Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.198
Χαχαχα βαζεις ιδεες ισως τώρα σε καποιους....μαγκα μου μηπως να χτυπαει και καρτα?!?!!?
Χαχαχα βαζεις ιδεες ισως τώρα σε καποιους....μαγκα μου μηπως να χτυπαει και καρτα?!?!!?
ειναι η Αννουλα στο παμε???????????Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά; Το νήμα του call girl @Anna24 είναι εδώ ή του Π.Α.Μ.Ε; Άμα είναι να κατέβω στη συγκέντρωση για τα αιτήματά σας με πλακάτ
Μωρέ μια χαρά τα λες αλλά όπως γίνεται συνήθως όλοι θ'αναγνωριστούμε και θα τιμηθούμε μετά θάνατονΠου και που ξυπνάει ο επαναστάτης μέσα μου τι να κάνω.. Αλλά οι ιδέες μου όσο ανεφάρμοστες και αν φαίνονται τώρα , κάποτε θα εφαρμοστούν . Μην ξεχνάτε οτι μας διαβάζουν οι πάντες εδώ μέσα. Τραγουδιστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, influencers κλπ. Όλο και κάποιος θα συγκινηθεί και θα τα μεταφέρει εκεί που πρέπει και έτσι τα σχέδια μου θα πάρουν σάρκα και οστά..
Θέλω παράσημα παιδιά , θέλω γαλόνια, θέλω επιτέλους να μάθει ο κόσμος τους αγώνες που έχουμε δώσει και να χαίρουμε εκτίμησης και σεβασμού απο όλους. Κατά μια έννοια έχουμε συμβάλει και εγώ και εσείς στην ανάπτυξη του τόπου μας, δεν πρέπει να τιμηθούμε επιτέλους απο το κράτος για όσα έχουμε προσφέρει ; Λέω κάτι παράλογο ρε παιδιά;
I know honey..
Λες;;;; Να τη δω μπροστάρισσα στην εργατική Πρωτομαγιά να διαδηλώνει και τι στον κόσμο!!!ειναι η Αννουλα στο παμε???????????
ρε...συντροφε???...χαχαχχαΛες;;;; Να τη δω μπροστάρισσα στην εργατική Πρωτομαγιά να διαδηλώνει και τι στον κόσμο!!!
Και να παίζει το bandiera rossa σύντροφερε...συντροφε???...χαχαχχα
Δυστυχώς. Ίσως είμαστε too good to be true για αυτό τον τόπο, δεν ξέρω. Ίσως πρέπει να δοκιμάσω και αλλού την τύχη μου , , έτσι και αλλιώς με ζητάνε και απο αλλού , έχω κάνει τα κονέ μου τόσα χρόνια στο κουρμπέτι..Μωρέ μια χαρά τα λες αλλά όπως γίνεται συνήθως όλοι θ'αναγνωριστούμε και θα τιμηθούμε μετά θάνατον
Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου,10 φάσκελα και κοπάνα τηνΔυστυχώς. Ίσως είμαστε too good to be true για αυτό τον τόπο, δεν ξέρω. Ίσως πρέπει να δοκιμάσω και αλλού την τύχη μου , , έτσι και αλλιώς με ζητάνε και απο αλλού , έχω κάνει τα κονέ μου τόσα χρόνια στο κουρμπέτι..
Δυστυχώς μόνο όταν χάνεις κάτι, το εκτιμάς. Νόμος. Άλλά σας λέω τούτο κύριοι της εξουσίας . Έτσι και φύγω απο τον τόπο, γονατιστό θα με παρακαλάτε μετά να επιστρέψω και δεν θα επιστρέφω..
ΕκπληκτικήΚαλή εβδομάδαα να έχουμε darlings
Το πορνοόνομα γιορτάζει ρε τυπε κ συ...χρονια πολλα στο πιο ομορφο κοριτσι
Μπορείς να με πετάγεσαι παντού???????Χαχαχα βαζεις ιδεες ισως τώρα σε καποιους
Ευχαριστώ πολύ πολύχρονια πολλα στο πιο ομορφο κοριτσι
Χρόνια πολλά και καλά Αννουλα μας πάντα υγεία να έχεις κοριτσαρα!!!!
κερναειΧρόνια πολλά και καλά Αννουλα μας πάντα υγεία να έχεις κοριτσαρα!!!!
Γιατί να μην είναι???Γιατί είναι το πραγματικό όνομα;