athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.550
- Πόντοι
- 12.756
μεχρι τωρα ταλαιπωρουμαι δεν τελειωσε τελειως ακομα 20 μερες..ολη η αδεια μου μεσα...Ταλαιπωρήθηκες ?
μεχρι τωρα ταλαιπωρουμαι δεν τελειωσε τελειως ακομα 20 μερες..ολη η αδεια μου μεσα...Ταλαιπωρήθηκες ?
μεχρι τωρα ταλαιπωρουμαι δεν τελειωσε τελειως ακομα 20 μερες..ολη η αδεια μου μεσα...
τον Γεναρη πολυ ελαφρια τωρα που ξανακολλησα με γαμησε..εκτος τον πολυ υψηλο πυρετο μετα ηρθε η κοπωση που με ταλαιπωρει ακομα και τωρα...Περαστικά φίλε.
Εγώ το πέρασα τον Μάρτιο για πρώτη φορά πολύ ελαφριά παρόλο που δεν προσέχω καθόλου τα χρόνια του Covid.
τον Γεναρη πολυ ελαφρια τωρα που ξανακολλησα με γαμησε..εκτος τον πολυ υψηλο πυρετο μετα ηρθε η κοπωση που με ταλαιπωρει ακομα και τωρα...
ναιΤι λες ρε συ ?
2 φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ?
Πωωωπω.. μούρλια το μωρό, τύφλα να έχουν τα κορίτσια του μάγου..Για να καυλώσετε λίγο....
Σωστό μωρό.. ποια είναι η κορασίδα;Καλημέρα σας κύριοι και κυρίες !!!
Σιγά την Αλβανό παροικία....Πωωωπω.. μούρλια το μωρό, τύφλα να έχουν τα κορίτσια του μάγου..
Σε χάλαγε το Αριανακι/Σαντρακι δηλαδή..Σιγά την Αλβανό παροικία....
Τι ισχυει; οτι θα σε χάλαγε η Αριανα ή η Σαντρα;;Ισχυει?
Α, οκ, συνενοηθηκαμε..δεν το γνωρίζω αυτό..Οχι,οτι ειναι απο Αλβανια? Ισως να καταλαβα λαθος εγω. Γραψε λαθος.
Τα εσβησα για να αποφυγω τυχόν παρεξηγησεις σχετικα με την καταγωγη. Οσο για Αριανα Σαντρα,υπαρχουν κ πολυ καλυτερες επιλογες. Συμφωνω με @ΤροβαδούροςΑ, οκ, συνενοηθηκαμε..δεν το γνωρίζω αυτό..
Καλώς φιλαράκι..Τα εσβησα για να αποφυγω τυχόν παρεξηγησεις σχετικα με την καταγωγη. Οσο για Αριανα Σαντρα,υπαρχουν κ πολυ καλυτερες επιλογες. Συμφωνω με @Τροβαδούρος
Τα καλαμακια κ τα σουβλακια 3 σελιδες τωρα ειναι εμπειριες ρε τραχανα? Οτι θελουμε θα γραψουμε.Κύριοι ευχαρίστως να μοιραστείτε μαζί μας κάποιες από τις εμπειρίες που είχατε.
Είσαστε ευπρόσδεκτοι.
Αν όμως όχι δεν χρειάζεται να γεμίζουμε το νήμα με άσκοπα μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ.
Τα καλαμακια κ τα σουβλακια 3 σελιδες τωρα ειναι εμπειριες ρε τραχανα? Οτι θελουμε θα γραψουμε.
τιε καλύτερες εμπειρίες μου μέχρι τώρα τις είχα πάνω από λαδόκολλα με καλαμάκια χοιρινά, ψωμί και μπύρα τύπεΤα καλαμακια κ τα σουβλακια 3 σελιδες τωρα ειναι εμπειριες ρε τραχανα? Οτι θελουμε θα γραψουμε.