χ. αλκοόλ).
Κωλόγατο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
1) εγινε και το τσιγαρο εθιμο; Εγινε η ασεβεια στον διπλανο μας εθιμο; Ωρε διαβαζεις τι γραφεις πριν πατησεις "αποστολη";Ρε τύποι τι πάει να πει δηλαδή ότι επειδή εφαρμόζεται στο εξωτερικό πρέπει να εφαρμοστεί και εδώ?? Ο καθε λαός έχει διαφορετική κουλτούρα ήθη και έθιμα... Και στη Γερμανία βάση νόμου επιτρέπεται η κτηνοβασία... Αρα είναι σωστό να φτιαχτεί ένας νόμος αύριο μεθαύριο και στην Ελλάδα και ο καθένας να γαμαει σκυλιά γατιά κοτόπουλα κοτσίφια και σαλάχια???
2) Ο Ελληναρας ειναι βλαχος και σταρχιδιστης. Οι Δυτικοι σε λιγοτερο βαθμο. Οποτε ναι, ας τους αντιγραψουμε σε αυτο. Και σε αλλα πολλα. Μην υπερεκτιματε την καταγωγη σας Ελληναραδες μου, δεν ειστε τοσο σπουδαιοι οσο νομιζετε. Και σιγουρα οι ξενοι ΔΕΝ σας ζηλευουν. Τον ηλιο ζηλευουν. Και τον ηλιο δεν τον αποκτησατε με τον ιδρωτα σας.
3) Αυτο με την κτηνοβασια στην Γερμανια ειναι ψεμα, ελεος. Ειναι απιστευτο το ποσο πολλοι Ελληνες αναπαραγουν αυτην την ηλιθιοτητα. Fake news. Hoax. Αμαν πχια
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
Φίλε, δεν υπάρχει περίπτωση για να βρεθεί η λύση!!!!Ρε τύποι τι πάει να πει δηλαδή ότι επειδή εφαρμόζεται στο εξωτερικό πρέπει να εφαρμοστεί και εδώ?? Ο καθε λαός έχει διαφορετική κουλτούρα ήθη και έθιμα... Και στη Γερμανία βάση νόμου επιτρέπεται η κτηνοβασία... Αρα είναι σωστό να φτιαχτεί ένας νόμος αύριο μεθαύριο και στην Ελλάδα και ο καθένας να γαμαει σκυλιά γατιά κοτόπουλα κοτσίφια και σαλάχια???
Διάβαζε αυτό από αρχή μέχρι το τέλος και να καταλάβεις, ότι όλο το θέμα είναι σκόπιμα δημιουργημένο για να μοιραστεί το έθνος! Ομάδα των μη καπνιστών δεν παίρνει πίσω και αύριο θα θέλουν να μη καπνίζουμε στα σπίτια μας. Μερικοί, πληρώνονται κιόλας, για να κάνουν αυτά. Από διαφορές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και μερικοί ότι το όντος πιστεύουν. Όλο το σκηνικό είναι για να ασχολείται κόσμος με αυτό και δεν βλέπει και δεν ελέγχει τι κάνουν πολιτικοί, δηλαδή, μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Είχα συνέταιρο στο Αργος, που με ενόχλησε συχνά με αυτό το θέμα. Χάριζα του το μερίδιο μου και έφυγα. Χρεοκοπήθηκε. Και μάλιστα να το καταλάβεις σε λίγο, πως άγρια να χτυπούν αυτό που έγραψα τώρα εδώ! Δεν πειράζει, πρέπει να δρούμε αμοιβαία σαν αυτοί, τίποτε άλλο! Είναι τυφλωμένοι με την αλήθεια τους και δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΕ!!!
Η αλήθεια τους τελειώνει εκεί που αρχίζει δική σου !!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Kι εγω καπνιστης ειμαι.
Το θεμα ομως εχει ληξει.
Το καπνισμα στα καταστηματα και στους κλειστους χωρους απαγορευεται και καλως απαγορευεται, τελειωσαμε.
Αυτο το περι "διαφορετικης κουλτουρας" και κτηνοβατων δεν το αντιλαμβανομαι.
Δηλαδη σε τι εχουμε "διαφορετικη κουλτουρα" απο τα κρατη που το απαγορευσαν?
Ας πουμε ειμαστε κατι σαν τη ζουγκλα του Αμαζονίου που δεν μας αφορα η ευρωπαικη εννομη ταξη και η ευρωπαικη κουλτουρα?
Αν παλι ως "διαφορετικη κουλτουρα" επικαλουμαστε οτι ειμαστε λαος χαρουμενος, απειθαρχος, λεβεντης, που δεν σηκωνουμε ζυγο στον τραχηλο, παρακαλω να σταματησουν τα επιχειρηματα για πενταχρονα
Το θεμα ομως εχει ληξει.
Το καπνισμα στα καταστηματα και στους κλειστους χωρους απαγορευεται και καλως απαγορευεται, τελειωσαμε.
Ας πουμε ειμαστε κατι σαν τη ζουγκλα του Αμαζονίου που δεν μας αφορα η ευρωπαικη εννομη ταξη και η ευρωπαικη κουλτουρα?
Αν παλι ως "διαφορετικη κουλτουρα" επικαλουμαστε οτι ειμαστε λαος χαρουμενος, απειθαρχος, λεβεντης, που δεν σηκωνουμε ζυγο στον τραχηλο, παρακαλω να σταματησουν τα επιχειρηματα για πενταχρονα
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
1) εγινε και το τσιγαρο εθιμο; Εγινε η ασεβεια στον διπλανο μας εθιμο; Ωρε διαβαζεις τι γραφεις πριν πατησεις "αποστολη";
2) Ο Ελληναρας ειναι βλαχος και σταρχιδιστης. Οι Δυτικοι σε λιγοτερο βαθμο. Οποτε ναι, ας τους αντιγραψουμε σε αυτο. Και σε αλλα πολλα. Μην υπερεκτιματε την καταγωγη σας Ελληναραδες μου, δεν ειστε τοσο σπουδαιοι οσο νομιζετε. Και σιγουρα οι ξενοι ΔΕΝ σας ζηλευουν. Τον ηλιο ζηλευουν. Και τον ηλιο δεν τον αποκτησατε με τον ιδρωτα σας.
3) Αυτο με την κτηνοβασια στην Γερμανια ειναι ψεμα, ελεος. Ειναι απιστευτο το ποσο πολλοι Ελληνες αναπαραγουν αυτην την ηλιθιοτητα. Fake news. Hoax. Αμαν πχια
Κτηνοβασία -
Φίλος μάλλον δεν κατάλαβε καλά τι διάβαζε. Οι γερμανοί τουρίστες πάνε Δανία, εκεί ακόμη επιτρέπετε, εάν διάβαζε αυτό που διάβαζα εγώ. Στο πρώτο διάβασμα της πρότασης Νόμου στο Κοινοβούλιο δεν πέρασε για την ώρα.
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.691
- Πόντοι
- 746
Η γνώμη μου είναι, ότι πολλές Νομικές επεμβάσεις στο ελεύθερο κόσμο είναι κακές. Όσο πιο λίγες γίνετε, τόσο καλυτέρα!
Δίκαιο είναι να επιλέγει ο κάθε επιχειρηματίας τι θέλει να έχει, λογικά, αγόραζε ή νοικιάζει το έδαφος, επένδυσε λεφτά και τώρα τον περιορίζουν, δεν είναι σωστό, ανεξαρτήτως εάν το κάπνισμα βλάπτει. Και μη καπνιστής με παιδί, κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, αφού ξέρει ότι είναι για καπνιστές. Αυτό είναι ισορροπημένο!
Αλλά αυτό δεν είναι το σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι, ότι ο κόσμος δεν συγκεντρώνετε σε μπιραρίες και ταβέρνες. Από εκεί με αλκοόλ υπάρχει γρήγορος δρόμος για λαϊκή επανάσταση!!!!
Δίκαιο είναι να επιλέγει ο κάθε επιχειρηματίας τι θέλει να έχει, λογικά, αγόραζε ή νοικιάζει το έδαφος, επένδυσε λεφτά και τώρα τον περιορίζουν, δεν είναι σωστό, ανεξαρτήτως εάν το κάπνισμα βλάπτει. Και μη καπνιστής με παιδί, κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί, αφού ξέρει ότι είναι για καπνιστές. Αυτό είναι ισορροπημένο!
Αλλά αυτό δεν είναι το σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι, ότι ο κόσμος δεν συγκεντρώνετε σε μπιραρίες και ταβέρνες. Από εκεί με αλκοόλ υπάρχει γρήγορος δρόμος για λαϊκή επανάσταση!!!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τωρα που θα εφαρμοστει η σαρια με τους εκατομμυρια λαθρο που μαζεψατε τυπε θα αναβεις τσιγαρο και θα μετρας τους οροφους απο την ταρατσα :S :S :SKι εγω καπνιστης ειμαι.
Το θεμα ομως εχει ληξει.
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
ο κόσμος δεν συγκεντρώνετε σε μπιραρίες και ταβέρνες. Από εκεί με αλκοόλ υπάρχει γρήγορος δρόμος για λαϊκή επανάσταση!!!!
Σε μπυραρίες ξεκινάνε καταστάσεις ....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
τωρα που θα εφαρμοστει η σαρια με τους εκατομμυρια λαθρο που μαζεψατε τυπε θα αναβεις τσιγαρο και θα μετρας τους οροφους απο την ταρατσα :S :S :S
Ο Αλεξ δεν ειναι συριζα.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Τι καταστασεις παιζονται στις μπυραριες Λακη;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ιδρυονται ναζιστικα κομματα τα οποια μετα απο 15 χρονια κάνουν την χωρα οικοπεδοΤι καταστασεις παιζονται στις μπυραριες Λακη;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Ειναι αλεξης μητσοτακης ομωςΟ Αλεξ δεν ειναι συριζα.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
:S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19