τραμου η υπαρχει δημοκρατια στον τοπο η ολιγαρχια θα πρεπει να το διαλεξουμε και να τροποποιησουμε το συνταγμα για ολιγαρχικο καθεστος εφοσον οδευουμε προς τα εκει
δεν μπορει αλλα να λεει το συνταγμα και αλλα να νομοθετουν καποια τζιμανια
raopau
οπως ειπα και πριν θα το διαπυστωσεις στις καφετεριες με τα ποδοσφαιρα και μπασκετ τελη αυγουστου
επαναλαμβάνω ... από πότε είναι δικαίωμα σου να καταστρέφεις την ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ... ????
την δικιά σου μπορείς να την καταστρέψεις ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ (εύκολα μπορεί να αυξηθεί ο φόρος καπνικών προιόντων ώστε να ισοσκελιστούν τα αυξημένα έξοδα περίθαλψης αυτών που ασθένησαν από αρρώστιες προερχόμενες από το κάπνισμα)...
κλεισου λοιπόν κάπου όπυ δεν μπορείς να καταστρέψεις την δικιά μου υγεία και κατέστρεψε την δικιά σου όσο θέλεις... στα παπάρια μου...
ΥΓ εγώ θα έδινα άδειες σε καφετέρειες/κέντρα για καπνιστές... κάθε άδεια θα κόστιζε περίπου 3500-5000 ευρώ το τετραγωνικό τον χρόνο για κάθε τετραγωνικο του χώρου του... έτσι μια καφετέρεια με επιφάνεια συνολική 200 τμ θα πρέπει να πληρώνει για την άδεια 100 χιλιάρικα τον χρόνο και θα μπορεί να έχει το κάπνισμα ελεύθερο...
όποιος λοιπόν θέλει μπορεί να ανοιξει μαγαζί στο οποίο να επιτρέπεται το κάπνισμα αφού πληρώνει το σχετικό τέλος της αδείας... το από που θα τα βγάλει μου είναι αδιαφορο... ας βάλει εισητήριο εισόδου ας αυξήσει τις τιμές..
απλά και όμορφα .. και οι καπνιστές θα έχουν το μέρος στο οποίο μπορουν να δουν το ματσάκι τους με το τσιγαράκι τους... τώρα αν πληρώνουν τον καφέ 15 ευρώ πρόβλημα τους