ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θελουμε βιντεο να το επιβεβαιωσουμε! αχαχαχαχαχα
θα με ματιαξεις και δε γουστερνω
θελουμε βιντεο να το επιβεβαιωσουμε! αχαχαχαχαχα
αστα αυτα σιστερ....θες να παρεις ματι ε;
ξερεις πως ματιαζει αυτη....; θα κανει να σου σηκωθει εναν μηνα.....θα με ματιαξεις και δε γουστερνω
ξερεις πως ματιαζει αυτη....; θα κανει να σου σηκωθει εναν μηνα.....
ειπαμε ρε θα δωσουμε....απο μενα ενα πενηνταρι το χεις....Να ζητησω συγνωμη καλυτερα οτι κανω θα το κανω μονος μου...δεν βλεπω φως ομαδικης κινησης και συνεργασιας...ειπα μπας....εσεις ομως εισαστε ανεπαναληπτοι.............ειχε δικιο καπποιος που μου εγραψε οτι μαλακια θρεντ παλι ανοιξα...........Ειλικρινα συγνωμη και Καλο Πασχα σε ολους σας!!!!!!!!!!!
Τι θα λεγατε να ανοιγαμε ενα λογαριασμο σε μια τραπεζα και σιγα-σιγα να βαζαμε χρηματακια και οταν φουσκωσει απο χρηματα..... μαζι απο κοινου να αποφασισουμε να βοηθησουμε καποια ορφανα παιδια?Μην το αναλυσω παραπανω...αποφασιστε ρεμαλια!!!!!Αν το αποφασισουμε...... μετα προγραμματιζουμε τις ασφαλιστικες δικλιδες προς αποφυγη λαμογιας απο αυτους που θα το ανοιξουν!!!!!!Πειτε μου την αποψη σας?
Δεν το θελω εγω....ουτε εγω θα ανοιξω το λογαριασμο για τα παιδια....αν θελεις βοηθησε να βρουμε τροπο....θα ειναι πολυ ομορφο να αποδειξουμε στους εαυτους μας...οτι αν και αγνωστοι μπορουμε να κανουμε κατι καλο με ομαδικοτητα και συνεργασια..ισως αποτελεσουμε ανωνυμο παραδειγμα για πολλους αλλους στην κοινωνια που ζουμε,,το εχεις σκεφτει αυτο???????? Πιστευω να υπαρχει ενας τροπος...... απο εβδομαδα, εχω εναν δικηγορο φιλο να τον συμβουλευτω και βλεπουμε....αλλα περιμενα να προτεινετε τροπους να ανοιξουμε ενα κωλολογαριασμο και εσεις το ριχνετε στην πλακα!!!!!!!!ειπαμε ρε θα δωσουμε....απο μενα ενα πενηνταρι το χεις....
Τοσο σε βοηθαει το μυαλο σου....δεν σε παρεξηγω!!!!!!!!Εσυ ειτε εισαι μεγαλο λαμογιο ειτε τρως ληγμενα...
τεσπα ρωτα αν και δεν νομιζω να γινεται....απλα εσυ ελεγες συνεχεια οτι εχεις ετοιμο το σκηνικο και τον τροπο κλπ κλπ.....νομισαμε εχεις ετοιμο σχεδιο....Δεν το θελω εγω....ουτε εγω θα ανοιξω το λογαριασμο για τα παιδια....αν θελεις βοηθησε να βρουμε τροπο....θα ειναι πολυ ομορφο να αποδειξουμε στους εαυτους μας...οτι αν και αγνωστοι μπορουμε να κανουμε κατι καλο με ομαδικοτητα και συνεργασια..ισως αποτελεσουμε ανωνυμο παραδειγμα για πολλους αλλους στην κοινωνια που ζουμε,,το εχεις σκεφτει αυτο???????? Πιστευω να υπαρχει ενας τροπος...... απο εβδομαδα, εχω εναν δικηγορο φιλο να τον συμβουλευτω και βλεπουμε....αλλα περιμενα να προτεινετε τροπους να ανοιξουμε ενα κωλολογαριασμο και εσεις το ριχνετε στην πλακα!!!!!!!!
Τοσο σε βοηθαει το μυαλο σου....δεν σε παρεξηγω!!!!!!!!
Οχι ρε συ δεν το ειχα σχεδιασει...εφαγα φλας στο μυαλο μου μερες που ερχονται και το προτεινα αυθορμητα!!!!!Γι αυτο και θα ρωτησω απο εβδομαδα και θα σας γραψω αν γινεται!!!!!!!!!!!!!τεσπα ρωτα αν και δεν νομιζω να γινεται....απλα εσυ ελεγες συνεχεια οτι εχεις ετοιμο το σκηνικο και τον τροπο κλπ κλπ.....νομισαμε εχεις ετοιμο σχεδιο....
Γιατι δεν υπαρχουν εδω μεσα Ανθρωποι????Επειδη μας αρεσει να πληρωνουμε τις εργαζομενες(στα στουντιο και στα μπουρδελα) για σεξ, ειμαστε απανθρωποι και ζωα????Θα εμπιστευτω εναν τυπο που μεσα απο το bourdela.tv
προσπαθει αν βοηθησει τα ορφανα.
svstos!Μπορουμε να παμε σε ενα μαγαζι με παιδικα ρουχα παιχνιδια και τετοια να ανοιξουμε μια λιστα καταθετουμε το ποσο στο λογαριασμο της εταιριας και μολις φτασουμε το ποσο καποιος υπευθηνος απο ενα ορφανοτροφειο η κατι αλλο θα παει και θα παρει πραγματα ισης αξιας
Αν ειναι ευκολο, αναλυσε το, βημα-βημα...για να ξεκινησουμε και εγω μαζι σου!!Μπορουμε να παμε σε ενα μαγαζι με παιδικα ρουχα παιχνιδια και τετοια να ανοιξουμε μια λιστα καταθετουμε το ποσο στο λογαριασμο της εταιριας και μολις φτασουμε το ποσο καποιος υπευθηνος απο ενα ορφανοτροφειο η κατι αλλο θα παει και θα παρει πραγματα ισης αξιας
παμε σε ενα μαγαζι καποιας αλησιδας (τζαμπο, μουστακας, φακτορι αουτλετ) η καποιο αλλο, ανειγουμε μια λιστα οπως ακριβως στο γαμο με δικαιουχο καποιο ορφανοτροφειο με καποιο ποσο ως πλαφον εμεις κανουμε τις καταθεσεις μας κανωνικα στην τραπεζα και μολις συμπληρωθει το ποσο η εταιρια ενημερωνει το ορφανοτροφειο το οποιο με σφραγιδες και υπογραφες αγοραζει πραγματα για τα παιδιαΑν ειναι ευκολο, αναλυσε το, βημα-βημα...για να ξεκινησουμε και εγω μαζι σου!!
Συμφωνω απολυτα......αποφασιστε για τα υπολοιπα(π.χ ποιοι θα πανε στην εταιρια) και να ξεκινησουμε!!!!!!!!!!!!Υ.Γ μην το καθυστερησουμε αλλο!!!!!παμε σε ενα μαγαζι καποιας αλησιδας (τζαμπο, μουστακας, φακτορι αουτλετ) η καποιο αλλο, ανειγουμε μια λιστα οπως ακριβως στο γαμο με δικαιουχο καποιο ορφανοτροφειο με καποιο ποσο ως πλαφον εμεις κανουμε τις καταθεσεις μας κανωνικα στην τραπεζα και μολις συμπληρωθει το ποσο η εταιρια ενημερωνει το ορφανοτροφειο το οποιο με σφραγιδες και υπογραφες αγοραζει πραγματα για τα παιδια
Κοιταξτε τι εγραψε ο "πισωχωστης"...οτι εδω μεσα ολοι ειμαστε ρεμαλια και θεωρει αδυνατο να γινει αυτη η ανθρωπινη κινηση απο εμας τα μελη...διαβαστε τον "πισωχωστη".....μονο και μονο απο πεισμα να την κανουμε την κινηση σεβαστα μελη....."Λουκια" και "παπαζου"....,..μπορουμε να συντονιστουμε να ξεκινησουμε σιγα-σιγα????Θα εμπιστευτω εναν τυπο που μεσα απο το bourdela.tv
προσπαθει αν βοηθησει τα ορφανα.