αδερφε ειπαμε επικινδυνες αποστολες αλλα οχι τοσο επικινδυνες.Πρόσεχε πριν συμφωνήσεις...μπορεί να αργίσουν τα κορίτσια και να αρχίσουμε τα γυρίσματα ,οπότε ο κασκαντέρ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανώμαλες σκέψεις!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Πρόσεχε πριν συμφωνήσεις...μπορεί να αργίσουν τα κορίτσια και να αρχίσουμε τα γυρίσματα ,οπότε ο κασκαντέρ...
Επικινδυνη η δουλεια του κασκαντερ.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
επιτέλους..και λίγος ποιοτικός κινηματογράφος...βαρεθήκαμε τις αηδίες τύπου 300, τροία, όσα παίρνει ο άνεμος,πράσινο μίλι,κ.λ.π....ΕΥΓΕ ΝΕΑΡΕ.....ΠΑΝΑΞΙΟΣ......Μην σε νοιαζει ρε θα εχει και υποθεση,θα κανω μια δραματικη τσοντα με σκηνες δρασης, εκρηξεις, φονους, μυστηριο,κωμικα στοιχεια και ισως να βαλω και λιγο γυμνο.
Πρεπει να βρω και εναν τιτλο που να αποπνεει ποιοτητα τι λετε για το Πουτανες και πουτσες και το σεναριο μια διασκευη του γοργονες και μαγκες.επιτέλους..και λίγος ποιοτικός κινηματογράφος...βαρεθήκαμε τις αηδίες τύπου 300, τροία, όσα παίρνει ο άνεμος,πράσινο μίλι,κ.λ.π....ΕΥΓΕ ΝΕΑΡΕ.....ΠΑΝΑΞΙΟΣ......
Εννοειτε να βρουμε και ενα κοροιδο εεε παραγωγο εννοω να βαλει τα λεφτα για την καμερα.Βρασίδα θα πρέπει να κάνουμε και κάστινγκ στα κορίτσια!Δεν μπορεί η κάθε ατάλαντη να παίξει στο αριστούργημα σου!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Φιλε bordelman, μην αμελησεις την ωρα της πραξης να βαλεις στη διαπασων (ως ηχητικο background) και το τραγουδακι των kafrillion "γεια σας ειμαι ο γαμιας της γειτονιας σας"!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
που το θυμηθηκες αυτο ρε φιλε?Φιλε bordelman, μην αμελησεις την ωρα της πραξης να βαλεις στη διαπασων (ως ηχητικο background) και το τραγουδακι των kafrillion "γεια σας ειμαι ο γαμιας της γειτονιας σας"!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
βαλε ενα καμερακι και ξεκινα)κρυφη) βιντεοσκοπηση για παρτη σου, αν θες να κανεις και τα χαιλικια σου με ανοιχτα παραθυρα-πορτες και να μπινελικωσεις θα σου προτεινα να εκτονωσεις ολη σου την ενεργεια στο 2πλο ''καρφωμα'' παρα να φανεις γραφικος στην καθε φοιτητρια/θειτσα και οικογενεια που θα σε ακουσει.Γεια σας συναγωνιστές
Μετακομίζω σε λίγο καιρό και λέω να φωνα΄ξω τιποτε CG για διπλετα και τριπλετα. Ομως μου μπηκε μια γαμημενη σκεψη στο μυαλο και μπλοκάρανε τα εγκεφαλικά κυκλώματα ...
Αυτη είναι να κανω σεξ με αυτές, με όλες τις πορτες, παραθυρα παντζουρια και κουρτίνες ανοικτα. Δεν ξερω ποσο ανωμαλο ακουγεται αλλα ετσι ειναι το μυαλο μας (δυστηχως)
Σκοπο εχω να με δουν οι υπολοιποι Βρασιδες, τζαμπα & ασημαντοι τυποι της διπλανης πόρτας οτι εγω τα γαμαω πραγματικά ΟΛΑ!
Είναι περίεργοι τυποι και σιγουρα θα παρουν ματι.
Και στο τελος σαν να μη εφτανε αυτό θελω να τους φωναξω απο το παραθυρο οτι ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!
Τι επιπτωσεις μπορεί να εχω? Εσεις τι σκέψεις κάνετε? Μηπως είμαι για το ΨΠΣ?
Το πιθανοτερο ειναι οτι μπορει και να σου απαντησει καποιος απο τους γειτονες με καντηλια επισης
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Καλό ακούγεται αυτό μπορεί να γίνει και soundtrack Αλλα κομματια ξερετε γιατι θέλω να επιτυχω γρηγορα. Easy cash και μετά συμβόλαιο με Dorcel και τέτοιουςΦιλε bordelman, μην αμελησεις την ωρα της πραξης να βαλεις στη διαπασων (ως ηχητικο background) και το τραγουδακι των kafrillion "γεια σας ειμαι ο γαμιας της γειτονιας σας"!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Και που να σφίξουν οι ζέστες.
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εχω μνημη ελεφαντα. Το σωμα προσπαθω να διορθωσω...που το θυμηθηκες αυτο ρε φιλε?
Επισκέπτης
παντως εγω εχω ενα πολυ καλο παιδι που θελει να παιξει σε παρτουζα μαζι σου ετσι μου ειπε...λεγεται drummerboy...ειναι καλο παιδι κ με περουσιακα στοιχεια αρκετα..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Δεν κάνει αυτός τα τρώει όλα στο τραβιανΕννοειτε να βρουμε και ενα κοροιδο εεε παραγωγο εννοω να βαλει τα λεφτα για την καμερα.
ταρατσααααααααααααααααααααααααααα.................................
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Εσυ τι εισαι δηλαδη ο νταβατζής του;παντως εγω εχω ενα πολυ καλο παιδι που θελει να παιξει σε παρτουζα μαζι σου ετσι μου ειπε...λεγεται drummerboy...ειναι καλο παιδι κ με περουσιακα στοιχεια αρκετα..
Επισκέπτης
γιατι με διαφθειρειςπαντως εγω εχω ενα πολυ καλο παιδι που θελει να παιξει σε παρτουζα μαζι σου ετσι μου ειπε...λεγεται drummerboy...ειναι καλο παιδι κ με περουσιακα στοιχεια αρκετα..