loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι αλλα ειναι πολυ ομορφη η σιχαμενη!η μακρυπουλια παιζει να ναι απ τις πιο ξεκαβλωτες γκομενες που υπαρχουν...
γιες!!Του πούστη...όπως το μουστάκι;
ναι αλλα ειναι πολυ ομορφη η σιχαμενη!η μακρυπουλια παιζει να ναι απ τις πιο ξεκαβλωτες γκομενες που υπαρχουν...
γιες!!Του πούστη...όπως το μουστάκι;
Αδιάφορη :-
Επίσης μου κάνει λίγο λεσβιόνι
τι να το κανεις να ναι ομορφη αμα ειναι κρυα ! παρε εναν πινακα!
ασε που τα χει με την κωνσταντινιδου
η μακρυπουλια παιζει να ναι απ τις πιο ξεκαβλωτες γκομενες που υπαρχουν...
Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωσις. (Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής).
ντεκαυλε σιγουρα αλλα ελεος που θα πουμε οτι δεν ειναι κ ομορφη αυτη η κοπελα τωρα!!!ισχύει ... κατά λουκ μουνάρα βέβαια η ξενέρωτη αλλά τι να κάνουμε δείχνουμε συμπόνια
ναι..ετοιμαζονται..κ η μακρυπούλια παντρεύεται
καλά δεν το κόβω κ όλας αλλά έχει ένα στυλάκι κάπως :S
ω ναι...χερακι χερακι τις εδειχνε μια φορα και δε το χαν παρει χαμπαρι...
Την Ελισάβετ;
καλα δες την αβαφτη και μετα μιλας!ντεκαυλε σιγουρα αλλα ελεος που θα πουμε οτι δεν ειναι κ ομορφη αυτη η κοπελα τωρα!!!
ντεκαυλε σιγουρα αλλα ελεος που θα πουμε οτι δεν ειναι κ ομορφη αυτη η κοπελα τωρα!!!
ναι..ετοιμαζονται..
τον κουμπαρο ψαχνουν..να ειναι κοινης αποδοχης............
ε βασικα την εχει δει φιλη μου...στην προξενου κορομηλα....καλα δες την αβαφτη και μετα μιλας!
χαλια...η μεση κοπελα αβαφτη καλοκαιρι και με χαζη ποζα ειναι 10 φορες καλυτερη.
σα βλαμμενο ειναι εκει!
τι λες ρε φιλε;εγω λεω οτι πρεπει να πηδιεται πολυ αγρια η γκομενα.......την κοβω για πολλα ξεσκισματατι να το κανεις να ναι ομορφη αμα ειναι κρυα ! παρε εναν πινακα!
χαλια...η μεση κοπελα αβαφτη καλοκαιρι και με χαζη ποζα ειναι 10 φορες καλυτερη.
σα βλαμμενο ειναι εκει!
με την κωνσταντινιδου σιγουρατι λες ρε φιλε;εγω λεω οτι πρεπει να πηδιεται πολυ αγρια η γκομενα.......την κοβω για πολλα ξεσκισματα
τι λες ρε φιλε;εγω λεω οτι πρεπει να πηδιεται πολυ αγρια η γκομενα.......την κοβω για πολλα ξεσκισματα
και μην βαζετε αλλο εδω μακρυπουλια μην σας αρχισω στα μουτ