Νέα

Ανθή Σαλαγκούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.876
Πόντοι
2.256
5858E7A1-3105-4BCC-8501-F29212A77609.jpeg
Πρέπει να έχει κ ωραίο άνοιγμα ανάμεσα από τα ποδαράκια της η Άνθη!

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ναι, αλλά να βάλει και 2-3 κιλά εκεί στα μπουτάκια

Makis99

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.536
Πόντοι
2.285
Πατσαβουρακι από τα λίγα....
Άχρηστη με οποιο τομέα εχει ασχοληθεί...
πρέπει να είναι και τέρμα ηληθια...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Yπάρχει ένα είδος σε γυναίκα και σε ανδρα το οποίο πως να το περιγράψω.... του αρέσει να καλοπερνάει, ασχολείται μόνο με τα εύκολα αυτής της ζωής και γενικά τ χει όλα και όλους γραμμένα επειδή βαριέται θανάσιμα. Τούτη δω δεν νομίζω οτι μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί ας πούμε πως θα πληρώσει το ρεύμα γιατί το ρεύμα το χει και θα το χει πάντα πληρωμένο. Και δεν είναι μόνο το ρεύμα.... είναι οτι σε όλα τα προβλήματα της έχουν βρει τη λύση οι άλλοι (κυρίως ο μπαμπάς). Την έχουν πείσει οτι δεν χρειάζεται να δουλέψει πολύ γιατί οτι θέλει το έχει, δεν χρειάζεται να μιλήσει πολύ γιατί είναι όμορφη, δεν χρειάζεται να σκεφτεί πολύ γιατί θα κάψει θερμίδες και θα αδυνατίσει, δεν χρειάζεται να τρέξει γιατί όλοι θα την περιμένουν επειδή είναι κάποια (?) δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε απολύτως γιατί θα υπαρχουν πάντα κάποιοι ή κάποιος που θα της δώσει ότι θέλει. Και δεν είναι η μόνη υπάρχουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές και αποτελούν και πρότυπο ζωής η ζωή τους. Βέβαια για να είμαι και δίκαιος δεν φταίει μόνο εκείνη αλλά και το περιβάλον που την ανέχεται και την υπηρετεί νομίζοντας οτι της κάνει καλό. Αμ δε!!! ...

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Δυνατο μουνι αλλα με υφακι.Προτιμω τα εσκορτακια που τα κανω οτι θελω χωρις μα και μου.

apalefta

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
75
Πόντοι
0
Εγώ έμπαινα και όχι μόνο αν τυχαινε.
Θα το επιδιωκα

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
Yπάρχει ένα είδος σε γυναίκα και σε ανδρα το οποίο πως να το περιγράψω.... του αρέσει να καλοπερνάει, ασχολείται μόνο με τα εύκολα αυτής της ζωής και γενικά τ χει όλα και όλους γραμμένα επειδή βαριέται θανάσιμα. Τούτη δω δεν νομίζω οτι μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί ας πούμε πως θα πληρώσει το ρεύμα γιατί το ρεύμα το χει και θα το χει πάντα πληρωμένο. Και δεν είναι μόνο το ρεύμα.... είναι οτι σε όλα τα προβλήματα της έχουν βρει τη λύση οι άλλοι (κυρίως ο μπαμπάς). Την έχουν πείσει οτι δεν χρειάζεται να δουλέψει πολύ γιατί οτι θέλει το έχει, δεν χρειάζεται να μιλήσει πολύ γιατί είναι όμορφη, δεν χρειάζεται να σκεφτεί πολύ γιατί θα κάψει θερμίδες και θα αδυνατίσει, δεν χρειάζεται να τρέξει γιατί όλοι θα την περιμένουν επειδή είναι κάποια (?) δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε απολύτως γιατί θα υπαρχουν πάντα κάποιοι ή κάποιος που θα της δώσει ότι θέλει. Και δεν είναι η μόνη υπάρχουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές και αποτελούν και πρότυπο ζωής η ζωή τους. Βέβαια για να είμαι και δίκαιος δεν φταίει μόνο εκείνη αλλά και το περιβάλον που την ανέχεται και την υπηρετεί νομίζοντας οτι της κάνει καλό. Αμ δε!!! ...
αυτη αντε κομματια να γινει, εχει ο μπαμπας της.
οι λαικες γκομενες της γειτονιας που θελουν τον ουρανο με τ αστρα? (γνωστο θεμα και χιλιοειπωμενο).

καποια γνωστη μου στα 48 της χθες, 1.60 χοντρουλα και γλυκουλα, εγραψε στο φατσοβιβλιο οτι ψαχνει ακομα τον αντρα που θα την ερωτευτει τρελα, μπλα μπλα μπλα... μυαλο κουκουτσι παιδες...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
αυτη αντε κομματια να γινει, εχει ο μπαμπας της.
οι λαικες γκομενες της γειτονιας που θελουν τον ουρανο με τ αστρα? (γνωστο θεμα και χιλιοειπωμενο).

καποια γνωστη μου στα 48 της χθες, 1.60 χοντρουλα και γλυκουλα, εγραψε στο φατσοβιβλιο οτι ψαχνει ακομα τον αντρα που θα την ερωτευτει τρελα, μπλα μπλα μπλα... μυαλο κουκουτσι παιδες...
Έχεις μπει στη 48άρα, τυπε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.