You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανθρώπινο δικαίωμα η πορνεία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Eγώ θα σου πρότεινα να βρεις και μια μόνιμη γκόμενα για να δεις τι απ'τα δύο σου κοστίζει λιγότερο...μπορεί και να σε συμφέρει !
για τον chris λες?
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
για τον chris λες?
Nαι
επειδή έχω διαφορετικη άποψη από εσένα πρέπει να είμαι και τρελος?ο κάθε άνθρωπος διαμορφώνει την δικιά του αντίληψη της πραγματικότητας.συμπεριφερεσαι ανώριμα.κανενας δεν είναι υποχρεωμένος να ασπαστει την άποψη του άλλου με το έτσι θέλω. Σέβομαι την άποψη σου αλλά διαφωνώδεν καθομαι να ασχοληθω αλλο μαζι σου!
αν δεν τρολλαρεις γενικα,πηγαινε σε ψυχολογο ή ψυχιατρο,ή καλυτερα αυτοκτονα.
γιατι κακομοιρη,με τετοια μυαλα,βλεπω να μενεις στα ιδια!!!
Επισκέπτης
μην του βαζεις δυσκολα.
Επισκέπτης
επειδή έχω διαφορετικη άποψη από εσένα πρέπει να είμαι και τρελος?ο κάθε άνθρωπος διαμορφώνει την δικιά του αντίληψη της πραγματικότητας.συμπεριφερεσαι ανώριμα.κανενας δεν είναι υποχρεωμένος να ασπαστει την άποψη του άλλου με το έτσι θέλω. Σέβομαι την άποψη σου αλλά διαφωνώ
ποιος μιλαει για ανωριμοτητα
θα εκπλαγειις αν έχεις τον κατάλληλο τρόπο ποσα πράγματα μπορούν να γίνουν τσάμπαΠως τσάμπα ? Τσάμπα στις πόρνες ??
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
θα εκπλαγειις αν έχεις τον κατάλληλο τρόπο ποσα πράγματα μπορούν να γίνουν τσάμπα
Mόνο αν έχεις κολλητό το νταβατζή γίνεται να γαμάς πουτάνες τσάμπα,σύντροφε !
δεν υπάρχει μόνο μια λύση συντροφε αλλα απειρες.αν θες τραβα να γίνεις πορνοσταρ.θα γαμας τσαμπα και θα παίρνεις και ένα ψευτομεροκαματοMόνο αν έχεις κολλητό το νταβατζή γίνεται να γαμάς πουτάνες τσάμπα,σύντροφε !
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
δεν υπάρχει μόνο μια λύση συντροφε αλλα απειρες.αν θες τραβα να γίνεις πορνοσταρ.θα γαμας τσαμπα και θα παίρνεις και ένα ψευτομεροκαματο
Αν ήμουν γυναίκα θα γινόμουν πορνοστάρ γιατί θα ήταν γαμάτα,αντίθετα ούτε ένας στους δέκα άντρες δε μπορεί να γίνει πορνοστάρ-ούτε κι'εγώ- γιατί ελάχιστοι έχουν τέτοιες σεξουαλικές αντοχές.
ολοι σχεδόν μπορούν να γίνουν.υπαρχει τεχνική υποστήριξη πλεον.ασε που υπάρχουν στουντιο με ερασιτεχνικες παραγωγες που δεν σε υποβάλουν σε τρελες πιέσεις.βεβαια δεν παίρνεις παραπάνω από 50αρικοΑν ήμουν γυναίκα θα γινόμουν πορνοστάρ γιατί θα ήταν γαμάτα,αντίθετα ούτε ένας στους δέκα άντρες δε μπορεί να γίνει πορνοστάρ-ούτε κι'εγώ- γιατί ελάχιστοι έχουν τέτοιες σεξουαλικές αντοχές.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Γαμησατε το thread βέβαια αλλά
γίνεται όλο και πιο απολαυστικό. !!
Συνεχίστε !!
γίνεται όλο και πιο απολαυστικό. !!
Συνεχίστε !!
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Ποιος ακούει τώρα κάτι Σουηδεζες και Αμερικανες λεσβοφεμινιστριες που θέλουν να τιμωρείται μόνο ο πελάτης ως βιαστής!ώρε αρλούμπα και ψευτοηθικολογία που έχει να ακουστεί παγκοσμίως από κάθε λογής ιδεολόγους και λοιπούς παπαρολόγους σε σχέση με το θέμα ...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Για να γυρίσουμε στην αρχική κουβέντα.Άραγε θα αναγνωρίζεται και το πορνοσταριλίκι ως ανθρώπινο δικαίωμα ή αυτό είναι μόνο τέχνη ?
Το σταριλίκι ( και το πορνοσταριλίκι ) είναι μοντέλο δημόσιας συμπεριφοράς που συνοπτικά θα μπορούσε να αποδωθεί στην εκφραση "Είμαι φίρμα δοξαστε με και κυρίως (να μην ξεχνιομαστε ) πληρώστε με για οτι είμαι και οχι για το τι αμεσα προσφέρω".
Ευδοκιμεί εμπορικά ως μοντέλο σε ολες τις κοινωνίες στοχευοντας στην αθωοτητα και την αφέλεια πολλων ανθρωπων.
Και σιγουρα σε καμμια του μορφή δεν αποτελεί τεχνη.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ποιος ακούει τώρα κάτι Σουηδεζες και Αμερικανες λεσβοφεμινιστριες που θέλουν να τιμωρείται μόνο ο πελάτης ως βιαστής!
αυτό είχα ακούσει ότι σε κάποια κράτη είναι νόμος...
όχι ακριβώς σαν βιαστής αλλά διώκεται ο πελάτης με παρόμια λογική
βασικά το μισθο τους θέλουν να βγάλουν.πολυ που χεστηκαν για τα υπόλοιπαΠοιος ακούει τώρα κάτι Σουηδεζες και Αμερικανες λεσβοφεμινιστριες που θέλουν να τιμωρείται μόνο ο πελάτης ως βιαστής!
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Σε κάποιες σκανδιναβικές χώρες ισχυει ακόμα.αυτό είχα ακούσει ότι σε κάποια κράτη είναι νόμος...
όχι ακριβώς σαν βιαστής αλλά διώκεται ο πελάτης με παρόμια λογική
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι μαλακια ειπες τωρα?να δουμε ποσες πορνες θα ταν πορνες αν ηταν πλουσιες
Απόλυτα σωστό !!!να δουμε ποσες πορνες θα ταν πορνες αν ηταν πλουσιες
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Το επιχείρημα "να δούμε πόσες πόρνες θα συνέχιζαν να ήταν πόρνες αν ήταν πλούσιες" δεν στέκει για εμένα.
Το ίδιο ισχύει και για πάμπολλα κουραστικά επαγγέλματα.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα που σκέφτηκα ότι έχει πολλά κοινά στην δυσκολία του με αυτό της πόρνης. Το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας. Έχει δύσκολα ωράρια και αυτό, ασθένειες, επαφή με ανθρώπινα σώματα που δεν είναι του γούστου σου, σωματικά υγρά, άρση βάρους κλπ. Δεν είναι τυχαίο ότι και αυτό έχει κατακλυστεί από αλλοδαπές. Η Ελληνίδα ούτε στην κρίση που έχει μείνει άνεργη δεν θα την ψάξει με πραγματικά δύσκολα επαγγέλματα.
Βάζω στοίχημα ότι αν κάνετε έρευνα στις δύο αυτές επαγγελματικές ομάδες (πόρνες / αποκλειστικές) περισσότερες θα βρείτε από τις πρώτες που θα συνέχιζαν την καριέρα τους αν ήταν πλούσιες, παρά από τις δεύτερες.
Το ίδιο ισχύει και για πάμπολλα κουραστικά επαγγέλματα.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα που σκέφτηκα ότι έχει πολλά κοινά στην δυσκολία του με αυτό της πόρνης. Το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας. Έχει δύσκολα ωράρια και αυτό, ασθένειες, επαφή με ανθρώπινα σώματα που δεν είναι του γούστου σου, σωματικά υγρά, άρση βάρους κλπ. Δεν είναι τυχαίο ότι και αυτό έχει κατακλυστεί από αλλοδαπές. Η Ελληνίδα ούτε στην κρίση που έχει μείνει άνεργη δεν θα την ψάξει με πραγματικά δύσκολα επαγγέλματα.
Βάζω στοίχημα ότι αν κάνετε έρευνα στις δύο αυτές επαγγελματικές ομάδες (πόρνες / αποκλειστικές) περισσότερες θα βρείτε από τις πρώτες που θα συνέχιζαν την καριέρα τους αν ήταν πλούσιες, παρά από τις δεύτερες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις