123BigGeorge
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 4.382
- Πόντοι
- 1.446
Πιστεύω ότι θα του φτάσουν για τόσες πολλές seasons που έχει να δει. Εσύ τι λες;Σεζόν ολόκληρες
Τώρα είμαστε s8e13
Πιστεύω ότι θα του φτάσουν για τόσες πολλές seasons που έχει να δει. Εσύ τι λες;Σεζόν ολόκληρες
Τώρα είμαστε s8e13
Μπορείς να βάλεις τις νέες φωτογραφίες σου στα «μηνύματα προφίλ», έτσι ώστε, οι νέοι χρήστες να τις βλέπουν γρήγορα και να μην ψάχνουν μέσα στο νήμα σου.Ρε αγάπη αυτό είναι σεζόν 1 επεισόδιο 2 τι μας λες τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές ζητώντας αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο, ούτως η άλλως με βλέπετε εδώ δεν έχουν πολύ σημασία
Ένα κεφαλοκλειδωμα απ αυτά τα μπούτια νομίζω το χρειαζομαστεExcuse the bed I'm a messy gorl
πολύ σωστή ιδέα ευχαριστώ!Μπορείς να βάλεις τις νέες φωτογραφίες σου στα «μηνύματα προφίλ», έτσι ώστε, οι νέοι χρήστες να τις βλέπουν γρήγορα και να μην ψάχνουν μέσα στο νήμα σου.
Ρε αγάπη αυτό είναι σεζόν 1 επεισόδιο 2 τι μας λες τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω επικοινωνήσει 2-3 φορές ζητώντας αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε και βαρέθηκα να ασχοληθώ άλλο, ούτως η άλλως με βλέπετε εδώ δεν έχουν πολύ σημασία
Κουκλί.....!!!!Is there anything sexier than a leather jacket? I don't think
I can get it... messier with you, babeExcuse the bed I'm a messy gorl
πολύ σωστή ιδέα ευχαριστώ!
Ναι και το είπα και έχει αναλυθεί πολλάκιςΒρε ειναι αλλα το ειπες![]()
ΑμεεεεΚουκλί.....!!!!
P. s. Hope next time we meet you wear similar dress code...!!
Μου αρεσε η αρχη του νηματος, δεν ειμαι βιζιτα, απλα κανω σεξ επι πληρωμη..........Τι πινει ο κοσμος και δεν μας δινει......
Συνάντησες την Άννα και είδες, επιτέλους, το φως το αληθινό Τζον Τζον;εγώ έχω να πω ότι οι φωτό της καρτέλας του κοριτσιού την αδικούν...
γιατί κορίτσι μου δεν τις αλλάζεις, έχεις τόσες καλύτερες ανεβάσει?
Να ήσουνα και βάζελος ρε ζεμπού...τεςπα όλοι έχουνε μειονεκτήματαΣυνάντησες την Άννα και είδες, επιτέλους, το φως το αληθινό Τζον Τζον;
Όταν μιλάει ο Ζεμπου να τον ακούς με την πρώτη άλλη φορά.
Σκλάβος σου... κι εγώ..!Αμεεεε
Μην μαλώνετε αγόρια έχει για όλους χιχιχιΣκλάβος σου... κι εγώ..!
Άστον τον Zebu..... Όλο λόγια είναι.....![]()
Ποιος σου ειπε οτι μαλωνουμε;Μην μαλώνετε αγόρια έχει για όλους χιχιχι
Τι δεν θα σφαχτούν τα παλικάρια στην ποδιά μου? BummerΠοιος σου ειπε οτι μαλωνουμε;
Επιτέλους μια γυναίκα να πει το αυτονοητο, η τριχουλα πάνω από την κλειτοριδα είναι στολίδι, δίνει προσθετη αξία, προσωπικότητα στην περιοχή, και επιπλέον σε ξεχωρίζει από την προεφηβικη ηλικία. Το groomed παραπέμπει στην εφηβική ηλικία που είναι από 12 -16 εκεί που αρχίζουν οι πρώτες αλλαγές και αρχίζεις και καταλαβαίνεις τι έχεις ανάμεσα στα σκέλια σου. Εκεί η καυλα αρχίζει και σε κυριεύει. Τι εχουν παθει ολες και εχουν γινει κοτζακ? Ποτε θα τελειωσει αυτη η μοδα, να παμε στα 90's ξανα? Εκεί που έβλεπες όλα τα σχήματα και είχες αγωνία κάθε φορά που κατέβαινε το βρακάκι, για το τι θα δεις? Βάλε και το κομμάτι της ποδολαγνειας, νομίζω, εδώ είμαστε. Έχω κάτι κολλήματα με τα θέματα υγειηνης στα κορίτσια του χώρου και δεν μπορώ να εκφραστώ σεξουαλικα όπως θα ήθελα, γμτ. ( πχ. με ξεκαυλώνει η ιδέα να μου παίρνουν πιπα και να ξέρω ότι πριν από μένα έχυσαν στο στόμα της άλλοι 5). Οπότε πιπα με προφυλακτικό, οπότε χάνεις το 95% της απόλαυσης...., οπότε γειά σας. No guts no glory I guess.Ναι γούστα είναι δεν αντιλέγω. Αλλά το να θεωρούν κάποιοι αποτρόπαιο η παράλογο μια γυναίκα να έχει τρίχες στις ευαίσθητες περιοχές εμένα μου φαίνεται ανησυχητικό. Η τριχοφυία σε αυτές τις περιοχές δεν είναι κάτι masculine, it just means your body is mature enough και όχι πλέον παιδικό
Over my dead cold bodyΟι επόμενες φωτογραφίες να είναι με ghibli ai παρακαλώ![]()