podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
[URL unfurl="true"]https://66.media.tumblr.com/2eab044720edf7c2ce64da07551c4ce2/tumblr_psm2agESPg1w4x2ix_540.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Βυζια ποίημα :tits: :wanker:
Βυζια ποίημα
Εσύ τρολάρεις, δεν παίζει να έχεις στα αλήθεια τέτοια πίστη στο να κάνεις τους str8 να σου δίνουν πιπες και να σε πηδανε!Εγώ για εσάς "δουλεύω"...
αλλά μία πίπα δεν με έχετε κεράσει τόσο καιρό, τόσα γομάρια εδώ... :S
Εσύ τρολάρεις, δεν παίζει να έχεις στα αλήθεια τέτοια πίστη στο να κάνεις τους str8 να σου δίνουν πιπες και να σε πηδανε!
Άρα για σένα προφανώς δεν υπάρχουν στρέιτ άντρες στην πραγματικότητα, μόνο γκέι (όπως εσύ) και μπάι. Δεν λες να καταλάβεις - ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις - ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι στρέιτ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλά διότι έτσι γεννήθηκαν, μιλάμε για το αυτονόητο το φυσιολογικό. Δεν είμαι ομοφοβικος σε καμία περίπτωση αλλά ας πούμε και σε απλό κανονικό μασατζίδικο να κλείσω ραντεβού, θέλω μόνο γυναίκα να μου κάνει μασάζ, έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον.Δύσκολο είναι νομίζεις? :S
Κι εσένα μπορώ να σε κάνω
Το πρώτο βήμα είναι να με πάρεις...
εννοώ να κλήσεις ένα ραντεβού για μασάζ...
τα υπόλοιπα είναι πως να το πω...
δεν είναι στο χέρι σου, είναι στο δικό μου
εννοώ άπαξ και σε αγγίξω και σου κάνω μασαζάκι
θα καυλώσεις...
οπότε μετά μία πίπα μου τη δίνεις άνετα...
τεσπα...
για όποιον θέλει να δοκιμάσει... αν μπορεί να αντισταθεί ή όχι
πάρτε στο τηλέφωνο στην υπογραφή, ελάτε για ένα μασαζάκι με λάδι
και αν δε χύσετε στο στόμα μου, σας δίνω 20€ και γράφετε εδώ ότι δεν χύσατε
αν πάλι χύσετε στο στόμα μου, μου δίνετε εσείς 20€ και γράφουμε εδώ ότι με χύσατε
ανώνυμα πάντα
(εννοείται και χωρίς χρήματα, το γράφω απλά για να το δείτε σαν στοίχημα - εγώ γνωρίζω ήδη το αποτέλεσμα :-* )
Άρα για σένα προφανώς δεν υπάρχουν στρέιτ άντρες στην πραγματικότητα, μόνο γκέι (όπως εσύ) και μπάι. Δεν λες να καταλάβεις - ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις - ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι στρέιτ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλά διότι έτσι γεννήθηκαν, μιλάμε για το αυτονόητο το φυσιολογικό. Δεν είμαι ομοφοβικος σε καμία περίπτωση αλλά ας πούμε και σε απλό κανονικό μασατζίδικο να κλείσω ραντεβού, θέλω μόνο γυναίκα να μου κάνει μασάζ, έτσι νιώθω εγώ τουλάχιστον.