Νέα

Ανώνυμο γαμήσι σε μονοκατοικία με κροσάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sicasito1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 898
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (9 μέλη και 16 επισκέπτες)

sicasito1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
271
Πόντοι
20
Καλημερα,το ολο το Σαββατο κανονιζουμε εγω και τρεις φιλες μου λεσβιες θα εχουμε κλεισει ενα σπιτι μονοκατοικια στο Περιστερι.Εγω ειμαι κροσακι 29 ετων και θα ειμαι στημενο στα τεσσερα για πιπα κωλο και οι φιλες μου θα προσφερουν θεαμα για να σας καβλωνουν και να με γαμηστε.Αυτες δεν θα κανουν κατι με καποιον απλα θα βλεπουν και θα δειχνουν.Το εχουμε ξανακανει αλλη μια φορα σε ενα τσοντοσινεμα στο κεντρο.Απο τις 11 το πρωι ως το βραδακι θα μπορει οποιος γαμιας θελει να περασει να αδειασει.Βασικα οσο αντεξω κιολας.

OP
OP
S

sicasito1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
271
Πόντοι
20
!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    962,2 KB · Εμφανίσεις: 6
  • 1713881994696.jpg
    1713881994696.jpg
    211,2 KB · Εμφανίσεις: 5

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.595
Πόντοι
3.846
Παίκτη δικαίωμά σου να εκφράζεσαι σεξουαλικά όπως σου αρέσει, δε σε κρίνω.
Νομίζω όμως ότι να διαφημίζεις τις γυναίκες φίλες σου δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική. Γράφεις δημόσια θα είναι εκεί τις τάδε ώρες τρεις και θα κάνουν λεσβιακά. Δε φοβάσαι τι κόσμος μπορεί να σκάσει; Αν έρθουν τίποτα βιαστές ή τίποτα καραγκιόζηδες που θέλουν να τα ξεφτιλίσουν όλα, τι θα κάνετε; Είστε προετοιμασμένοι;

OP
OP
S

sicasito1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
271
Πόντοι
20
Το έχουμε ξανακάνει σε τσοντοσινεμα μια χαρά πήγε,να γαμησουν θέλουν όλοι...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.569
Πόντοι
11.146
Καλημερα,το ολο το Σαββατο κανονιζουμε εγω και τρεις φιλες μου λεσβιες θα εχουμε κλεισει ενα σπιτι μονοκατοικια στο Περιστερι.Εγω ειμαι κροσακι 29 ετων και θα ειμαι στημενο στα τεσσερα για πιπα κωλο και οι φιλες μου θα προσφερουν θεαμα για να σας καβλωνουν και να με γαμηστε.Αυτες δεν θα κανουν κατι με καποιον απλα θα βλεπουν και θα δειχνουν.Το εχουμε ξανακανει αλλη μια φορα σε ενα τσοντοσινεμα στο κεντρο.Απο τις 11 το πρωι ως το βραδακι θα μπορει οποιος γαμιας θελει να περασει να αδειασει.Βασικα οσο αντεξω κιολας.
...αδελφε μιας και ο πρωταγωνιστης του show θα ειναι ο κωλος σου, δεν μεταφερεις το νημα στην κατηγορια Gay/Lesbian Αθήνα καλυτερα που ειναι και η καταλληλη?!!?
Μπορεις να το ζητησεις απο τον Admin ( @antisthenis )

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.003
Πόντοι
746
Εδώ έχει ζουμί η φάση.
Παρακαλούντε οι γνωστοί-άγνωστοι να επέμβουν.

Κυριακή,κυριακή που είσαι???

(Αλλά Δημήτρη μοουυυυ που είσαι?)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom