Νέα

Ανώμαλες σκέψεις!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πρόσεχε πριν συμφωνήσεις...μπορεί να αργίσουν τα κορίτσια και να αρχίσουμε τα γυρίσματα ,οπότε ο κασκαντέρ... :grin:
αδερφε ειπαμε επικινδυνες αποστολες αλλα οχι τοσο επικινδυνες. :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μόλις [size=19pt]1700 €[/size]

1136440944wi9.jpg

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μην σε νοιαζει ρε θα εχει και υποθεση,θα κανω μια δραματικη τσοντα με σκηνες δρασης, εκρηξεις, φονους, μυστηριο,κωμικα στοιχεια και ισως να βαλω και λιγο γυμνο.
επιτέλους..και λίγος ποιοτικός κινηματογράφος...βαρεθήκαμε τις αηδίες τύπου 300, τροία, όσα παίρνει ο άνεμος,πράσινο μίλι,κ.λ.π....ΕΥΓΕ ΝΕΑΡΕ.....ΠΑΝΑΞΙΟΣ...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βρασίδα θα πρέπει να κάνουμε και κάστινγκ στα κορίτσια!Δεν μπορεί η κάθε ατάλαντη να παίξει στο αριστούργημα σου! :boobies:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
επιτέλους..και λίγος ποιοτικός κινηματογράφος...βαρεθήκαμε τις αηδίες τύπου 300, τροία, όσα παίρνει ο άνεμος,πράσινο μίλι,κ.λ.π....ΕΥΓΕ ΝΕΑΡΕ.....ΠΑΝΑΞΙΟΣ...... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πρεπει να βρω και εναν τιτλο που να αποπνεει ποιοτητα τι λετε για το Πουτανες και πουτσες και το σεναριο μια διασκευη του γοργονες και μαγκες. :grin:

Βρασίδα θα πρέπει να κάνουμε και κάστινγκ στα κορίτσια!Δεν μπορεί η κάθε ατάλαντη να παίξει στο αριστούργημα σου! :boobies:
Εννοειτε να βρουμε και ενα κοροιδο εεε παραγωγο εννοω να βαλει τα λεφτα για την καμερα.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε bordelman, μην αμελησεις την ωρα της πραξης να βαλεις στη διαπασων (ως ηχητικο background) και το τραγουδακι των kafrillion "γεια σας ειμαι ο γαμιας της γειτονιας σας"!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και ο τίτλος "Γαμιέστε μαλάκες" δεν είναι άσχημος!Είναι η φράση με την οποία θα τελειώνει η συνουσία!
Στο τέλος βέβαια προβλέπω να το λέει σε εμάς ο bordelman που του γαμίσαμε το θρεντ! :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
Φιλε bordelman, μην αμελησεις την ωρα της πραξης να βαλεις στη διαπασων (ως ηχητικο background) και το τραγουδακι των kafrillion "γεια σας ειμαι ο γαμιας της γειτονιας σας"!
που το θυμηθηκες αυτο ρε φιλε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γεια σας συναγωνιστές

Μετακομίζω σε λίγο καιρό και λέω να φωνα΄ξω τιποτε CG για διπλετα και τριπλετα. Ομως μου μπηκε μια γαμημενη σκεψη στο μυαλο και μπλοκάρανε τα εγκεφαλικά κυκλώματα ...

Αυτη είναι να κανω σεξ με αυτές, με όλες τις πορτες, παραθυρα παντζουρια και κουρτίνες ανοικτα. Δεν ξερω ποσο ανωμαλο ακουγεται αλλα ετσι ειναι το μυαλο μας (δυστηχως)

Σκοπο εχω να με δουν οι υπολοιποι Βρασιδες, τζαμπα & ασημαντοι τυποι της διπλανης πόρτας οτι εγω τα γαμαω πραγματικά ΟΛΑ!
Είναι περίεργοι τυποι και σιγουρα θα παρουν ματι.

Και στο τελος σαν να μη εφτανε αυτό θελω να τους φωναξω απο το παραθυρο οτι ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Τι επιπτωσεις μπορεί να εχω? Εσεις τι σκέψεις κάνετε? Μηπως είμαι για το ΨΠΣ?
βαλε ενα καμερακι και ξεκινα)κρυφη) βιντεοσκοπηση για παρτη σου, :rockon:αν θες να κανεις και τα χαιλικια σου με ανοιχτα παραθυρα-πορτες και να μπινελικωσεις θα σου προτεινα να εκτονωσεις ολη σου την ενεργεια στο 2πλο ''καρφωμα'' :knockinb: παρα να φανεις γραφικος στην καθε φοιτητρια/θειτσα και οικογενεια που θα σε ακουσει.
Το πιθανοτερο ειναι οτι μπορει και να σου απαντησει καποιος απο τους γειτονες με καντηλια επισης :priest: :referee: :hmm:

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Καλό ακούγεται αυτό μπορεί να γίνει και soundtrack Αλλα κομματια ξερετε γιατι θέλω να επιτυχω γρηγορα. Easy cash και μετά συμβόλαιο με Dorcel και τέτοιους

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βάλε το "Μαζί μου ασχολείσαι...πόσο μαλάκας είσαι!" :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εννοειτε να βρουμε και ενα κοροιδο εεε παραγωγο εννοω να βαλει τα λεφτα για την καμερα.

ταρατσααααααααααααααααααααααααααα................................. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
παντως εγω εχω ενα πολυ καλο παιδι που θελει να παιξει σε παρτουζα μαζι σου ετσι μου ειπε...λεγεται drummerboy...ειναι καλο παιδι κ με περουσιακα στοιχεια αρκετα..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

ταρατσααααααααααααααααααααααααααα................................. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δεν κάνει αυτός τα τρώει όλα στο τραβιαν
:2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ θα σου πρότεινα πάντως να τις πας στην ταράτσα για να έχουν θέα και οι γύρω πολυκατοικίες... :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
παντως εγω εχω ενα πολυ καλο παιδι που θελει να παιξει σε παρτουζα μαζι σου ετσι μου ειπε...λεγεται drummerboy...ειναι καλο παιδι κ με περουσιακα στοιχεια αρκετα..
Εσυ τι εισαι δηλαδη ο νταβατζής του;
:birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom