Νέα

Αννούλα TS από Φ99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxomouris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
Άννα – Τρέλλα… με κορδέλα η κοπέλα.

Ηι Guys,
Εντάξει μη μπερδευτείτε, εννοούμε διαφορετικού τύπου κοπέλα για τους Fans του είδους.
Καστανόξανθο μουνί τρελλό γαμήσι λένε, γαμάτο αδύνατο σωματάκι, άψογο ποδαρακι και πατούσα, αλλά και στρογγυλούλι κωλαράκι, αποκλειστικά για γλειψιματάκι, πιπούλα σαγηνευτική, 69ράκι άμα θές. Προσωπάκι γλύκα και καυλιάρικο, σαν να σού λέει έλα μου είσαι η τρέλλα μου.
Οποσδήποτε το συστήνω ανεπιφύλακτα.

την αννουλα λιπων οπως καταλαβενετε αυτη που την εχουν γνωρισει τιν εχουμαι χασει εδω και κανα δυο χρωνακια ......γνωριζει κανεις τηποτα???απο φιλλις 99

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Ηι Guys,
Εντάξει μη μπερδευτείτε, εννοούμε διαφορετικού τύπου κοπέλα για τους Fans του είδους.
Καστανόξανθο μουνί τρελλό γαμήσι λένε, γαμάτο αδύνατο σωματάκι, άψογο ποδαρακι και πατούσα, αλλά και στρογγυλούλι κωλαράκι, αποκλειστικά για γλειψιματάκι, πιπούλα σαγηνευτική, 69ράκι άμα θές. Προσωπάκι γλύκα και καυλιάρικο, σαν να σού λέει έλα μου είσαι η τρέλλα μου.

την αννουλα λιπων οπως καταλαβενετε αυτη που την εχουν γνωρισει τιν εχουμαι χασει εδω και κανα δυο χρωνακια ......γνωριζει κανεις τηποτα???απο φιλλις 99

:think:

Προμότορας να υποθέσω?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μηπως πηγε εποπ τυπε? :think:

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
απλα πεδες πρωσπαθω να βρω πλεων κατι καλο στιν αγωρα και δεν πεζει κ εφαγα φλασια γιατι ειχα περασει καλα με το σιγεκριμενω και ειπα να το κουβεντιασω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απλα πεδες πρωσπαθω να βρω πλεων κατι καλο στιν αγωρα και δεν πεζει κ εφαγα φλασια γιατι ειχα περασει καλα με το σιγεκριμενω και ειπα να το κουβεντιασω.
τυπε τον σοφια τον ξερεις?
τον γιαννοραννια?
τον πιπατσου?
τον αθηναρα?
πριν λιγο καιρο ηταν και λιλας εδω

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
απλα πεδες πρωσπαθω να βρω πλεων κατι καλο στιν αγωρα και δεν πεζει κ εφαγα φλασια γιατι ειχα περασει καλα με το σιγεκριμενω και ειπα να το κουβεντιασω. :lheel:Φιλε,αυτη, η Αννα! Νομιζω,οτι,ενανε,αλλαγη φυλου! Εαν εισαι,Φαν,των,Τρανς,σου συνιστω,την Βικυ,στο Αγκυρας1! ΑΣΤΕΡΙ!! :smitten:

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606

την ξερω φιλε αλλα πλεων τιν εχω βαρεθει παντος δεν πεζει κατι καλω στο ιδος αυτο το καιρο εκει θελω να καταλιξω απο νεο αιμα....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Ηι Guys,

Την βρήκα φίλε μου!!!!!

Γιατί η μικρή Αννούλα δεν μπορεί να παίξει gameboy;
Γιατί δεν έχει μπαταρίες.
Γιατί η μικρή Αννούλα δεν έχει μήτρα;
Γιατί μπέρδεψε το δονητή με το μίξερ.
Τι έχει η μικρή Αννούλα που δεν έχουν τα άλλα παιδιά;
ειναι μονάρχιδη.
Τί λέει η μικρή Αννούλα όταν κάνει κούνια;
Αντε κουνήσου τελείωνε.
Και τι έκανε ο πατέρας της για να της τη σπάσει;
Της αγόρασε σώβρακο.
Ποιος ξεμυάλισε την μικρή Αννούλα;
Η καραμπίνα του πατέρα της.
Τι άρωμα φοράει η μικρή Αννούλα;
bedatine.
Γιατί η μικρή Αννούλα δεν έχει μήτρα;
Γιατί μπέρδεψe το δονητή με το μπλακεντέκερ!!!!!
Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος της μικρής Αννούλας;
Που γεννήθηκε.
Γιατί το χαμόγελο της μικρής Αννούλας μεγαλώνει συνεχώς;
Γιατί μπέρδεψε την οδοντόβουρτσα με το ξυράφι της.
Τι κάνει η μικρή Αννούλα στην μέση της Εθνικής στις 12 το βράδυ με μία σπάτουλα στο χέρι;
Προσπαθεί να ξεκολλήσει τον Γιωργάκη που τον πάτησε νταλίκα.
Τι της πήρε ο πατέρας της μικρής Αννούλας για τα γενέθλιά της;
Την παρθενιά της.

ΑΑαααααααχαχαχαχαχα!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
την ξερω φιλε αλλα πλεων τιν εχω βαρεθει παντος δεν πεζει κατι καλω στο ιδος αυτο το καιρο εκει θελω να καταλιξω απο νεο αιμα.... :rockon:Τοτε,φιλαρακο,απο οτι καταλαβα,της ξερεις,ολλες! Στα σπιτακια,δεν υπαρχουν,πολλες{ΤΡΑΝΣ}!Θα ψαξης,εκτος!Διαβασε,αγγελιες,θα βρης πολλες! Και καλλες! :tits2:Μην ακους,Μαλακιες,κανε αυτο,που γουσταρεις!! :thumbsup:

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606

αποθιμενα φιλε αστα εχεις κατι να πρωτινεις που μπωρει να μιν το εχω στα υποψειν μου????

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
πως γίνεται ρε φίλε να γράφεις το σαγηνευτική ολόσωστα και τα χρονάκια ανορθόγραφα...σαν να έγραψαν το κείμενο 2 διαφορετικοί ανθρωποι

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

Ηι Guys,

πςςς που τη θυμηθηκες ;; μεγαλη καυλα ηταν αλλα που ειναι τωρα... ;

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
[/q

μαλον μας τελειωσαι αποτι καταλαβα......παντος αυτο για την αλαγη το ειχα ακουσει κ γω αλλα λεγαν οτι θα ξαναγηριζε....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Μέ τόσο κωλοδαχτυλο που του είχε σφυρίξει  :fuck1: στο κωλί, πώς να την ξεχάσει και να μην την αναπολεί?
Και με ρομαντική νοσταλγία!!

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι
606
Μέ τόσο κωλοδαχτυλο που του είχε σφυρίξει  :fuck1: στο κωλί, πώς να την ξεχάσει και να μην την αναπολεί?
Και με ρομαντική νοσταλγία!!

kopelia το οτι παω με TRANS δεν σημενει οτι των τρωο κιολας τωρα γιατι τρωγεσε δεν μπωρω να καταλαβω τι γκομενα σου  :knockinb: κ σε κοφτει τοσο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:....μαλον ναι εεεεεεεεεεεεεε??????????του λαχιστον ειχαι βαθει :pipa3: :pipa2:

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.360
Πόντοι