Νέα

Άνοιξε πυρ κατά ντελιβερά στο Γαλάτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.857
Πόντοι
6.035
Και στο youtube θα κατεβουν ολα αυτα, περιμενε και θα δεις
μου εκανε εντυπωση που εβαλα το καλα του λετε που ειπε ο γερο μουσιας και το εβγαλε με οριο ηλικιας,επισης στην αναζητηση το γαμιεσαι δεν υπαρχει. :confused: :tooth: :tooth: :tooth:

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
379
Πόντοι
2.272
Μητσοτάκη γαμιέσαι

• Like
Αντιδράσεις: fil69

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.579
Πόντοι
456
Πάντως εγώ ποτέ δεν παίρνω delivery. Το θεωρώ πλεονασμό όταν έχω τα πάντα γύρω μου.
Θυμάμαι με τα χιόνια που δεν κουνιόταν φύλλο και ακόμα μερικοί καλούσαν delivery. Τι να πω. Μισή ντροπή δικιά τους και άλλη μισή των άλλων που ακόμα δούλευαν.
Γνώμη μου. Να υπάρχει κατώτατη τιμή στο delivery 20 ή 30 ευρώ αλλά να υπάρχει και εξυπηρέτηση. Όχι αυτό το χάλι, ο καθένας το παίζει σουλτάνος με μία παραγγελία 5 ευρώ και έχει και απαιτήσεις.

Επίσης εκείνα τα παπάκια τα ελέγχει κανένας; Δεν μιλάω μόνο για το θόρυβο από τις εξατμίσεις που τα ακούς από 5 τετράγωνα παρακάτω. Τα μισά χρέπια είναι. Δεν μιλάμε βέβαια και για κράνος ή για τήρηση του ΚΟΚ.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.334
Πόντοι
3.556
Πάντως εγώ ποτέ δεν παίρνω delivery. Το θεωρώ πλεονασμό όταν έχω τα πάντα γύρω μου.
Θυμάμαι με τα χιόνια που δεν κουνιόταν φύλλο και ακόμα μερικοί καλούσαν delivery. Τι να πω. Μισή ντροπή δικιά τους και άλλη μισή των άλλων που ακόμα δούλευαν.
Γνώμη μου. Να υπάρχει κατώτατη τιμή στο delivery 20 ή 30 ευρώ αλλά να υπάρχει και εξυπηρέτηση. Όχι αυτό το χάλι, ο καθένας το παίζει σουλτάνος με μία παραγγελία 5 ευρώ και έχει και απαιτήσεις.

Επίσης εκείνα τα παπάκια τα ελέγχει κανένας; Δεν μιλάω μόνο για το θόρυβο από τις εξατμίσεις που τα ακούς από 5 τετράγωνα παρακάτω. Τα μισά χρέπια είναι. Δεν μιλάμε βέβαια και για κράνος ή για τήρηση του ΚΟΚ.
Ποια τήρηση του ΚΟΚ .. σε στενό μονόδρομο πλέον κοιτάς και από τις 2 μεριές μη σε κόψει κανάς ντελιβεράς :confused: τον ακούς βέβαια με το χρέπι να περνάει αλλά και πάλι αμφιβάλεις ... προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να περάσεις

• Like
Αντιδράσεις: vril

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.633
Πόντοι
5.646
κολογερμανοι βγηκαν και αυτοι και οι αλλοι οι κωλοφιλανδοι της wolt και πεθαναν οι φιλοτιμοι ελληνες επιχειρηματιες με τα Θεληματα και τα παρομοια
Αυτό δεν το ήξερα...Για τις χώρες...?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ολοι κραζουν μερικες ερωτησεις ερωτηματα...---
--
-οταν ενα μαγαζι χρειαζεται 10 μηχανακια και εχει 6 τοτε οι 6 θα πρεπει να κανουν την δουλεια των 10===τρεξιμο οτι ναναι να βγει δουλεια..
--οταν αργουν λεμε γιατι αργουν---(οδικη ασφαλεια να ερχονται κ να δουλευουν με ποιο μικρες ταχυτητες)
--το kolo efood...βγαζει πχ σουβλακια η οτι αλλο απο περιοχες αρκετα μακρινες ενω κανονικα επρεπε αναλογα την τοποθεσια να βγαζει τις επιλογες---
-ωραριο...στα πιο μικρα μαγαζια...12ωρο!!! 10ωρο...ειναι δυσκολο σε ενα παπι 10-12 ωρες στο δρομο και ας ειναι αρκετες στην αναμονη--
εχει δικιο ο φιλος για μινιμουμ παραγγελια ενα ποσο 10ρικο τουλαχιστον-
---------------
στον ΚΑΦΕ μερικοι εχουν γρηγορη κοφι ισλαντ στα 200 μετρα αντε 500 και ομως θα παρουν τηλεφωνο αντι να περπατησουν=

• Like
Αντιδράσεις: vril

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.857
Πόντοι
6.035
ολοι κραζουν μερικες ερωτησεις ερωτηματα...---
--
-οταν ενα μαγαζι χρειαζεται 10 μηχανακια και εχει 6 τοτε οι 6 θα πρεπει να κανουν την δουλεια των 10===τρεξιμο οτι ναναι να βγει δουλεια..
--οταν αργουν λεμε γιατι αργουν---(οδικη ασφαλεια να ερχονται κ να δουλευουν με ποιο μικρες ταχυτητες)
--το kolo efood...βγαζει πχ σουβλακια η οτι αλλο απο περιοχες αρκετα μακρινες ενω κανονικα επρεπε αναλογα την τοποθεσια να βγαζει τις επιλογες---
-ωραριο...στα πιο μικρα μαγαζια...12ωρο!!! 10ωρο...ειναι δυσκολο σε ενα παπι 10-12 ωρες στο δρομο και ας ειναι αρκετες στην αναμονη--
εχει δικιο ο φιλος για μινιμουμ παραγγελια ενα ποσο 10ρικο τουλαχιστον-
---------------
στον ΚΑΦΕ μερικοι εχουν γρηγορη κοφι ισλαντ στα 200 μετρα αντε 500 και ομως θα παρουν τηλεφωνο αντι να περπατησουν=
τα 500 μετρα ειναι μακρυα γιατι εισαι στην εργασια οχι σπιτι σου αρα θα πρεπει να λειψεις μιση ωρα για να πας για καφε,βεβαια μερικοι κανουν ντελιβερι και ειναι απεναντι αυτο ειναι αρρωστο.Τα μαγαζια παντως προτιμουν το ντελιβερι απο το να εχουν συνοστισμο στο καταστημα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.857
Πόντοι
6.035

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
97
Πόντοι
6
βλέπω τον κάθε παπάρα και άσχετο να κατηγορεί τους πακεταδες σας εύχομαι ρε πουσταριά εσείς οι παπάρες που δεν έχετε ειδεα τι τραβάνε τα παιδιά να δουλέψετε μια μέρα με βροχή ενα δωδεκαορο σε μαγαζί που έχει φουλ δουλεία και μετά να δούμε τι παπαριες θα λέτε

• Like
Αντιδράσεις: fil69

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.129
Πόντοι
5.506

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.322
Πόντοι
12.756
καποιος με αβαταρ τον σκυλο του ετοιμαζει να κουμπωσει αμστελ με ζυπρεξα,ζαναξακια,ταβορακια και ολμυζενακια...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.857
Πόντοι
6.035
καποιος με αβαταρ τον σκυλο του ετοιμαζει να κουμπωσει αμστελ με ζυπρεξα,ζαναξακια,ταβορακια και ολμυζενακια...
επιτελους θα ξεκουραστω,παω για υπνο επιστρεφω λιαν συντομως. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom