Νέα

Άνοιγμα ανεπιθύμητων καρτελών όταν επισκέπτομαι το site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Va81
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!.Τον τελευταιο καιρο οταν επισκεπτομαι το site ανοιγουν αυτοματα παραλληλα κι αλλες καρτελες απο διαφορα πορνοσαιτ και απο τη στοιχιμαν χωρις να γινεται αντιληπτο παρα μονο αν παω ν σνοιξω αλλη καρτελα οποτε το βλεπω.Εχει συμβει σε κανενσν αλλον.Απο σκαναρισμα που εκανα αυτα τα site φαινονται νορμαλ κι οχι scam

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.029
Πόντοι
6.515
Καλησπερα σε ολους!.Τον τελευταιο καιρο οταν επισκεπτομαι το site ανοιγουν αυτοματα παραλληλα κι αλλες καρτελες απο διαφορα πορνοσαιτ και απο τη στοιχιμαν χωρις να γινεται αντιληπτο παρα μονο αν παω ν σνοιξω αλλη καρτελα οποτε το βλεπω.Εχει συμβει σε κανενσν αλλον.Απο σκαναρισμα που εκανα αυτα τα site φαινονται νορμαλ κι οχι scam
δεν εισαι ο μονος τυπε

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.818
Πόντοι
6.946
Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησα ιό, αλλά διάβασα στα τεχνικά θέματα (αν θυμάμαι καλά; ) ότι πλέον είναι σύνηθες στον ιστότοπο.

Στο κινήτο μου είναι υπαρκτό το πρόβλημα (android: ανοίγει ακόμη μια καρτέλα στο παρασκήνιο, παρά τα διάφορα αντι-διαφημιστικά που έχω, αλλά το κάνει μια στο τόσο, όχι κάθε φορά, κόβει αρκετά) . Στον υπολογιστή από την άλλη, δεν ανοίγει απολύτως τίποτα.

• Like
Αντιδράσεις: Va81
OP
OP
V

Va81

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
190
Πόντοι
1
Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι κόλλησα ιό, αλλά διάβασα στα τεχνικά θέματα (αν θυμάμαι καλά; ) ότι πλέον είναι σύνηθες στον ιστότοπο.

Στο κινήτο μου είναι υπαρκτό το πρόβλημα (android: ανοίγει ακόμη μια καρτέλα στο παρασκήνιο, παρά τα διάφορα αντι-διαφημιστικά που έχω, αλλά το κάνει μια στο τόσο, όχι κάθε φορά, κόβει αρκετά) . Στον υπολογιστή από την άλλη, δεν ανοίγει απολύτως τίποτα.
Το ιδιο και σε μενα.Οταν εμπαινα απο samsung intenet γινοταν ενω απο chrome οχι στο κινητο παντα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.568
Πόντοι
12.756
της γαμιολας γινεται , οπου και να πατησεις

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.818
Πόντοι
6.946
Τι είναι χειρότερο να ανοίγει καρτέλες από διαφημιστικά ή κριτικές για τραβελια στην κεντρική σελίδα? :think:
Να σε πιάσει κανένα αδέσποτο μάτι, φαντάζομαι... Συνάδελφος, γυναίκα, η γιαγιά που περιμένει δίπλα στο σούπερ μάρκετ...

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Νομίζω πως οι ανεπιθύμητες καρτέλες ανοίγουν μόνο όταν συνδέεται κάποιος ως επισκέπτης.
Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.767
Πόντοι
3.446
Απο υπολογιστή κανένα θέμα. Πετάει το site..:rockon:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.818
Πόντοι
6.946
Εμένα αντί για σάιτ με τσόντες με πετάει στην κεντρική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας :confused::confused::confused::confused:
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά απόδειξη ορθής λειτουργίας του ιστότοπου.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
Αφήστε τα παιδιά να βγάλουν κάνα φράγκο ρε λιγούρια. Τέτοια έχει παντού τώρα με ένα κλικ κάνεις αλλά πέντε. Τι θέλετε δηλαδή ο Αντισθενης να κραταει το καφενείο τσάμπα για να κώλοβαρατε εσείς όλη μέρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom