You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ναι, αλλά να βάλει και 2-3 κιλά εκεί στα μπουτάκια
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Το μόνο που μ'αρεσει είναι η προφορά της...τίποτα άλλο.
Μερακλής!
Εμένα μου αρέσει που φαίνεται έτσι το άνοιγμα!Ναι, αλλά να βάλει και 2-3 κιλά εκεί στα μπουτάκια
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Πατσαβουρακι από τα λίγα....
Άχρηστη με οποιο τομέα εχει ασχοληθεί...
πρέπει να είναι και τέρμα ηληθια...
Την απαξίωσες τύπε.
Μετάξι 10€;
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Yπάρχει ένα είδος σε γυναίκα και σε ανδρα το οποίο πως να το περιγράψω.... του αρέσει να καλοπερνάει, ασχολείται μόνο με τα εύκολα αυτής της ζωής και γενικά τ χει όλα και όλους γραμμένα επειδή βαριέται θανάσιμα. Τούτη δω δεν νομίζω οτι μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί ας πούμε πως θα πληρώσει το ρεύμα γιατί το ρεύμα το χει και θα το χει πάντα πληρωμένο. Και δεν είναι μόνο το ρεύμα.... είναι οτι σε όλα τα προβλήματα της έχουν βρει τη λύση οι άλλοι (κυρίως ο μπαμπάς). Την έχουν πείσει οτι δεν χρειάζεται να δουλέψει πολύ γιατί οτι θέλει το έχει, δεν χρειάζεται να μιλήσει πολύ γιατί είναι όμορφη, δεν χρειάζεται να σκεφτεί πολύ γιατί θα κάψει θερμίδες και θα αδυνατίσει, δεν χρειάζεται να τρέξει γιατί όλοι θα την περιμένουν επειδή είναι κάποια (?) δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε απολύτως γιατί θα υπαρχουν πάντα κάποιοι ή κάποιος που θα της δώσει ότι θέλει. Και δεν είναι η μόνη υπάρχουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές και αποτελούν και πρότυπο ζωής η ζωή τους. Βέβαια για να είμαι και δίκαιος δεν φταίει μόνο εκείνη αλλά και το περιβάλον που την ανέχεται και την υπηρετεί νομίζοντας οτι της κάνει καλό. Αμ δε!!! ...
Makis99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.536
- Πόντοι
- 2.285
Την απαξίωσες τύπε.
Μετάξι 10€;
Ε όχι και 10€...μη το παρακάνουμε...
20€ ναι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.985
- Πόντοι
- 9.297
Eχω τα θέματα μου και εγώ...μου βγαίνει ο Greek lover όταν ακούω σπαστά ελληνικά.Μερακλής!
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Πρέπει να έχει κ ωραίο άνοιγμα ανάμεσα από τα ποδαράκια της η Άνθη!
πολυ καυλα ειναι εδω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
Είναι η γαμιολα για άδειασμα μέσα όλαΠρέπει να έχει κ ωραίο άνοιγμα ανάμεσα από τα ποδαράκια της η Άνθη!
Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.777
- Πόντοι
- 456
αυτη αντε κομματια να γινει, εχει ο μπαμπας της.Yπάρχει ένα είδος σε γυναίκα και σε ανδρα το οποίο πως να το περιγράψω.... του αρέσει να καλοπερνάει, ασχολείται μόνο με τα εύκολα αυτής της ζωής και γενικά τ χει όλα και όλους γραμμένα επειδή βαριέται θανάσιμα. Τούτη δω δεν νομίζω οτι μπήκε ποτέ στη διαδικασία να σκεφτεί ας πούμε πως θα πληρώσει το ρεύμα γιατί το ρεύμα το χει και θα το χει πάντα πληρωμένο. Και δεν είναι μόνο το ρεύμα.... είναι οτι σε όλα τα προβλήματα της έχουν βρει τη λύση οι άλλοι (κυρίως ο μπαμπάς). Την έχουν πείσει οτι δεν χρειάζεται να δουλέψει πολύ γιατί οτι θέλει το έχει, δεν χρειάζεται να μιλήσει πολύ γιατί είναι όμορφη, δεν χρειάζεται να σκεφτεί πολύ γιατί θα κάψει θερμίδες και θα αδυνατίσει, δεν χρειάζεται να τρέξει γιατί όλοι θα την περιμένουν επειδή είναι κάποια (?) δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε απολύτως γιατί θα υπαρχουν πάντα κάποιοι ή κάποιος που θα της δώσει ότι θέλει. Και δεν είναι η μόνη υπάρχουν πάρα πάρα πάρα πάρα πολλές και αποτελούν και πρότυπο ζωής η ζωή τους. Βέβαια για να είμαι και δίκαιος δεν φταίει μόνο εκείνη αλλά και το περιβάλον που την ανέχεται και την υπηρετεί νομίζοντας οτι της κάνει καλό. Αμ δε!!! ...
οι λαικες γκομενες της γειτονιας που θελουν τον ουρανο με τ αστρα? (γνωστο θεμα και χιλιοειπωμενο).
καποια γνωστη μου στα 48 της χθες, 1.60 χοντρουλα και γλυκουλα, εγραψε στο φατσοβιβλιο οτι ψαχνει ακομα τον αντρα που θα την ερωτευτει τρελα, μπλα μπλα μπλα... μυαλο κουκουτσι παιδες...
Έχεις μπει στη 48άρα, τυπε;αυτη αντε κομματια να γινει, εχει ο μπαμπας της.
οι λαικες γκομενες της γειτονιας που θελουν τον ουρανο με τ αστρα? (γνωστο θεμα και χιλιοειπωμενο).
καποια γνωστη μου στα 48 της χθες, 1.60 χοντρουλα και γλυκουλα, εγραψε στο φατσοβιβλιο οτι ψαχνει ακομα τον αντρα που θα την ερωτευτει τρελα, μπλα μπλα μπλα... μυαλο κουκουτσι παιδες...
Κ γώ αυτό θα της έκανα!Είναι η γαμιολα για άδειασμα μέσα όλα
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Ρεαλιστής , κατασταλαγμένος.Εγώ έμπαινα και όχι μόνο αν τυχαινε.
Θα το επιδιωκα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
την φαγατε ρε μουνια την κοπέλα .... παει εμεινε βρακι με βρακι
Διάρρηξη στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη -Της πήραν κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας - iefimerida.gr
Διάρρηξη στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη, ενώ εκείνη έλειπε εκτός Αθηνών.
www.iefimerida.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 68