Καλησπερα σε ολους!.Τον τελευταιο καιρο οταν επισκεπτομαι το site ανοιγουν αυτοματα παραλληλα κι αλλες καρτελες απο διαφορα πορνοσαιτ και απο τη στοιχιμαν χωρις να γινεται αντιληπτο παρα μονο αν παω ν σνοιξω αλλη καρτελα οποτε το βλεπω.Εχει συμβει σε κανενσν αλλον.Απο σκαναρισμα που εκανα αυτα τα site φαινονται νορμαλ κι οχι scam
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνοιγμα ανεπιθύμητων καρτελών όταν επισκέπτομαι το site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Va81
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.029
- Πόντοι
- 6.515
δεν εισαι ο μονος τυπεΚαλησπερα σε ολους!.Τον τελευταιο καιρο οταν επισκεπτομαι το site ανοιγουν αυτοματα παραλληλα κι αλλες καρτελες απο διαφορα πορνοσαιτ και απο τη στοιχιμαν χωρις να γινεται αντιληπτο παρα μονο αν παω ν σνοιξω αλλη καρτελα οποτε το βλεπω.Εχει συμβει σε κανενσν αλλον.Απο σκαναρισμα που εκανα αυτα τα site φαινονται νορμαλ κι οχι scam
Λογικα μας χρησιμοποιουν για αυξηση των επισκεψεων στα εν λογω steδεν εισαι ο μονος τυπε
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.818
- Πόντοι
- 6.946
Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησα ιό, αλλά διάβασα στα τεχνικά θέματα (αν θυμάμαι καλά; ) ότι πλέον είναι σύνηθες στον ιστότοπο.
Στο κινήτο μου είναι υπαρκτό το πρόβλημα (android: ανοίγει ακόμη μια καρτέλα στο παρασκήνιο, παρά τα διάφορα αντι-διαφημιστικά που έχω, αλλά το κάνει μια στο τόσο, όχι κάθε φορά, κόβει αρκετά) . Στον υπολογιστή από την άλλη, δεν ανοίγει απολύτως τίποτα.
Στο κινήτο μου είναι υπαρκτό το πρόβλημα (android: ανοίγει ακόμη μια καρτέλα στο παρασκήνιο, παρά τα διάφορα αντι-διαφημιστικά που έχω, αλλά το κάνει μια στο τόσο, όχι κάθε φορά, κόβει αρκετά) . Στον υπολογιστή από την άλλη, δεν ανοίγει απολύτως τίποτα.
Το ιδιο και σε μενα.Οταν εμπαινα απο samsung intenet γινοταν ενω απο chrome οχι στο κινητο παντα.Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησα ιό, αλλά διάβασα στα τεχνικά θέματα (αν θυμάμαι καλά; ) ότι πλέον είναι σύνηθες στον ιστότοπο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
στο πισι με αντμπλοκ δεν υπαρχει κανενα θεμα παντως
και απο τη στοιχιμαν
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.818
- Πόντοι
- 6.946
Να σε πιάσει κανένα αδέσποτο μάτι, φαντάζομαι... Συνάδελφος, γυναίκα, η γιαγιά που περιμένει δίπλα στο σούπερ μάρκετ...Τι είναι χειρότερο να ανοίγει καρτέλες από διαφημιστικά ή κριτικές για τραβελια στην κεντρική σελίδα?
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.235
- Πόντοι
- 481
Νομίζω πως οι ανεπιθύμητες καρτέλες ανοίγουν μόνο όταν συνδέεται κάποιος ως επισκέπτης.
Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα.
Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Για δώσε μια εξήγηση για το τι συμβαίνειτης γαμιολας γινεται , οπου και να πατησεις
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.767
- Πόντοι
- 3.446
Απο υπολογιστή κανένα θέμα. Πετάει το site..
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 5.097
εχει ριξει ο αλεκος χρημα στον αντισθενη για διαφημιση.Εμένα αντί για σάιτ με τσόντες με πετάει στην κεντρική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 5.097
αφου γαμιεστε.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό είναι η αλγόριθμος του google με πετάει στο σάιτ του μεγαλύτερου μπουρδέλου??????εχει ριξει ο αλεκος χρημα στον αντισθενη για διαφημιση.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.818
- Πόντοι
- 6.946
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά απόδειξη ορθής λειτουργίας του ιστότοπου.Εμένα αντί για σάιτ με τσόντες με πετάει στην κεντρική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.939
- Πόντοι
- 3.656
έβαλα firefox + ublock origin και μου μλάνει η νδΑυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά απόδειξη ορθής λειτουργίας του ιστότοπου.