εσύ δεν ξέρεις να κάνεις σωστά ένα ποστ αλλά έμαθες και τα thread
όταν στη φώτο υπάρχει γυναίκα περνάει εδώ...
αν δε σου αρέσει να μη μπαίνεις :-*
Μια χαρά σωστότατα έκανα το ποστ. Εσύ προφανώς θεωρησες ότι μπερδεύτηκα και ήθελα να παραθέσω την φωτο που περιέγραψα, εγώ σκόπιμα παρέθεσα αυτήν διότι πολύ απλά έκανα παράθεση την συγκεκριμένη ερώτησή σου προκειμένου να σου απαντήσω στο τι με (και μας) αηδιάζει. Σιγά μην παραθέσω και την gay/bi φωτογραφία σου κιόλας δηλαδή. Μια χαρά υλικό ανεβάζεις εδώ και πολύ καυλιάρικο αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτού του είδους οι "πουστιές" κάνουν μπαμ. Ακόμα και οι εικόνες και τα gif που απεικονίζουν str8 σεξ βρε μπαγάσα έχουν αναλογία anal / pussy fuck 90% με 10%, μπορεί και να λέω λίγο
. Μην παρεξηγηθώ, φυσικά και τα λατρεύω τα κωλοτρυπίδια και να τα γλειφω και να τα γαμαω (τα γυναικεία μόνο, αμέσως εσύ το μυαλό σου
) αλλά κάνει μπαμ ότι προωθείς με υλικό σχεδόν μόνο το πρωκτικο σεξ και τις γλειφοκωλαδες. Και οι τελευταίες μου αρέσουν προσωπικά να μου τις κάνουν - οι γυναίκες και πάλι
- αλλά φαίνεσαι πολύ ότι ψάχνεις συνέχεια να τα συνδέσεις όλα αυτά με gay/bi καταστάσεις.
Τεσπα ξέφυγα λίγο, σορρυ για το μεγάλο ποστ, δικό σου thread και φυσικά δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις κλπ, απλά κάποια πράγματα που έχω παρατηρήσει. Να σαι καλά να μας καυλωνεις με ωραίο καυλιάρικο υλικό εύχομαι.