Η διαφορά έγκειται στο να θεωρώ οτι θα ντυνομαι όπως μ αρέσει επειδή είμαι ΕΓΩ (έμφαση στο εγώ)
Ενω εγώ θεωρώ οτι ο καθένας ανεξαιρέτως θα έπρεπε να ντύνεται όπως νιώθει ο ίδιος καλα κ όχι για να ικανοποιεί τους γύρω του.
Από κει κ πέρα οι γνώμες δεκτες όταν Εχουν συμβουλευτικό Χαρακτήρα. Οι δεκτές οταν ο χαρακτήρας είναι επιτακτικος κ προστακτικός.
Δεν με είμαι ευθικτο άτομο αλλά ούτε μ αρέσει να αφήνω να πέφτουν κάτω πράγματα π εγώ θεωρώ μομφή στην γυναικεία και ανθρώπινη μ υπόσταση
όχι κορίτσι μου, δεν στα είπανε καλά. στα ξανάγραψα και πιο πριν, κάνεις ένα επάγγελμα και οφείλεις να σεβαστείς τους κανόνες του (όπως κάνουν όλοι οι σωστοί επαγγελματίες στην εκάστοτε δουλειά τους).
είναι δουλειά σου να ικανοποιείς και στο οπτικό κομμάτι τον πελάτη. γι αυτό και πληρώνεσαι (αδρά).
με dress code όταν το ζητάει (χωρίς υπερβολές), με ένα σωστό ντυσιμο call girl όποτε άλλοτε συναντάς πελάτη που δεν έχει εκφράσει ιδιαίτερες απαιτήσεις. όχι με φόρμες, ούτε πασουμάκια.
ο κλόουν (και δεν το λέω υποτιμητικά) οφείλει να ντυθεί σαν κλόουν για να κάνει τον κόσμο να γελάσει.
ο διευθυντής μιας τράπεζας, ο δικηγόρος κλπ πρέπει να είναι κουστουμαρισμένοι για να κάνουν τον πελάτη να νιώσει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες τους.
κι εσύ πρέπει να είσαι φτιαγμένη όσο πιο όμορφα γίνεται για να "φτιάξεις" όσο περισσότερο γίνεται τον πελάτη, που δε συναντάει την επί 20 χρόνια γυναίκα του με τα μπιγκουτί στο κεφάλι, αλλά ένα κολ γκιρλ. και θέλει να αισθανθεί το διαφορετικό. κι αν είσαι όμορφη, που είσαι, να γίνεις ακόμα πιο όμορφη (για να προλάβω και το αντίστοιχο σχόλιο).
και ακόμα και αν δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά τον πελάτη (πχ εμένα με αφήνουν όντως εντελώς αδιάφορο) εσύ που δεν το γνωρίζεις οφείλεις να συμπεριφερθείς επαγγελματικά σα να στο έχει ζητήσει.
πέρα από τα παραπάνω - κι επειδή πήρες ένα ευγενικότατο σχόλιό μου καθόλου επιθετικό για τα παπούτσια - και το έκανες σημαία "αυτοδιάθεσης" και προσωπικότητας ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, σου ξαναβάζω την απάντησή μου
Κορίτσι μου scripta manent, το τι εχω πει/γραψει ειναι λιγα ποστ πιο πισω...
Μην προσπαθεις να διαστρεβλωσεις το τι λεω.
Ευγενικότατα σου είπα, κι ενω ακομα πιο πριν απο αυτη τη διαμάχη σου έκανα κσι κοπλιμέντο γιατί όντως εισαι όμορφη, σου είπα λοιπόν επί λέξη
"Προσπάθησε τότε κάτι πιο ανάλαφρο, αν όχι γόβες.
Κολ γκιρλ με τετοιο παπουτσι ειναι λιγο άτοπο...".
Δεν βλέπω που προσβάλω, μιλάω άσχημα ή θιγω...
Συμβουλή μου δες το αλλιώς.
Όπως και να εχει παρατράβηξε...
όπου απάντησες εριστικότατα και με αλαζονεία όπως και άλλος σου επεσήμανε.
Μα οταν μ ζητηθεί κάτι ακολουθώ την οδηγεία αν μπορώ αυτό εννοείται
όπως σου είπα και πριν αυτό εννοείται. τι συζητάμε τώρα?
η δήλωση όμως συνιστά κωλοτούμπα σε σχεση με τα λεγόμενά σου λίγες σελίδες πριν. τέλος πάντων είναι ένα βήμα...
Α επίσης *γλειψιμο δεν αναφερόμαστε σε σμίλευση πετρας
Δεν το γκουγκλαρα φιλτατε. Αν δεν βαριεσαι ψάξε να δεις σε άλλα μ σχόλια οτι ποτε δεν το έχω γράψει ανορθόγραφα. Δόξα τω θεω σχολείο πήγα
I didn't flex. Αυτονοητο θεωρω να μιλαμε τη γλωσσα μας σωστα. Απλα για να κατανοησω οτι έχετε παει σχολείο ας μην γίνονται ορθογραφικά/γραμματικά λάθη δημοτικού.
κι επειδή με τα παραπάνω ξεκίνησες προσωπική επίθεση για το συγκεκριμένο ορθογραφικό μου (τρομάρα σου) και μας μοστράρεις και πτυχία...
Εννοείται μονο χαβαλε
Εχω πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στην ζωή μ για να πάρω προσωπικά μυνήματα "χασομεριδων"
Δεν ήξερα.οτι πρέπει να περιμένω να μ δωθεί ο λόγος σε νημα π απευθύνεται σε μένα ?
Ναι κ σ ξαναλεω για όσους έχω Συναντήσει μέχρι τώρα τα σχόλια π έχω λαβει είναι οτι είναι ολα αντίστοιχα, κανένα Παράπονο
Κ εξάλλου είναι τελείως υποκειμενικό το ζητάει ο καθένας
Δεν ξέρω γιατί ακόμα συζητάμε το πόσα θεωρώ εγώ ότι πρέπει να ζητάω ειδικα εφόσον δεν έχω κανέναν μα κανέναν.λογο να αναθεωρησω
Καλη μέρα κ καλη δουλειτσα ?
γκέγκε?
πάμε παρακάτω, περί πτυχίων και δουλειάς.
όχι ότι έχει ουδεμία σημασία ή μειώνει σε τίποτα τις καλές (ή μη) υπηρεσίες που παρέχεις (δεν το γνωρίζω), αλλά για να μη νομίζεις ότι τρώμε και κουτόχορτο.
Τα ραντεβού π κάνω είναι ελάχιστα κ το φαρμακείο οικογενειακή επιχείρηση οπου δουλευω part time με ευέλικτες ώρες
Οχι ότι έχω ανάγκη να σας πεισω για την αλήθεια των λεγομένων μ
οικογειακή επιχείρηση - φαρμακείο και δείχνεις φόρα το πρόσωπο...ναι οκ...
το άλλο με τον τοτό ήταν καλύτερο κοριτσάκι (?)
Εχω τελειώσει κοινωνιολογία κ τώρα έχω αρχισει Φαρμακολογία
φοιτητης επαγγελμάτων υγείας (ιατρική, φαρμακευτική, βιολογία) ΔΕΝ θα έλεγε ποτέ ότι σπουδάζει φαρμακολογία.
η φαρμακολογία κοριτσάκι (?) είναι κλάδος της φαρμακευτικής επιστήμης που διδάσκονται όλοι οι πιο πάνω (γιατροί, φαρμακοποιοί και λιγότερο οι βιολόγοι) ως σειρά μαθημάτων στις σχολές τους. είναι λάθος που δεν θα έκανε ποτέ σπουδαστής υγείας. και μην ακούσω για λάθος εν τη ρύμη του λόγου...
αν αναρωτιέσαι για τα ερωτηματικά μετά το "κοριτσάκι", το συζητάμε κι αυτό...
τέλος στους λοιπούς κυρίους που άλλα λένε εδώ και (για το ίδιο θέμα) άλλα έχουν γράψει κατά καιρούς σε αλλότρια νήματα. ή γενικότερα άλλες συμπεριφορές έχουν επιδείξει (ή και τις ίδιες για τους ίδιους τραγικούς λόγους).
επειδή τυγχάνει τους περισσότερους να σας ξέρω χρόνια, κάποιους πολύ καλύτερα από όσο φαντάζονται.
να είστε ευγενικοί με τα κορίτσια, να τα σέβεστε, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΤΑΝΤΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥς ΚΑΝΕΙ.