John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.193
- Πόντοι
- 2.846
Δείξε ρε μικρή κατανόηση.
Ο κόσμος του μπου πένεται...δεν έχει μπικικίνια να σε δει . Οπότε δες τους εσύ
Δείξε ρε μικρή κατανόηση.
@Xaramofais Αλλος ειναι κινκυ εδω μεσα και κανει το παγώνιΆλλο που δεν θέλετε
Όχι. Το να στέλνεις γυμνό περιεχόμενο χωρίς συγκατάθεση είναι παραβατικό τόσο απλάΔείξε ρε μικρή κατανόηση.
Ο κόσμος του μπου πένεται...δεν έχει μπικικίνια να σε δει . Οπότε δες τους εσύ
Ωχ δε μας βλέπω καλά μάγκες. Ας κάνουμε τουμπεκί γιατί η κοπέλα μετά απ'το μαστίγιο θα περάσει σε κάτι τέτοιο και δεν είμαστε για τόσο extreme sports στην ηλικία μαςΆλλο που δεν θέλετε
Απλώς η κάμερα τους πιάνει λίγο πριν μπουν στο μπάνιο καλέ...Όχι. Το να στέλνεις γυμνό περιεχόμενο χωρίς συγκατάθεση είναι παραβατικό τόσο απλά
Ωχ δε μας βλέπω καλά μάγκες. Ας κάνουμε τουμπεκί γιατί η κοπέλα μετά απ'το μαστίγιο θα περάσει σε κάτι τέτοιο και δεν είμαστε για τόσο extreme sports στην ηλικία μας
ΜερακλιδικοΩχ δε μας βλέπω καλά μάγκες. Ας κάνουμε τουμπεκί γιατί η κοπέλα μετά απ'το μαστίγιο θα περάσει σε κάτι τέτοιο και δεν είμαστε για τόσο extreme sports στην ηλικία μας
Άστα φίλε είναι να κουφαίνεσαι με τις παπαριές που ζητάει ο καθένας εδώΈχουμε πνιγεί στην ανωμαλία, ρε φίλε. Τρέχα γύρευε τι ζητάει ο κάθε μαλάκας από μια κοπέλα του χώρου.
Σου καλάρεσε ε;Μερακλιδικο
Περίμενε λίγο ,Αννουλα δεν πιστευω να υπαρχουν και ΜΑΛΑΚΕΣ που σου λενε και για ακα????????
οχι πολυ ψηλα ομως....φοβαμαι....Περίμενε λίγο ,
Θα σού φέρω ένα σύννεφο να πέσεις
Μη φοβάσαι θα σου στείλω ένα αλεξίπτωτοοχι πολυ ψηλα ομως....φοβαμαι....
με το ζορι να πεσω δηλαδη ε??Μη φοβάσαι θα σου στείλω ένα αλεξίπτωτο
Όχι δα. Για το ω μη γένοιτο το λέωμε το ζορι να πεσω δηλαδη ε??
Ο κυνόδοντας είχε έξυπνο concept, άσχετα αν δε βγήκε στην οθόνη, αλλά σαν ιδέα ήταν καλή. Και υπήρχε λόγος που τα παιδιά συμπεριφερόντουσαν έτσι. Αν θες να δεις μια ταινία που θα σου μείνει ανεξήτηλη στη μνήμη, τότε δες το human centipede 2Την έχω δει και εγώ,και πραγματικά σαν τέρμα καθυστερημένα κανανε τα παιδιά
Να τανε μονο τα καβλια που στελνουνε.Εγώ δεν το έχω καταλάβει ακόμα γιατί ένας άντρας πρέπει να στέλνει την πουτσα του σε φώτο σε μια γυναίκα?
Θεωρεί ότι μόλις την δει θα τρέξει με ανοιχτά τα πόδια ή άλλη?
Απορία το έχω τον λόγο που το κάνουν.
Και πόσο βέβαια σε μια κοπέλα που το κάνει ως επάγγελμα.
Ας αλλάξουμε ομως συζήτηση.Bou imdb & bou masterchef γίναμε εδώ
Ρε τα σκάφη, τις βίλες κλπ ας τα στέλνουν. Με αυτά πλέον οι περισσότερες θα τρέξουν με ανοιχτά τα πόδια.. Στέλνοντας την πουτσα όμως τι περιμένουν να κάνει η κοπελα?Να τανε μονο τα καβλια που στελνουνε.
Στέλνουνε σκαφη, βιλες, μούσκουλα. Δεν σας τα εχουν πει ολα στο τι τους στέλνουν...
Ας αλλάξουμε ομως συζήτηση.
Αννα αποτριχωση κανεις με λειζερ, κερι, η ξυριστικη μηχανη ζιλετ;
Νομιζω ενδιαφερει το κοινό.
Μολις τελειωσουν τα θεματα συζητησης εδω θα ανοίξουμε τα ιδια θεματα και στις αλλες μην ειναι παραπονουμενες.