aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Με ψηλοτάκουνα θα εισουν ακόμα καλύτερηΚαλο βράδυυυ με όνειρα γλυκά και...απονειρευτα
Με ψηλοτάκουνα θα εισουν ακόμα καλύτερηΚαλο βράδυυυ με όνειρα γλυκά και...απονειρευτα
Όχι φυσικά, ποτέ δεν θα ειρωνευόμουν μία γυναίκα αλλά πραγματικά με εξέπληξε το απότομο και απόλυτο της απάντησης. Διέκρινα ολίγη(;) δόση αλαζονείας!Ελπίζω όχι ειρωνικαα
Αλαζονεία ποτέ. Απολυτοτητα ναι. Γιατί άλλο να μ εκφράσει κάποιος το γούστο του κ άλλο να μ πει τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω.Όχι φυσικά, ποτέ δεν θα ειρωνευόμουν μία γυναίκα αλλά πραγματικά με εξέπληξε το απότομο και απόλυτο της απάντησης. Διέκρινα ολίγη(;) δόση αλαζονείας!
Μπορεί αλλά δεν θα το μάθουμε ποτεΜε ψηλοτάκουνα θα εισουν ακόμα καλύτερη
Απολυτότητα και αλαζονεία γειτνιάζουν αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει και πολλή σημασία ο εντοπισμός των διαφορών. Σε κάθε περίπτωση, αναφαίρετο δικαίωμά σου και απολύτως σεβαστός ο τρόπος που επιλέγεις να απαντάς!Αλαζονεία ποτέ. Απολυτοτητα ναι. Γιατί άλλο να μ εκφράσει κάποιος το γούστο του κ άλλο να μ πει τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω.
Δεν πρέπει να κάνω τίποτα.
Τον εαυτό μ έχω ερθει να δείξω όχι μια αβουλη εύπλαστη κούκλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί αλλά δεν θα το μάθουμε ποτε
Η διαφορά έγκειται στο να θεωρώ οτι θα ντυνομαι όπως μ αρέσει επειδή είμαι ΕΓΩ (έμφαση στο εγώ)Απολυτότητα και αλαζονεία γειτνιάζουν αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει και πολλή σημασία ο εντοπισμός των διαφορών. Σε κάθε περίπτωση, αναφαίρετο δικαίωμά σου και απολύτως σεβαστός ο τρόπος που επιλέγεις να απαντάς!
κοιτα να δεις σε αυτο χωρο που εισαι υπαρχει και μια υπηρεσια που λεγεται dressing code, καμια φορα ζηταμε απο τα κοριτσια να ερθουν ντυμενα οπως μας αρεσει. δεν το κανουν ολες φυσικα , αλλα συνηθιζεται να γινεται αυτο ... αυτο απλαΗ διαφορά έγκειται στο να θεωρώ οτι θα ντυνομαι όπως μ αρέσει επειδή είμαι ΕΓΩ (έμφαση στο εγώ)
Ενω εγώ θεωρώ οτι ο καθένας ανεξαιρέτως θα έπρεπε να ντύνεται όπως νιώθει ο ίδιος καλα κ όχι για να ικανοποιεί τους γύρω του.
Από κει κ πέρα οι γνώμες δεκτες όταν Εχουν συμβουλευτικό Χαρακτήρα. Οι δεκτές οταν ο χαρακτήρας είναι επιτακτικος κ προστακτικός.
Δεν με είμαι ευθικτο άτομο αλλά ούτε μ αρέσει να πέφτουν κάτω πράγματα π εγώ θεωρώ μομφή στην γυναικεία και ανθρώπινη μ υπόσταση
Μα οταν μ ζητηθεί κάτι ακολουθώ την οδηγεία αν μπορώ αυτό εννοείταικοιτα να δεις σε αυτο χωρο που εισαι υπαρχει και μια υπηρεσια που λεγεται dressing code, καμια φορα ζηταμε απο τα κοριτσια να ερθουν ντυμενα οπως μας αρεσει. δεν το κανουν ολες φυσικα , αλλα συνηθιζεται να γινεται αυτο ... αυτο απλα
Σωστή έτσι..Μα οταν μ ζητηθεί κάτι ακολουθώ την οδηγεία αν μπορώ αυτό εννοείται
Γιατί?Αλαζονεία ποτέ. Απολυτοτητα ναι. Γιατί άλλο να μ εκφράσει κάποιος το γούστο του κ άλλο να μ πει τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω.
Δεν πρέπει να κάνω τίποτα.
Τον εαυτό μ έχω ερθει να δείξω όχι μια αβουλη εύπλαστη κούκλα
Μπορεί αλλά δεν θα το μάθουμε ποτε
Έχεις ξεχάσει σε ποιο σάιτ είσαι φίλε....στο μπου.....μαλακίες θα γράφουμε....έτσι είναι αυτά ....και πάνω από όλα να κοιτάς αυτός που γράφει τι έχει ποσταρει σε αλλά νήματα και θα καταλάβεις τι ρόλο παίζειΣυνέχεια επιθέσεις της κάνετε… και συνέχεια fully booked είναι… η κοπέλα είναι αυτό που δείχνει και χρεώνει όσο γουστάρει γιατί δικό της είναι το κορμί σας θυμίζω ε;; Μην ξεχνιέστε!! Very short term lease κάνετε!! Γιατί σπάτε τ’αρχίδια σας και τ’αρχίδια μας όλοι εσείς που μόνο κακό λόγο έχετε να πείτε;;; Η κοπέλα είναι ευγενέστατη, καθαρότατη κι έχει μυαλό ξυράφι. (Για ομορφιά δε μιλάω, το θεωρώ υποκειμενικό) Σε πόσες έχετε δώσει 150€/ώρα ή και περισσότερα κι έχετε αντιμετωπίσει ψεύτικες συμπεριφορές, βρωμιά και ηλιθιότητα ή χαζοπονηριά σε βαθμό κακουργήματος;;;
Εγώ που σαν βλάκας πήγα σε λάθος χοτέλ (κοντά στο Bill), η κοπέλα ούτε παραπονέθηκε, ούτε στράβωσε, ούτε το έπαιξε θεωρία. Ανθρώπινα το προσπέρασε κι ήρθε και όλα πήγαν τέλεια. Και τι έγινε που φοράει αυτά που φοράει; Ρούχα ψωνίζετε; Έλεος…
Και για να συνεχίσω....από το 2005 εγγραφή...θα είσαι σίγουρα όχι πιτσιρικάς....και έχεις μόνο 160 μυνήματα ....που είσαι τόσο καιρόΈχεις ξεχάσει σε ποιο σάιτ είσαι φίλε....στο μπου.....μαλακίες θα γράφουμε....έτσι είναι αυτά ....και πάνω από όλα να κοιτάς αυτός που γράφει τι έχει ποσταρει σε αλλά νήματα και θα καταλάβεις τι ρόλο παίζει
Άλλο να γράφεις καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα κι άλλο να γίνεσαι κακεντρεχής. Όχι εσύ γενικά λέω, μην παρεξηγηθώ. Επίσης σπάνια κοιτάω το ιστορικό του καθενός γιατί κανενός ανώνυμου η άποψη δε με ενδιαφέρει και τόσο… μόνο αν είναι εντόνως αρνητική… εκεί ίσως το ψάξω να δω αν είναι αντικειμενικός ή απλά σκατόψυχος… ή αντίστοιχα εντόνως θετική να δω αν είναι αντικειμενικός ή ενθουσιώδης…Έχεις ξεχάσει σε ποιο σάιτ είσαι φίλε....στο μπου.....μαλακίες θα γράφουμε....έτσι είναι αυτά ....και πάνω από όλα να κοιτάς αυτός που γράφει τι έχει ποσταρει σε αλλά νήματα και θα καταλάβεις τι ρόλο παίζει
Δεν είχα λεφτά. Τώρα έχω και μαζεύω εμπειρίες. Σε κάλυψα;Και για να συνεχίσω....από το 2005 εγγραφή...θα είσαι σίγουρα όχι πιτσιρικάς....και έχεις μόνο 160 μυνήματα ....που είσαι τόσο καιρό
Και ποιος είπε ότι δεν μας αρέσουν αυτά που φορά...έχει άποψη στο ντύσιμο....αλλά για το ντύσιμο την έδωσε μόνη της την απάντηση......... είπε εάν της πουν τι να φορακαι μπορεί δεν έχω χει θέμα .....δεν το διαβασεςΣυνέχεια επιθέσεις της κάνετε… και συνέχεια fully booked είναι… η κοπέλα είναι αυτό που δείχνει και χρεώνει όσο γουστάρει γιατί δικό της είναι το κορμί σας θυμίζω ε;; Μην ξεχνιέστε!! Very short term lease κάνετε!! Γιατί σπάτε τ’αρχίδια σας και τ’αρχίδια μας όλοι εσείς που μόνο κακό λόγο έχετε να πείτε;;; Η κοπέλα είναι ευγενέστατη, καθαρότατη κι έχει μυαλό ξυράφι. (Για ομορφιά δε μιλάω, το θεωρώ υποκειμενικό) Σε πόσες έχετε δώσει 150€/ώρα ή και περισσότερα κι έχετε αντιμετωπίσει ψεύτικες συμπεριφορές, βρωμιά και ηλιθιότητα ή χαζοπονηριά σε βαθμό κακουργήματος;;;
Εγώ που σαν βλάκας πήγα σε λάθος χοτέλ (κοντά στο Bill), η κοπέλα ούτε παραπονέθηκε, ούτε στράβωσε, ούτε το έπαιξε θεωρία. Ανθρώπινα το προσπέρασε κι ήρθε και όλα πήγαν τέλεια. Και τι έγινε που φοράει αυτά που φοράει; Ρούχα ψωνίζετε; Έλεος…
Ναι οκ αν και ήταν ρητορική η ερώτηση....εγώ βλέπω παντός ότι στο νήμα της Άννας δεν βλέπω περίεργα σχόλια ...ούτε αρνητικά.... απόψεις βλέπω μόνο που με άλλες σύμφωνο με άλλες όχι ....όπως και νομίζω και η ίδιαΆλλο να γράφεις καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα κι άλλο να γίνεσαι κακεντρεχής. Όχι εσύ γενικά λέω, μην παρεξηγηθώ. Επίσης σπάνια κοιτάω το ιστορικό του καθενός γιατί κανενός ανώνυμου η άποψη δε με ενδιαφέρει και τόσο… μόνο αν είναι εντόνως αρνητική… εκεί ίσως το ψάξω να δω αν είναι αντικειμενικός ή απλά σκατόψυχος… ή αντίστοιχα εντόνως θετική να δω αν είναι αντικειμενικός ή ενθουσιώδης…
Δεν είχα λεφτά. Τώρα έχω και μαζεύω εμπειρίες. Σε κάλυψα;
Είπαμε είναι ένα σάιτ που πίσω από το πληκτρολόγιο ανώνυμα ο καθένας λέει ότι θέλει....τα κόμπλεξ του καθενός από δω βγαίνουν...και δεν παίζει ρόλο σε ποιο νήμα θα βγουν ....όλοι μας έχουμε τα κόλλημα τα μαςΠολλά σχόλια στο νήμα, μόνο καλοπροαίρετα δεν τα λες φίλε μου δυστυχώς…
Σωστός.Είπαμε είναι ένα σάιτ που πίσω από το πληκτρολόγιο ανώνυμα ο καθένας λέει ότι θέλει....τα κόμπλεξ του καθενός από δω βγαίνουν...και δεν παίζει ρόλο σε ποιο νήμα θα βγουν ....όλοι μας έχουμε τα κόλλημα τα μας