Νέα

Αντικαπνιστές Vs Kαπνιστές-Η Τελική Αναμέτρηση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eιστε Υπερ η Κατα της Εφαρμογης Του Νομου

• Υπερ

Ψήφοι: 177 67,3%
  • Κατα

Ψήφοι: 86 32,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    263

preosd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Κριτικές
2
Like
197
Πόντοι
281
γραψου σε κομμα τυπε...αυτο γινετε παντα στην ελλαδα.
εγω εχω γραφτει σε ολα τα κυβερνιτικα και την βγαζω
γρααμενος ημουν γραμμενο με ειχαν
τωρα τους γραφω εγω μπας και γυρισει τουμπαλιν αλλα δεν βλεπω φως.....

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Τυπε αυτός που δεν τρώει παχυντικα δεν σε ενοχλεί με τον καπνό του..

Ναι αλλά αυτός που γαμάει στα μπουρδέλα και εξ αιτίας του υποβαθμίζεται μια ολόκληρη περιοχή της πόλης μου, με ενοχλεί.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Για να μη σου πω οτι με ενοχλούν και οι χοντροί που βλέπω την κοιλάρα τους και μουρχεται εμετός.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Τι εννοεί ο ποιητής ;  :think:

Τι εννοώ? Έχεις κατέβει ποτέ Φυλής η Μεταξουργείο να δεις τι γίνεται; Όπου έχει μπουρδέλα μαζεύει το χειρότερο κόσμο και η περιοχή υποβαθμίζεται.
Άρα εγώ σαν αξιοπρεπές μέλος της κοινωνίας, γιατί πρέπει να υποστώ αυτό το πράγμα, εφόσον δε γαμάω στα μπουρδέλα.
Φυσικά και ειρωνεύομαι γιατί γαμάω στα μπουρδέλα.
Αυτό που εννοώ είναι ότι όλοι κάνουμε κάτι που σε ένα βαθμό μπορεί να ενοχλεί κάποιον που δε το κάνει.
Το θέμα είναι πώς θα συνεννοηθούμε όλοι για να μπορεί να κάνει ο καθένας το κέφι του χωρίς να ενοχλεί.
Κι ενώ για τα μπουρδέλα υπάρχιε χώρος στη Φυλής και στο Μεταξουργείο, για τους καπνιστές ούτε χώρος υπάρχει για ούτε μαγαζί καπνιστών.
Αυτό γιατί να απαγορεύται;
Δηλαδή μπορεί να θέλω να ανοίξω εγώ καφετέρια η μπαρ που να επιτρέπεται το κάπνισμα και να είναι μόνο για καπνιστές. Γιατί όχι;
Ποιόν ενοχλώ;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.381
Πόντοι
3.656
Τι εννοώ? Έχεις κατέβει ποτέ Φυλής η Μεταξουργείο να δεις τι γίνεται; Όπου έχει μπουρδέλα μαζεύει το χειρότερο κόσμο και η περιοχή υποβαθμίζεται.
Άρα εγώ σαν αξιοπρεπές μέλος της κοινωνίας, γιατί πρέπει να υποστώ αυτό το πράγμα, εφόσον δε γαμάω στα μπουρδέλα.
Φυσικά και ειρωνεύομαι γιατί γαμάω στα μπουρδέλα.
Αυτό που εννοώ είναι ότι όλοι κάνουμε κάτι που σε ένα βαθμό μπορεί να ενοχλεί κάποιον που δε το κάνει.
Το θέμα είναι πώς θα συνεννοηθούμε όλοι για να μπορεί να κάνει ο καθένας το κέφι του χωρίς να ενοχλεί.
Κι ενώ για τα μπουρδέλα υπάρχιε χώρος στη Φυλής και στο Μεταξουργείο, για τους καπνιστές ούτε χώρος υπάρχει για ούτε μαγαζί καπνιστών.
Δηλαδή μπορεί να θέλω να ανοίξω εγώ καφετέρια η μπαρ που να επιτρέπεται το κάπνισμα και να είναι μόνο για καπνιστές. Γιατί όχι;
Ποιόν ενοχλώ;
υπαρχει η θεωρια(επιστημονικα αποδεδειγμενη) οτι το παθητικο καπνισμα σκοτωνει..δεν υπαρχει αντιστοιχη οτι το να γαμει καποιος σε μπουρδελο σκοτωνει τους παρεισταμενους στο χωρο..
αυτο με το μαγαζι αποκλειστικα για καπνιστες εχει καποια βαση και κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υπαρχουν τετοια μαγαζια.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
υπαρχει η θεωρια(επιστημονικα αποδεδειγμενη) οτι το παθητικο καπνισμα σκοτωνει..δεν υπαρχει αντιστοιχη οτι το να γαμει καποιος σε μπουρδελο σκοτωνει τους παρεισταμενους στο χωρο..
αυτο με το μαγαζι αποκλειστικα για καπνιστες εχει καποια βαση και κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υπαρχουν τετοια μαγαζια.
Πρώτον, τα μπουρδέλα όπως είπα υποβαθμίζουν την περιοχή, άρα π.χ. κάποιος τυχαίος περαστικός έχει αυξημένη πιθανότητα να πέσει θύμα βίας, ληστείας ή και θανάτου. Επίσης κάποιος που μπορεί να έχει ένα ακίνητο εκεί κοντά, χάνει αξία.
Δεύτερον, τα μπουρδέλα αυξάνουν την πιθανότητα σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, άρα κάποιος που γαμάει εκεί έχει αυξημένη πιθανότητα να κολλήσει μια αρρώστια και στη συνέχεια να τη μεταδώσει στην υπόλοιπη κοινωνία.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πρώτον, τα μπουρδέλα όπως είπα υποβαθμίζουν την περιοχή, άρα π.χ. κάποιος τυχαίος περαστικός έχει αυξημένη πιθανότητα να πέσει θύμα βίας, ληστείας ή και θανάτου. Επίσης κάποιος που μπορεί να έχει ένα ακίνητο εκεί κοντά, χάνει αξία.
Δεύτερον, τα μπουρδέλα αυξάνουν την πιθανότητα σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, άρα κάποιος που γαμάει εκεί έχει αυξημένη πιθανότητα να κολλήσει μια αρρώστια και στη συνέχεια να τη μεταδώσει στην υπόλοιπη κοινωνία.
Ε να το γυρίσουμε τότες  :gay:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.381
Πόντοι
3.656
καποιος τυχαιος περαστικος μπορει να σκοτωθει απο τη γλαστρα που θα πεσει απο το μπαλκονι..τωρα το να εξισωνεις τα σμν με τον θανατο με ξεπερναει λιγο αλλα δικο σου μυαλο ειναι κανε εσυ κουμαντο..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Στα μπουζουκια κοπηκε το καπνισμα; ή το συνεχιζουν;  :smoking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ποιόν ενοχλώ;

Τύπε, άμα ήταν έτσι και έκανε ο κάθε μαγαζάρχης ότι ήθελε θα μπορούσε ας πούμε να ανοίξει και μαγαζί που δεν θα ήταν προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ.
Θα κολλούσε μία ταμπέλα απ' έξω που θα έλεγε εδώ δεν έχουμε τουαλέτες για ΑΜΕΑ και πάτε αλλού. Γιατί άλλωστε να μπαίνει σε έξοδα;

Τώρα για τα μπουρδέλα υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει να είναι κοντά σε Εκκλησία, σχολείο κλπ.
Ε, το ίδιο είναι με τον αντικαπνιστικό.

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Τύπε, άμα ήταν έτσι και έκανε ο κάθε μαγαζάρχης ότι ήθελε θα μπορούσε ας πούμε να ανοίξει και μαγαζί που δεν θα ήταν προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ.
Θα κολλούσε μία ταμπέλα απ' έξω που θα έλεγε εδώ δεν έχουμε τουαλέτες για ΑΜΕΑ και πάτε αλλού. Γιατί άλλωστε να μπαίνει σε έξοδα;

Τώρα για τα μπουρδέλα υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει να είναι κοντά σε Εκκλησία, σχολείο κλπ.
Ε, το ίδιο είναι με τον αντικαπνιστικό.

Άρα αντικαπνιστές = ΑΜΕΑ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου;
Χαίρομαι που συμφωνούμε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Aντε να κοψουν το καπνισμα και απο τα μπου.. γιατι το χουν ξεσκισει το θεμα.. η κακια συνηθεια υπαρχει ακομα  :S

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Aντε να κοψουν το καπνισμα και απο τα μπου.. γιατι το χουν ξεσκισει το θεμα.. η κακια συνηθεια υπαρχει ακομα  :S
να βγαζουν και ενα απεριτιφ στο σαλονι.
και φερερο ροσε.
:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom