komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.298
- Πόντοι
- 206
Αυτές οι μελανιες στο μπούτι είναι από αυταρχικό προγράμμα;Καλο βράδυυυ με όνειρα γλυκά και...απονειρευτα
Αυτές οι μελανιες στο μπούτι είναι από αυταρχικό προγράμμα;Καλο βράδυυυ με όνειρα γλυκά και...απονειρευτα
Οχι. Δεν το προσφέρω αυτόΑυτές οι μελανιες στο μπούτι είναι από αυταρχικό προγράμμα;
Οι περισσότεροι έχουμε πάει σχολείο. Το πραγματικό flex γίνεται με την κατοχή άνω των 2 διδακτορικών διατριβών σε σχολές υψηλής ζήτησης.Δεν το γκουγκλαρα φιλτατε. Αν δεν βαριεσαι ψάξε να δεις σε άλλα μ σχόλια οτι ποτε δεν το έχω γράψει ανορθόγραφα. Δόξα τω θεω σχολείο πήγα
I didn't flex. Αυτονοητο θεωρω να μιλαμε τη γλωσσα μας σωστα. Απλα για να κατανοησω οτι έχετε παει σχολείο ας μην γίνονται ορθογραφικά/γραμματικά λάθη δημοτικού.Οι περισσότεροι έχουμε πάει σχολείο. Το πραγματικό flex γίνεται με την κατοχή άνω των 2 διδακτορικών διατριβών σε σχολές υψηλής ζήτησης.
Χαχα διαβασμενη με ποια έννοια?Πόσο διαβασμένο έχει μπει το κορίτσι εδώ μέσα......
Μαγκια της βέβαια...
Ωραία εμφάνισηΚαλο βράδυυυ με όνειρα γλυκά και...απονειρευτα
I see we have a man of refined taste finally haha ❤❤Ωραία εμφάνιση
Top dress code
Προσωπικά δεν θα με χαλούσε....αρκεί να υπήρχαν sexy tan lines.......Αν κ να πω την αμαρτία μ το άμμος σαγιοναρα κ ανοψοκκινισμενο μυτακι π βγάζει κάτι ανέμελο κ σέξι προσωπικά, αν κ δεν θα το εκανα
Γενικά.... Δεν είναι κακό αυτό.Χαχα διαβασμενη με ποια έννοια?
Απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι σε οδήγησε να το πεις αυτό δεν το πήρα ως προσβολήΓενικά.... Δεν είναι κακό αυτό.
Παρτο σαν κοπλιμεντο
Ευχαριστώ αγάπη αλλα παει καιρος π ήρθακαλος ηρθες
Παρθένο ε; Ξέρεις πόσες λίρες αξίζει αυτό...Επειδή έχω συναντηθεί με την Αννούλα (δεν έχω γράψει κριτική κοριτσάρα λόγω χρόνου), δοκίμασα να βάλω δαχτυλάκι αλλά το ποπουδάκι ήταν ερμητικά κλειστό, δηλαδή παρθένο. Αυτό, γιατί και άλλες έχουν πει ότι δεν το δίνουν, αλλά στο δαχτύλιασμα καταλαβαίνεις ότι απλά χρειάζονται διόδια..... Αννούλα είσαι σούπερ !!!!
Εντυπωσιακός ο τρόπος απάντησης...Εγώ φοραω ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
κ αυτό το κάνω επειδή ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Κ όποιου του καοφαινεται η πόρτα είναι ανοιχτή κ τα σκυλιά δεμένα κυριε μ
Υποδείξεις κ προσταγές εγώ δεν δεχομαι
Κ το αν χάνω "πελατεία" αφού δεν νοιάζει εμένα εσάς τι.σας κοφτει?
Οσοι Με έχουν συναντήσει ξέρουν ότι είμαι ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΗ
κ ααυτά είναι που δείχνουν τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ.
Αν επιθυμείτε κάποιον να ντυσετε υπάρχουν κ μανεκεν
ΜουναραααΚαλο βράδυυυ με όνειρα γλυκά και...απονειρευτα
Ελπίζω όχι ειρωνικααΕντυπωσιακός ο τρόπος απάντησης...
Εχω τελειώσει κοινωνιολογία. Τώρα είμαι σε ενα ΙΕΚΣε ποιο πανεπιστήμιο είσαι ...για μηχανολόγος μηχανικός σε βλέπω
Anna you are so hot! 10/10 the stockings, the dress, the nails 10/10Good night with sweet and ... dreamy dreams: angel:: angel: