gst
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 215
- Πόντοι
- 0
Έτσι εξηγείται….ή θα μπορούσε και ΖουπερΓκερλτο Ζ που αχνοφαινεται δε λες ?
παλια ηταν ζορρο παιχτη.
Έτσι εξηγείται….ή θα μπορούσε και ΖουπερΓκερλτο Ζ που αχνοφαινεται δε λες ?
παλια ηταν ζορρο παιχτη.
ποσιμπλΈτσι εξηγείται….ή θα μπορούσε και ΖουπερΓκερλ
Άλλο debate τώρα , πολύ σοφιστικέ , προτιμάμε το gothicΧωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Γεια σου, ξυπόλυτη Άννα.Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Συνήθως φοραω φακούς επαφής αλλά καμια φορά φοραω κ τα γυαλακια μ αν έχουν κουραστεί τα ματια μΓεια σου, ξυπόλυτη Άννα.
Έχει και γυαλί η υπόθεση μαζί σου; Δεν μας τα πες αυτά. Αυτά τα ωραία τα λένε από την αρχή.
Γυαλιά. ΓΥΑΛΙΑ. Ψηφίζω γυαλιά. Να κλείσει η κάλπη παρακαλώ.Συνήθως φοραω φακούς επαφής αλλά καμια φορά φοραω κ τα γυαλακια μ αν έχουν κουραστεί τα ματια μ
+1Γυαλιά. ΓΥΑΛΙΑ. Ψηφίζω γυαλιά. Να κλείσει η κάλπη παρακαλώ.
Πω...πωωωω.....ανατσουτσουριαστηκα.......παντού......Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
Έλα ρε συ....σου βγήκε το kinky....τώρα....να μας ειδοποιείς να είμαστε προετοιμασμένοι..... .....Γεια σου, ξυπόλυτη Άννα.
Έχει και γυαλί η υπόθεση μαζί σου; Δεν μας τα πες αυτά. Αυτά τα ωραία τα λένε από την αρχή.
Η εικονα μιλα απο μονη της..Μονο μια απορια λυσε μου..Στην φωτογραφια φορας γυαλια.. Απο ποτε φορας γυαλια?Χωρίς παπούτσι για να αποφύγουμε και το debate
γκαβωθηκε με αυτα που της γραφουνε οι μεροκαματιαρηδες.Η εικονα μιλα απο μονη της..Μονο μια απορια λυσε μου..Στην φωτογραφια φορας γυαλια.. Απο ποτε φορας γυαλια?
Οσες φορες σε συναντησα δεν φοραγες γυαλια.. Ειναι καποιο φετιχ που σου εχει ζητησει καποιος συναγωνιστης?
@papaphilips εισαι θεος!! Πεθανα πραγματικα διαβαζοντας το σχολιο σουγκαβωθηκε με αυτα που της γραφουνε οι μεροκαματιαρηδες.
παμε για υπνο, αυριο παλι θα εχουμε παρασταση.@papaphilips εισαι θεος!! Πεθανα πραγματικα διαβαζοντας το σχολιο σου
Υ.Γ. @Anna24 μου αρεσεις οπως και αν εισαι απλα στις συναντησεις μας δεν σε εχω δει ποτε με γυαλια και οταν ειδα την εικονα μου εκανε (ευχαριστα) εντυπωση
Για αλλη μια φορα θα το πω, εισαι θεος (χωρις πλακα)παμε για υπνο, αυριο παλι θα εχουμε παρασταση.
ξημερωνει κυριακη
Το έγραψα κ λίγο πιο πάνω αγάπη συνήθως φοραω φακούς επαφής. Αυτές τις μέρες λογω διαβάσματος (δίνω πρόοδο) κουραζονται τα ματια μ οποτε τα φοράω λίγο πιο πολύ τα γυαλιά μ. Εχω πολλη μυωπία χαχαΗ εικονα μιλα απο μονη της..Μονο μια απορια λυσε μου..Στην φωτογραφια φορας γυαλια.. Απο ποτε φορας γυαλια?
Οσες φορες σε συναντησα δεν φοραγες γυαλια.. Ειναι καποιο φετιχ που σου εχει ζητησει καποιος συναγωνιστης?
Το εγραψες ποιο πανω?Το έγραψα κ λίγο πιο πάνω αγάπη συνήθως φοραω φακούς επαφής. Αυτές τις μέρες λογω διαβάσματος (δίνω πρόοδο) κουραζονται τα ματια μ οποτε τα φοράω λίγο πιο πολύ τα γυαλιά μ. Εχω πολύ μυωπία χαχα
Υ.Γ. και με τα γυαλια φενεσαι σεξι ..Επισης ευχομαι να γραψεις καλα στην προοδο σου
Καλό είναι να μην τα φέρνεις στη δουλειά γιατί μπορεί πέσει πάνω τους κρέμα κατά λάθος και να θολώσουν, τί θα κάνεις μετά?Το έγραψα κ λίγο πιο πάνω αγάπη συνήθως φοραω φακούς επαφής. Αυτές τις μέρες λογω διαβάσματος (δίνω πρόοδο) κουραζονται τα ματια μ οποτε τα φοράω λίγο πιο πολύ τα γυαλιά μ. Εχω πολλη μυωπία χαχα