rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.985
- Πόντοι
- 3.446
Ανηκεις σε αλλη κατηγορια.Κ είμαι κ εγώ η ξενερωτη π τη βγάζω με σαλατουλα κ πατατουλες
Ανηκεις σε αλλη κατηγορια.Κ είμαι κ εγώ η ξενερωτη π τη βγάζω με σαλατουλα κ πατατουλες
ΑπρεπειαΚ είμαι κ εγώ η ξενερωτη π τη βγάζω με σαλατουλα κ πατατουλες
Καθαρα Δευτερα σου ερχεται καλυτερα απο οτι σημερα .Κ είμαι κ εγώ η ξενερωτη π τη βγάζω με σαλατουλα κ πατατουλες
Αφου σου ειπα να παμε για ψαρεμα και δεν ηρθες.Απρεπεια
Ολο και καμια πεσκανδριτσα θα πιαναμε να διναμε στην Αννα.Αφου σου ειπα να παμε για ψαρεμα και δεν ηρθες.
Τυχερή τυχερήΕμ γι αυτό είσαι fit.Αμα έτρωγες αυτά που τρώμε εμείς....... Εκτός άμα είχες το μεταβολισμό της Μα**** ς η οποία τρώει κάθε μέρα πίτσες, πιτογυρα και 5 λίτρα μπύρα και δεν περνει ουτε γραμμάριο
Δεν είναι θέμα τύχης,αλλά επιλογής.Τυχερή τυχερή
Να διαβάζεις καζαντζάκη...Καλημέρα Άννα,ότι πιο όμορφο έχω διαβάσει....καλά Χριστούγεννα με υγεία,αγάπη και ανθρωπιά ,να κοιτάξουμε λίγο πιο δίπλα μας....να περάσεις όμορφα,φιλιά πολλά.
I'm more of a Καραγάτσης galΝα διαβάζεις καζαντζάκη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αννούλα χρόνια πολλά και καλές γιορτές
Για τον μεταβολισμό λέωΔεν είναι θέμα τύχης,αλλά επιλογής.
ασε τις σαλατες και τις πατατουλεςΚ είμαι κ εγώ η ξενερωτη π τη βγάζω με σαλατουλα κ πατατουλες
κατ' επανάληψη μάλιστα,μεγάλος δάσκαλοςΝα διαβάζεις καζαντζάκη...
Αννούλα χρόνια πολλά και καλές γιορτές
Η διατροφή σου σίγουρα σε βοηθά.Αν έτρωγες λίπη κτλ ο μεταβολισμος θα πήγαινε περίπατο.I'm more of a Καραγάτσης gal
Για τον μεταβολισμό λέω
Πότε θες πασά μουασε τις σαλατες και τις πατατουλες
περιμενω αποκατασταση
ποτε θα ερθεις με μονοπετρο να με ζητησεις απο την μαμα μου;
εσυ να μου πειςΠότε θες πασά μου
εδω κανονιζουμε τον αρραβωνα μας κι εσυ τι θες τωρα;Η διατροφή σου σίγουρα σε βοηθά.Αν έτρωγες λίπη κτλ ο μεταβολισμος θα πήγαινε περίπατο.
Είσαι θυμα του καπιταλισμούεσυ να μου πεις
θελω σοκολατακια
ενα μπουκετο γλαδιολες
και φυσικα το μονοπετρο του αρραβωνα
ας ειναι και διαμαντενιο μικρουλι 30-40 καρατια δεν με νοιαζει
εδω κανονιζουμε τον αρραβωνα μας κι εσυ τι θες τωρα;
να γινεις ο σεφ;
να κανεις το κετερινγκ?
Είναι και pescatarian όμως.Ας έτρωγε καθε Κυριακή δύο κιλά προβατίνα,και θα τον έβλεπες το μεταβολισμό μετά.Όχι πάντα. υπάρχουν και περιπτώσεις όπως αυτήν που ανέφερα πιο πάνω και είναι στιλακι .πως γίνεται αυτό δεν έχω ιδέα.....
Καλέ λέμε για μια άλλη κοινή μας φίλη,. κάπου μπερδευτηκατεΕίναι και pescatarian όμως.Ας έτρωγε καθε Κυριακή δύο κιλά προβατίνα,και θα τον έβλεπες το μεταβολισμό μετά.
Ποιο καλεεεΆσε γιατί την Πέμπτη πήγα με ένα φίλο σε γνωστό τσιπουραδικο και 3 ώρες τρώγαμε θαλασσινά φοβερές γεύσεις σου ερχότανε η θάλασσα φρέσκα ολα παπαπαπα!!η κοιλιά την άλλη μέρα ίσα πέρα σαν έγκυος ήμουνα
Άσε γιατί την Πέμπτη πήγα με ένα φίλο σε γνωστό τσιπουραδικο και 3 ώρες τρώγαμε θαλασσινά φοβερές γεύσεις σου ερχότανε η θάλασσα φρέσκα ολα παπαπαπα!!η κοιλιά την άλλη μέρα ίσα πέρα σαν έγκυος ήμουνα
Άσε τα τσιπουραδικα γιατί ο @geroksouras θέλει γερή προίκαΚαλέ λέμε για μια άλλη κοινή μας φίλη,. κάπου μπερδευτηκατε
Ποιο καλεεε
Έχεις έξοδα,πρέπει να κάνεις αγορεςΆσε τα τσιπουραδικα γιατί ο @geroksouras θέλει γερή προίκα
Πως στελνω αυτο στον admin....ρε Μπαμπη, ρε Μπαμπη !!!!Anna24 - Page 219 - bourdela.com forum
Μετά απο προτροπή κάποιων απο εσάς αποφάσισα να ξεκινησω ενα νήμα ώστε να έχετε πιο εύκολα πρόσβαση στις πληροφορίες μ κ να ανταλλάσουμε γνώμες κ εντυπώσεις ? Θα χαρώ να γνωριστω με όλους σας ? https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/synodoi/sexy-foititria-oxi-vizita-metrimena-rantevoy_i1347116www.bourdela.com
Νουμερο φορα παρτιδα κ μαλιστα επαγγελματικο?!?!??
@zorlak13 ζητα απο admin να το σβησουν το σχολιο !!!
Απλά σβήσε το σχόλιο σουΠως στελνω αυτο στον admin
Δίπλα από την αναφορά έχει 3 τελίτσες.Πατα διαγραφηΑπλά σβήσε το σχόλιο σου