Καλημερα,το ολο το Σαββατο κανονιζουμε εγω και τρεις φιλες μου λεσβιες θα εχουμε κλεισει ενα σπιτι μονοκατοικια στο Περιστερι.Εγω ειμαι κροσακι 29 ετων και θα ειμαι στημενο στα τεσσερα για πιπα κωλο και οι φιλες μου θα προσφερουν θεαμα για να σας καβλωνουν και να με γαμηστε.Αυτες δεν θα κανουν κατι με καποιον απλα θα βλεπουν και θα δειχνουν.Το εχουμε ξανακανει αλλη μια φορα σε ενα τσοντοσινεμα στο κεντρο.Απο τις 11 το πρωι ως το βραδακι θα μπορει οποιος γαμιας θελει να περασει να αδειασει.Βασικα οσο αντεξω κιολας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανώνυμο γαμήσι σε μονοκατοικία με κροσάκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sicasito1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9
- Εμφανίσεις 898
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.595
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη δικαίωμά σου να εκφράζεσαι σεξουαλικά όπως σου αρέσει, δε σε κρίνω.
Νομίζω όμως ότι να διαφημίζεις τις γυναίκες φίλες σου δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική. Γράφεις δημόσια θα είναι εκεί τις τάδε ώρες τρεις και θα κάνουν λεσβιακά. Δε φοβάσαι τι κόσμος μπορεί να σκάσει; Αν έρθουν τίποτα βιαστές ή τίποτα καραγκιόζηδες που θέλουν να τα ξεφτιλίσουν όλα, τι θα κάνετε; Είστε προετοιμασμένοι;
Νομίζω όμως ότι να διαφημίζεις τις γυναίκες φίλες σου δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική. Γράφεις δημόσια θα είναι εκεί τις τάδε ώρες τρεις και θα κάνουν λεσβιακά. Δε φοβάσαι τι κόσμος μπορεί να σκάσει; Αν έρθουν τίποτα βιαστές ή τίποτα καραγκιόζηδες που θέλουν να τα ξεφτιλίσουν όλα, τι θα κάνετε; Είστε προετοιμασμένοι;
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.569
- Πόντοι
- 11.146
...αδελφε μιας και ο πρωταγωνιστης του show θα ειναι ο κωλος σου, δεν μεταφερεις το νημα στην κατηγορια Gay/Lesbian Αθήνα καλυτερα που ειναι και η καταλληλη?!!?Καλημερα,το ολο το Σαββατο κανονιζουμε εγω και τρεις φιλες μου λεσβιες θα εχουμε κλεισει ενα σπιτι μονοκατοικια στο Περιστερι.Εγω ειμαι κροσακι 29 ετων και θα ειμαι στημενο στα τεσσερα για πιπα κωλο και οι φιλες μου θα προσφερουν θεαμα για να σας καβλωνουν και να με γαμηστε.Αυτες δεν θα κανουν κατι με καποιον απλα θα βλεπουν και θα δειχνουν.Το εχουμε ξανακανει αλλη μια φορα σε ενα τσοντοσινεμα στο κεντρο.Απο τις 11 το πρωι ως το βραδακι θα μπορει οποιος γαμιας θελει να περασει να αδειασει.Βασικα οσο αντεξω κιολας.
Μπορεις να το ζητησεις απο τον Admin ( @antisthenis )
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.003
- Πόντοι
- 746
Εδώ έχει ζουμί η φάση.
Παρακαλούντε οι γνωστοί-άγνωστοι να επέμβουν.
Κυριακή,κυριακή που είσαι???
(Αλλά Δημήτρη μοουυυυ που είσαι?)
Παρακαλούντε οι γνωστοί-άγνωστοι να επέμβουν.
Κυριακή,κυριακή που είσαι???
(Αλλά Δημήτρη μοουυυυ που είσαι?)