Λοιπόν. Έχω ένα πολύ καλό conne στην Θεσσαλονίκη. είναι studio με 4-5 κοπέλες από τις οποίες οι 2 ΠΑΝΤΑ είναι ΑΣΤΕΡΙΑ και διαλέγεις. Μπορείς να πάρεις και 2 μαζί.. Και κάθε μήνα, οι κοπέλες ανανεώνονται.. Είναι 70 ευρώ, αλλά αξίζει.
Για να μπεις στο πελατολόγιο πρέπει (ΚΛΑΣΙΚΑ) να σε συστήσει κάποιος.
Οποιος είναι από Θεσσαλονίκη, και ΕΙΝΑΙ στο πελατολόγιο του γραφείου της Πόπης, και πάρει τηλ και συστήσει και μένα, ΚΑΙ εγώ την ΙΔΙΑ στιγμή θα συστήσω αυτόν στο δικό μου conne. Σαν εγγύηση, αν δεν του αρέσει ή νομίσει ότι δεν τον προσθέσω, ας πάρει στο γραφείο της πόπης κατευθείαν και ας με ακυρώσει.
Μην στείλει κάποιος που δεν έχει conne στην Πόπη γιατί δεν θα τον απαντήσω.
Ο μόνος τρόπος για να πάρει κάποιος τηλ και γνωριμία, είναι να με συστήσει και μένα στο γραφείο της Πόπης.
Ευχαριστώ.
Για να μπεις στο πελατολόγιο πρέπει (ΚΛΑΣΙΚΑ) να σε συστήσει κάποιος.
Οποιος είναι από Θεσσαλονίκη, και ΕΙΝΑΙ στο πελατολόγιο του γραφείου της Πόπης, και πάρει τηλ και συστήσει και μένα, ΚΑΙ εγώ την ΙΔΙΑ στιγμή θα συστήσω αυτόν στο δικό μου conne. Σαν εγγύηση, αν δεν του αρέσει ή νομίσει ότι δεν τον προσθέσω, ας πάρει στο γραφείο της πόπης κατευθείαν και ας με ακυρώσει.
Μην στείλει κάποιος που δεν έχει conne στην Πόπη γιατί δεν θα τον απαντήσω.
Ο μόνος τρόπος για να πάρει κάποιος τηλ και γνωριμία, είναι να με συστήσει και μένα στο γραφείο της Πόπης.
Ευχαριστώ.