Πάλι πολύς ντόρος για το τίποτα..... Από τότε που έγινα μέλος του bou (2010) το μοναδικό ίσως θέμα που ανακυκλώνεται διαρκώς είναι η σχέση τιμής των κοριτσιών με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Και το εξωφρενικό είναι, ότι συνήθως οι κατακριτές των αυξημένων τιμών δεν έχουν συναντηθεί με τις κοπέλες που κατακρίνουν..... Την Αννουλα την έχω συναντήσει 1 φορά και θα επιδιώξω σίγουρα και άλλες αναλόγως του χρόνου μου. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω αυτά που ζητάει και αυτό το λέω συγκρίνοντας την με άλλες κοπέλες αντίστοιχων "κυβικών" και υπηρεσιών. Ελληνίδα, όμορφη, νεαρή, ακομπλεξάριστη, ικανοποιεί στο σεξ, γουστάρει το σεξ, μπορείς να πεις μια κουβέντα μαζί της, νομίζω ότι αυτά είναι προσόντα που σίγουρα για όσους αναζητούμε τον αγοραίο έρωτα είναι ζητούμενο. Το κορίτσι είναι σούπερ και όσο αξιολογεί τον εαυτό της απλά το σέβεσαι. Όποιος διαφωνεί, είτε προσπερνάει, είτε δοκιμάζει (όπως έχουμε κάνει όλοι μας με αρκετά κορίτσια) και βλέπει αν έκανε κασκαντεριλίκι και έκλαψε τα λεφτά του ή πέρασε υπέροχα. Ατέρμονες φιλοσοφικές ή κοινωνιολογικές συζητήσεις νομίζω κουράζουν σε έναν χώρο όπως το bou ......