Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.392
- Πόντοι
- 31.628
Ποια προτιμάς από τις δύο?Έρωτας !!!
Ποια προτιμάς από τις δύο?Έρωτας !!!
Καλώς….μην γκρινιάζεις μετά που θα εξαφανιστούν καινοί δυο.
Καλώς….μην γκρινιάζεις μετά που θα εξαφανιστούν καινοί δυο.
Ακριβώς για αυτό το λόγο την προτιμώ!!! Μεγάλο πουτανακι! Η άλλη φαίνεται πιο καλο παιδί. Για χαβαλέ προτιμώ πουταναρες.
Εμείς δεν θα τσακωθούμε ποτέ για γκόμενες! Να αρχίσουμε να βγαίνουμε μαζί τσάρκες. Θεωρώ την ξανθιά κλάσεις ανώτερη της μελαχρινής. Την ξανθιά, κάθε φορά που την βλέπω, την γουστάρω περισσιτόερο. Την μελαχρινή την αποδόμισα ήδη την δεύτερη φορά και δεν είχε καν τρίτη!H ξανθιά είναι τελικά ένα ωραίο πουτανάκι για φανταστικό γαμήσι.
Πολύ θηλυκό σώμα και καλούτσικο πρόσωπο.
Προτέρημα ότι μιλάει Αγγλικά.
Η μελαχρινή είναι γλυκύτατη.
Όχι τόσο καλό σώμα αλλά το πρόσωπό της εμένα προσωπικά με γοήτευσε όπως και το χαμόγελό της.
Μειονέκτημα ότι δεν μιλάει Αγγλικά.
Εμείς δεν θα τσακωθούμε ποτέ για γκόμενες! Να αρχίσουμε να βγαίνουμε μαζί τσάρκες. Θεωρώ την ξανθιά κλάσεις ανώτερη της μελαχρινής. Την ξανθιά, κάθε φορά που την βλέπω, την γουστάρω περισσιτόερο. Την μελαχρινή την αποδόμισα ήδη την δεύτερη φορά και δεν είχε καν τρίτη!
Καθαρά από θέμα εμφάνισης και μόνο καταρχήν, την μελαχρινή μετά την δεύτερη φορά την ξέχασα τελείως. Η ξανθιά κάθε φορά με εντυπωσίαζε εμφανισιακά. Αν βάλεις και την συμπεριφορά ότι η ξανθιά είναι πουτανάρα, τότε δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης για εμένα.
H ξανθιά είναι τελικά ένα ωραίο πουτανάκι για φανταστικό γαμήσι.
Πολύ θηλυκό σώμα και καλούτσικο πρόσωπο.
Προτέρημα ότι μιλάει Αγγλικά.
Η μελαχρινή είναι γλυκύτατη.
Όχι τόσο καλό σώμα αλλά το πρόσωπό της εμένα προσωπικά με γοήτευσε όπως και το χαμόγελό της.
Μειονέκτημα ότι δεν μιλάει Αγγλικά.
Εγώ πίνω τσιγάρο πάντως όταν θέλω να βγω από τα ίσια μου, πως αυτές καταφέρνουν το αντίθετο, με εντυπσωσιάζει! Θα άξιζε να μας εξηγήσουν! Αναμένω εντυπώσεις από το επαναληπτικό της μελαχρινής. Δεν περίμενα και ο ίδιος την αποδόμηση.
Δεν γνωρίζω, όχι. Δεν έχω επαφή, αφού είναι κολλημένη με papa. Ότι και να έχει πάντως, εύχομαι σύντομη ανάρρωση!Btw η ξανθιά "papa" αντιμετώπισε σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα υγείας.
Φαντάζομαι ότι το γνωρίζεις.
Μεχρι τι υψομετρο εχει φτασει η καλυτερη για σενα;H ξανθιά έχει κουραστεί, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Που και που πίνει κι ένα τσιγάρο να έρθει στα ίσια της.
Η μελαχρινή θέλει επαναληπτικό και τότε θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Αλλά είναι πανέμορφη.
Αλλά καμιά δεν είναι το Έβερεστ μου.
Δεν γνωρίζω, όχι. Δεν έχω επαφή, αφού είναι κολλημένη με papa. Ότι και να έχει πάντως, εύχομαι σύντομη ανάρρωση!
Αφού την γλύτωσε, προσπερνάμε και πάμε παρακάτω. Όλα τα άλλα, δεν έχουν νόημα.Ναι. Από ότι μου είπε κόντεψε να χάσει τη ζωή της από ένα σφάλμα γιατρού.
Μεχρι τι υψομετρο εχει φτασει η καλυτερη για σενα;