magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
Σήματα καπνού. Έλεος ρε φίλεΚαλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
Σήματα καπνού. Έλεος ρε φίλεΚαλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
Υπάρχει και το secret viber.....!Καλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
Δηλαδή είναι κοπέλα σου και σου κοίτα το βαιμπερ...άμα κάνετε και γάμο τι θα γίνει....θα σου βάλει τσιπακι....Καλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
Φίλε αναθεώρησε.Καλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
...αλλη δεν προκειται να βρει, γιατι αυτα θελει ο κωλος του......Φίλε αναθεώρησε.
Δεστο αλλιώς.
Με άλλη, αυτη ειναι πλέον χαμένο παιχνίδι για σένα...
Έχεις ένα δίκιο, κακά τα ψέματα....αλλη δεν προκειται να βρει, γιατι αυτα θελει ο κωλος του......
Το viber σου δίνει δυνατότητα απόκρυψης συνομιλίας με κωδικό!Καλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
Ευχαριστω για τις συμβουλες!Το viber σου δίνει δυνατότητα απόκρυψης συνομιλίας με κωδικό!
Πάει και αυτός .Καλησπέρα επειδή το viber το κοιτάει η κοπέλα μου υπάρχει κάποιος τρόπος να σε συναντήσω πέραν του viber?
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω....στο τηλέφωνο δεν απαντάει ή Αννα?...αλλη δεν προκειται να βρει, γιατι αυτα θελει ο κωλος του......
Το viber σου δίνει δυνατότητα απόκρυψης συνομιλίας με κωδι
Είμαστε πολλοί παθωντες εδω μέσα...Πάει και αυτός .
Εγγραφή χθες , ένα μύνημα πρόλαβε να γράψει (αυτό που παραθέτω) και εξαφανίζολ...
Χίτλερ λένε την κοπελιά ??
Καλησπέρα για τις ανεξάρτητες κοπέλες που έχουν αγγελία εδώ πως επικοινωνούμε; δεν γράφουν κάποιο τηλ..
....ρε μαγκες καλα κανει και δν απαντα στο τηλεφωνο! Σας το γραφει σε καθε αναρτηση της η κοπελα, ΜΟΝΟ μνμ στο viber! Αν δν απαντησει στο πρωτο, ξαναστειλτε κ δευτερο κ τριτο μνμ (εννοειται οχι ανα 5 λεπτα εεεε)! Συνηθως ετσι γινεται με τις ανεξαρτητες!Και εγώ το ίδιο θέμα έχω....στο τηλέφωνο δεν απαντάει ή Αννα?
Σου ειχα στειλει μηνυμα για συναντηση στις 26 Ιουνιου για 6 το απογευμα. Τελικα θα γινει?Παιδιά αν δεχομουν κ κλήσεις δεν θα έκανα άλλη δουλειά όλη μέρα εκτός από το να απαντάω τηλέφωνα. Εχω μια πρωινή δουλειά οικογένεια φίλους υποχρεώσεις. Δεν μπορεί το τηλέφωνο μ να χτυπάει ότι ώρα να ναι. Αυτός ο αριθμός π χρησιμοποιώ δεν μπορεί να δεχθεί κλήσεις είναι ΜΟΝΟ για βαιμπερ. Μπορούμε να κανονίσουμε μέσω μηνυμάτων κάποια ώρα π να βολεύει κ τους δύο αν θέλετε να με ακούσετε πρώτα για να νιώσετε πιο σίγουροι η να στείλω κάποιο ηχητικό.
Επίσης επειδή ο όγκος μηνυμάτων μετά κ τις διακοπές μ είναι πολύ αυξημένος αν δεν έχετε λάβει απάντηση μετά από κάποιες μέρες ξαναστειλτε αν είστε σίγουροι πως θέλετε ραντεβού γιατί χάνονται! Καλή μας εβδομάδα
Συγνωμη φιλε, για 25/12 εχεις κανει κρατηση.Σου ειχα στειλει μηνυμα για συναντηση στις 26 Ιουνιου για 6 το απογευμα. Τελικα θα γινει?
Ωραια σε κλεινω για Χριστουγεννα.
Ηθελα κ ενα καλοκαιρινο. Πολλα θελω μαλλον...Συγνωμη φιλε, για 25/12 εχεις κανει κρατηση.
....αρχοντα μπορεις να βγαλεις και ενα multi-pass να εχεις ενα ραντεβου ανα εποχη (4 στο χρονο), δες το λιγοΗθελα κ ενα καλοκαιρινο. Πολλα θελω μαλλον...