Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.311
ΌχιΑννα θα έρθεις Χανιά. ;
ΌχιΑννα θα έρθεις Χανιά. ;
Ειδικά το επιχείρημα του ότι είστε άριστος στην ορθογραφία, μας έριξε νοκ άουτ.Δεν χρειάζομαι δικηγόρο και υπερασπιστές για την γνώμη μου αγαπητή.. Τα επιχειρηματα μου σπανε κοκκαλα..Δεν ακολουθώ τον δρόμο σας.. Ο κόσμος δεν είναι χαζός μια χαρά καταλαβαινει
Απο εσας πολυ καλυτερος νομιζω αγαπητέ..Ειδικά το επιχείρημα του ότι είστε άριστος στην ορθογραφία, μας έριξε νοκ άουτ.
θα ρωτήσει ποιος την έχει μικρότερη...Εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι με αληθινά καλή διάθεση την ευγενική κατά τα άλλα Άννα κ αν θέλει απαντάει... αν μία ημέρα που έχεις διαθεσιμότητα για 3-4 ραντεβού κ δεχτείς 10-15 αιτήματα την ίδια στιγμή περίπου στιγμή.. με ποιον αξιοκρατικο τρόπο θα κλείσεις τα ραντεβού;εκεί δεν υπεισερχεται το απόλυτο φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα που είναι η συμπάθεια ή η αντιπάθεια ποιος είναι ο πιο τακτικός πελάτης η ποιος μπορεί να δώσει περισσότερα ραντεβού στο μέλλον;
Αν δεν σε πειράζει την Άννα ρώτησα!!!θα ρωτήσει ποιος την έχει μικρότερη...
ρε τύποι τι ρωτάτε?
δε με πειράζει....Αν δεν σε πειράζει την Άννα ρώτησα!!!
Ναι κ αν είχα εστιατόριο κ μ είχε μείνει ένα τραπέζι κ μ έστελναν για κράτηση 5 άτομα μαζί κ ο ένας ήταν φίλος μου που λες να το έδινα?Εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι με αληθινά καλή διάθεση την ευγενική κατά τα άλλα Άννα κ αν θέλει απαντάει... αν μία ημέρα που έχεις διαθεσιμότητα για 3-4 ραντεβού κ δεχτείς 10-15 αιτήματα την ίδια στιγμή περίπου στιγμή.. με ποιον αξιοκρατικο τρόπο θα κλείσεις τα ραντεβού;εκεί δεν υπεισερχεται το απόλυτο φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα που είναι η συμπάθεια ή η αντιπάθεια ποιος είναι ο πιο τακτικός πελάτης η ποιος μπορεί να δώσει περισσότερα ραντεβού στο μέλλον;
άννα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγιαΝαι κ αν είχα εστιατόριο κ μ είχε μείνει ένα τραπέζι κ μ έστελναν για κράτηση 5 άτομα μαζί κ ο ένας ήταν φίλος μου που λες να το έδινα?
Για την ακρίβεια και να μην στείλουν μαζί πάντα έχουν προτεραιότητα τα άτομα που συμπαθώ. Συγγνώμη που είναι το περίεργο? Σεξ πάω να κάνω προφανώς αν έχω την επιλογή θα επιλέξω κάποιον που ξέρω ότι είμαι άνετη μαζί του κ θα περάσω και όμορφα
Αν είχες εστιατόριο κ ήθελες να είσαι αξιοκρατική κ κυρίως δικαιη θα το έδινες σε αυτόν που πήρε πρώτος!!!χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι ο τρόπος που κλείνεις ραντεβού κ εσύ κ οι περισσοτερες ανεξάρτητες δεν είναι αξιοκρατικος κ δίκαιος...καλή συνέχεια εύχομαιΝαι κ αν είχα εστιατόριο κ μ είχε μείνει ένα τραπέζι κ μ έστελναν για κράτηση 5 άτομα μαζί κ ο ένας ήταν φίλος μου που λες να το έδινα?
Για την ακρίβεια και να μην στείλουν μαζί πάντα έχουν προτεραιότητα τα άτομα που συμπαθώ. Συγγνώμη που είναι το περίεργο? Σεξ πάω να κάνω προφανώς αν έχω την επιλογή θα επιλέξω κάποιον που ξέρω ότι είμαι άνετη μαζί του κ θα περάσω και όμορφα
Εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει εργασία;;;Απο εσας πολυ καλυτερος νομιζω αγαπητέ..
Και επειδή έχουμε και μια κανονική δουλεια να βγάλουμε περα άσε μας να δουλέψουμε λιγο αγαπητέ..
Αν γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη εργασια ..
Εγώ δεν ξέρω τι σημαίνει εργασία;;;
Ξέρετε τι τράβηξα για να κρύψω τρόφιμα στην κατοχή για να τα πουλάω μετά στη μαύρη αγορά; Τι καρδιοχτύπι έριχνα για το αν παρά την κουκούλα θα με αναγνωρίσει κάποιος από αυτούς που έδινα στην κομαντατούρ;;;
Μην με ξαναρωτήσετε λοιπόν, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά!
Ντροπή σου , έχεις θράσος που θέλεις να περνάς καλά στη δουλειά σου...αχ , ξέχασα, δεν είναι δουλειά...Ναι κ αν είχα εστιατόριο κ μ είχε μείνει ένα τραπέζι κ μ έστελναν για κράτηση 5 άτομα μαζί κ ο ένας ήταν φίλος μου που λες να το έδινα?
Δεν το έκρυψα ποτέΑν είχες εστιατόριο κ ήθελες να είσαι αξιοκρατική κ κυρίως δικαιη θα το έδινες σε αυτόν που πήρε πρώτος!!!χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι ο τρόπος που κλείνεις ραντεβού κ εσύ κ οι περισσοτερες ανεξάρτητες δεν είναι αξιοκρατικος κ δίκαιος...καλή συνέχεια εύχομαι
Σε λατρεύωΕγώ δεν ξέρω τι σημαίνει εργασία;;;
Ξέρετε τι τράβηξα για να κρύψω τρόφιμα στην κατοχή και να τα πουλάω μετά στη μαύρη αγορά; Τι καρδιοχτύπι έριχνα για το αν παρά την κουκούλα θα με αναγνωρίσει κάποιος από αυτούς που έδινα στην κομαντατούρ;;;
Μην με ξαναρωτήσετε λοιπόν, γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά!
Κοίτα είναι απόλυτο δικαίωμα σου αλλα ειναι κ δικαίωμα μου κ μένα να θεωρώ λάθος αυτή την μέθοδο κ κυρίως άδικη!!!...κ οποιοδήποτε μέλος πέρα από μένα κ να μην δέχεται επίθεση πανταχοθεν...Δεν το έκρυψα ποτέ
Το σώμα μου δίνω ΠΡΟΦΑΝΏΣ κ θα επιλέξω σε ποιον προτιμώ να το δώσω
Γι αυτό κ δεν θα πήγαινα ποτέ σε γραφείο να με αναγκάζει να κάνω πράγματα που δεν θέλω ιδιαίτερα να κάνω
Σεξ είναι, όχι φορολογική δήλωση
Και στην ερώτηση σου μου είπες την ίδια στιγμή κ σε αυτό αναφέρθηκα με τον παραλληλισμό του εστιατορίου, αν κάπως έστελναν την ίδια στιγμή
Να ρωτήσω κάτι;;; Η *σωστή απάντηση ποια θα ήταν κατά τη γνώμη σας;;;Αν είχες εστιατόριο κ ήθελες να είσαι αξιοκρατική κ κυρίως δικαιη θα το έδινες σε αυτόν που πήρε πρώτος!!!χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι ο τρόπος που κλείνεις ραντεβού κ εσύ κ οι περισσοτερες ανεξάρτητες δεν είναι αξιοκρατικος κ δίκαιος...καλή συνέχεια εύχομαι
Αν δεν έπραττα έτσι θα ήταν άδικο προς τον εαυτό μου όμως οπότε προτιμώ να είμαι άδικη σε σέναΚοίτα είναι απόλυτο δικαίωμα σου αλλα ειναι κ δικαίωμα μου κ μένα να θεωρώ λάθος αυτή την μέθοδο κ κυρίως άδικη!!!...κ οποιοδήποτε μέλος πέρα από μένα κ να μην δέχεται επίθεση πανταχοθεν...
όχι ρε καλά είναι σήμερα...ρε παιδιά, έχει καύσωνα
χαρά στην ορεξή σας!
Όχι ρε συ ποια ρίσκα???Να ρωτήσω κάτι;;; Η *σωστή απάντηση ποια θα ήταν κατά τη γνώμη σας;;;
Θα προτιμούσα έναν παντελώς άγνωστο τηλεφωνικό αριθμό (με όλα τα ρίσκα),επειδή έτυχε και πήρε πρώτος;;;
Εδώ μιλάμε για πορνεία!!! Η κοπέλα θα παρέχει κάποιες υπηρεσίες, που σημαίνει όλα αυτά που ξέρουμε, και φυσικά θα προτιμήσει τη σιγουριά ενός γνωστού πελάτη!!! Για ποια αξιοκρατία μιλάμε στο χώρο της πορνείας;;;
Με σεβασμό απαντώ.