nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Ανιψιά είναι και από τέταρτο ξάδερφο... για να μην σε βάζω στα έξοδα για στολές αστροναύτη και τέτοια..Ως ανηψια I'd rather not
Ανιψιά είναι και από τέταρτο ξάδερφο... για να μην σε βάζω στα έξοδα για στολές αστροναύτη και τέτοια..Ως ανηψια I'd rather not
Γαμπρούλη άρα εντάξυ.. Το έψαξες και με την εκκλησία. Επιτρέπεται ο γάμος...Ανιψιά είναι και από τέταρτο ξάδερφο... για να μην σε βάζω στα έξοδα για στολές αστροναύτη και τέτοια..
Την Άννα δεν την παντρεύομαι για να μην φθαρεί η σχέση μας.. επίσης ξέρει ποια ήταν η γυναίκα της ζωής μου και είναι πολύ εγωίστρια για να δεχθει ότι υπήρχε άλλη που με σημάδεψε... Αποφασισα να παραμείνει η αμαρτία μου!Γαμπρούλη άρα εντάξυ.. Το έψαξες και με την εκκλησία. Επιτρέπεται ο γάμος...
next door milf?Ως ανηψια I'd rather not
Εσύ ξέρεις . Η γυναίκα της ζωης σου , το ξέρει???Την Άννα δεν την παντρεύομαι για να μην φθαρεί η σχέση μας.. επίσης ξέρει ποια ήταν η γυναίκα της ζωής μου και είναι πολύ εγωίστρια για να δεχθει ότι υπήρχε άλλη που με σημάδεψε... Αποφασισα να παραμείνει η αμαρτία μου!
Long story... δεν είναι στην ζωή μου πια..Εσύ ξέρεις . Η γυναίκα της ζωης σου , το ξέρει???
Εσυ θα ντυθεις γαμπρος το γραφει και η υπογραφη σουRole-playing δεν έχει το πρόγραμμα?
Μπααααααααα ...Εσυ θα ντυθεις γαμπρος το γραφει και η υπογραφη σου
Καλό, αλλά βάλτο μας και αγγλικά... Δεν ειρωνεύομαι, αλλά αυτό το κολαούζο να δω πως θα το πεις
Βρες την αναλογη Ελληνικη και φτιαξτο.Αχ δεν μου έρχεται τώρα παρόμοια έκφραση αλλά αν μου σκάσει θα ενημερώσω:')
Barely legalnext door milf?
Εγω ψήνομαι για casting couch πάντως μαζί σου!Barely legal
ΙχχχχΕγω ψήνομαι για casting couch πάντως μαζί σου!
povBarely legal
Κανενα ψευτικο ραντεβου δεν εκλεισα...σου ζητησα συγγνωμη κ σου εστειλα μηνυμα μολις ξυπνησα...απο εκει κ περα αν πιστευεις οτι εγινε εσκεμμενα κανεις λαθος!Εδώ ο κύριος @Stasino που έκανε τα παράπονα του εχθές θεώρησε σωστό σήμερα να μ κλείσει ένα ψεύτικο ραντεβού για να ισοφαρίσει και μετά μιλάει για σεβασμό. Μάλιστα στην αρχή μ είχε ζητήσει να γίνει το ραντεβού στην Μεταμόρφωση κ όχι κέντρο προφανώς για να μ δημιουργήσει το μεγαλύτερο δυνατό πρόβλημα στο πρόγραμμα μου. Κύριος με Κ κεφαλαίο ε. Μπράβο μάγκα μας έβαλες στη θέση μας σωραιος
οχι ρε συ αν ειναι δερματινος θα κολλαειΕγω ψήνομαι για casting couch πάντως μαζί σου!
Ναι εσύ χθες μας έλεγες ότι με ένα ΊΣΩΣ κανονισες με γυναίκα κ π να αφήσεις το παιδί κ σήμερα π είχαμε το ΣΊΓΟΥΡΑ σε πήρε ο ύπνος κ ξύπνησες δέκα το βράδυ? Μη φας έχουμε γλαροσουπαΚανενα ψευτικο ραντεβου δεν εκλεισα...σου ζητησα συγγνωμη κ σου εστειλα μηνυμα μολις ξυπνησα...απο εκει κ περα αν πιστευεις οτι εγινε εσκεμμενα κανεις λαθος!
μπορει να αγαπαει τον υπνο πιο πολυ απο το σεξ οπως εγωΝαι εσύ χθες μας έλεγες ότι με ένα ΊΣΩΣ κανονισες με γυναίκα κ π να αφήσεις το παιδί κ σήμερα π είχαμε το ΣΊΓΟΥΡΑ σε πήρε ο ύπνος κ ξύπνησες δέκα το βράδυ? Μη φας έχουμε γλαροσουπα
Ναι είναι όλα μια μεγάλη σύμπτωση.μπορει να αγαπαει τον υπνο πιο πολυ απο το σεξ οπως εγω
τυχαιο ητανΝαι είναι όλα μια μεγάλη σύμπτωση.