Το βγαζει ακομα στο googlr
Στειλε πμ και στη Google!
Το βγαζει ακομα στο googlr
μου ελειψε να σε τρολαρωΑπό αύριο
Ελπίζω σε π.μ να έκλεισες ήδη ραντεβού.Τα τρολαρισματα δεν εχουν οικονομικό όφελοςμου ελειψε να σε τρολαρω
δεν κανω ριπιτασιονΕλπίζω σε π.μ να έκλεισες ήδη ραντεβού.Τα τρολαρισματα δεν εχουν οικονομικό όφελος
Μερικές φορές μπορεί να βγει και σε καλό.Βλεπε Λεμονη Μιτσελ στον Ολυμπιακό. Ραικονεν στη Φερραρι και άλλες πολλές περιπτώσεις που δεν τις θυμάμαι τώρα.δεν κανω ριπιτασιον
Ταμα ή γρουσουζια;δεν κανω ριπιτασιον
αν παω μαζι της δευτερη φορα θα πρεπει να με αποκαταστησει πληρωςΜερικές φορές μπορεί να βγει και σε καλό.Βλεπε Λεμονη Μιτσελ στον Ολυμπιακό. Ραικονεν στη Φερραρι και άλλες πολλές περιπτώσεις που δεν τις θυμάμαι τώρα.
Καλή αρχήΑπό αύριο
Και που κολωνεις;Θα έχεις και μια νέα κοπέλα να σε γεροκομησει.αν παω μαζι της δευτερη φορα θα πρεπει να με αποκαταστησει πληρως
γρουσουζιαΤαμα ή γρουσουζια;
Και που κολωνεις;Θα έχεις και μια νέα κοπέλα να σε γεροκομησει.
Ναι αυτο θα κανωΣτειλε πμ και στη Google!
Μια σταθερή. Οι υπόλοιπες αναπληρωματικες.Ισως θελει πολλες νεες κοπελες και οχι μια!
Μια σταθερή. Οι υπόλοιπες αναπληρωματικες.
Καταλαβαινω τι λες, αυτο συμβαινει οταν η πρωτη εμφανιση ειναι πληρως χορογραφημενη.γρουσουζια
συνηθως το δευτερο σε εμενα προσωπικα δεν ειναι τοσο καλο οσο το πρωτο
μεχρι να θελω εγω γηροκομειο η @Anna24 θα ειναι προ-προ-προγιαγιαΚαι που κολωνεις;Θα έχεις και μια νέα κοπέλα να σε γεροκομησει.
θα βρω καινουριουςΠολύ έβαλε θα βαρεθείς.Θα έχουν πεθάνει όλοι οι φίλοι σου,ποιον θα συναντας στο καφενείο;
Όσα γεροντακια 90+ συναντώ στο καφενείο αυτό το προβληματισμό έχουν.Οτι είναι οι τελευταίοι επιζώντες της γενιάς τους και νιώθουν μοναξιά.Και να μιλάνε με νεότερους δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα ένας γέροντας μου έλεγε πως του είχε κάνει επιθεώρηση σε άγημα ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος.θα βρω καινουριους