Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.313
Άντε βρε δεν στεναχωριέμαιμην στεναχωρείτε την Αννούλα....
Άντε βρε δεν στεναχωριέμαιμην στεναχωρείτε την Αννούλα....
εδω ειμαστε ολοι πανεπιστημονες να ξερεις.....Άντε βρε δεν στεναχωριέμαι
Νταξει είμαι Κ εγώ ξερολαςεδω ειμαστε ολοι πανεπιστημονες να ξερεις.....
δεν πειράζει...εσυ εισαι η Αννουλα μας!!!!!!!Νταξει είμαι Κ εγώ ξερολας
Εντάξει μαγαπατε Κ έτσιιιιΛίγο…όσο πατάει η…
Δημοκρατια εχουμε ο καθε ενας εκφραζει ελευθερα την αποψη τουΕντάξει μαγαπατε Κ έτσιιιι
LISTEN τουλάχιστον είμαι real hahahah
Δεν τρέχει μία μπορεί κάτι ή κάποιος να σε πείραξε. Εγώ που δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω από κοντά δείχνεις για καλό παιδί βάση του νήματός σου που διαβάζω και θα'θελα κάποια στιγμή να σε συναντήσω! Πάντως έχει κι ένα θετικό το aggressive σου. Φαντάζομαι τι σεξ θα κάνεις ούσα με νευράκια....Ναι δεν διαφωνώ καπου ιδιαίτερα
Σορι guys έγινα λίγο aggressive πριν χωρίς λόγο, είχα νευρακια.
Naughty girlΑαααυτα μαρεσουν
εννοείται...Εντάξει μαγαπατε Κ έτσιιιι
LISTEN τουλάχιστον είμαι real hahahah
Απλα Σωστος !!! Δεν Εχω Να Προσθεσω κατι Αλλο !!!Καλημέρα σου.
Το πρόβλημα που συζητήθηκε(μεταξύ αστείου και σοβαρού)με τον @Sorococo οκ, ίσως δεν το βλέπεις αλλά- μιας που απαντάς σοβαρά- θα σου πώ ότι είναι υπαρκτό και αφορά όχι το δικαίωμα του να τό κάνει κάποιος αλλά περισσότερο την καταναλωτική συμπεριφορά όσων προτιμούν να ψωνίζουν με αυτόν τον τρόπο αντί να επιλέξουν αυτές που εκδίδονται "κανονικά".
Από κει και πέρα εννοείται ό,τι και όπως θέλει η καθε μιά θα ζητήσει... κι όπου θέλει ο καθένας θα δώσει τα λεφτά του , σ' αυτό δεν αντιλέγω.
Όμως προσωπικά όταν γίνεται κατά κόρον σαν τρεντ της εποχής, το θεωρώ προβληματική συμπεριφορά για ποικίλους λόγους, κοινωνικούς, ψυχολογικούς και ηθικούς που δε θα αναλύσω , είναι εντελώς οφφ τόπικ.
Παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ Σωστος !!!Δεν ξέρω για τους άλλους, για μένα μιλάω οπότε όχι, αγαπητή, κανένα ζόρι δεν τραβάω και κανέναν/καμμία δεν καταδίκασα.
Ξαναδιάβασε ,μίλησα για τους άντρες που επιλέγουν μόνο ή κυρίως αυτό το κανάλι.
Εσύ τώρα μου απαντάς λες και κατηγόρησα τις γυναίκες ή εσένα προσωπικά,πράγμα που δεν έκανα.
Και ναι μπορεί όντως οι άντρες να σκάβουν τον grave τους ως έρμαια αλλά τις γυναίκες πώς τις βλέπεις;
Εκεί όλα οκ ας πούμε;
Cyberpunk edgerunners…τρομερή animation σειρά!!Παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ Σωστος !!!
@Anna24 I guess καπου Το Εχεις Χασει my Love ! Ειπαμε !!!!! Καλα ΚΑΝΟΥΝ !!!!!! Αλλα Αυτο που λεμε Ειναι Οτι Δεν ειναι Σωστο Στα Ορια του Δεν ειναι Λογικο !
Να υπαρχουν Αυτοι Η Καμμενοι ! Και Να πηγενουμε Το Προιον προς Extinction !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσυ το βλεπεις From the Girls side εμεις Λεμε για Το Tread !!!!!!!!!! ΜΟΔΑ !!!
ΓΑΜΑΤΕ ΡΕ !! Φλερταρετε , Παρτην Αγκαλια , Πιαστης Το Κωλο !!! Κολλα τη στο Τοιχο με ενα Γλωσοφιλο !!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ !
Ακου Εκει Cyber Sex !!! Only Cyberpuck 2077 Αν Θελετε ! Κοροιδα !!!!!!!!!!!!!!
Σε λιγο θα γινουμε Σαν τη Σκηνη στο Demolition Man ! Με Stalone & Bullock Με τα Κρανοι Γιατι ειχε Απαγορευτει Η ανταλλαγη Υγρων !! ΧΑΧΑΧΑ
( Δε Ξερω Αν και Ποιος Θυματε την Ταινια... )
Εισ'Ωραιος ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cyberpunk edgerunners…τρομερή animation σειρά!!
Το demolition Man μας μεγάλωσε…
Ρε καρδούλα αφού εγώ θέλω να τον πληρώνω γιατί μου δίνει ΚΆΤΙ που δεν το βρίσκω αλλού, κ υποθέτω έτσι είναι για όλουςΚατ'Εμε !!!!!! Κανενας Δε Πρεπει !!!
Να πληρωνει Για cyber !...........
Γιατι Δεν ειναι Μονο Το SEX ειναι και ειδος Κοινονικοποιησεις !!!!
ΚΑΙ Μπραβω Στη ΑΝΝΑ και στην Καθε Αννα που Με ρισκο και ολους τους Κινδυνους !!!
Κανει Αυτη Τη Προσφορα !!!!! Το Αρχαιοτερο Επαγγελμα στον κοσμο που λεμε !!!!!!!!!!
Εχω Γνωστη (Ρωσιδα) Στη Γερμανια !!! Την Γαμανε 3-4 ! κανει και τα Solo ΚΑΙ απο Πωλησεις Video & photo βγαζει 8 με 9.000 ΤΟ ΜΗΝΑ !!!!!!
Μπραβω Κοροιδα !!!!!!!
Kαι ΜΠΡΑΒΩ στην Γνωστη μου !!! ξεκινησε με paysafe μετα OF ...... Και Τωρα Ειναι Εταιρια ! Γιατι Γερμανια Ειναι Νομημο να εκδιδεσαι ! Το Νταβατζιλικη ειναι παρανομο !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εισ'Ωραιος ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι αστέρι ρε Αννουλα!!!Hiiiii