Αν ησουν δασκαλος θα επαιρνες κεφαλια στην εκθεσηέλα ντε...
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αν ησουν δασκαλος θα επαιρνες κεφαλια στην εκθεσηέλα ντε...
![]()
Γλυκές καλησπέρες κ από μεναΤην καλησπέρα μου στην Αννούλα
ρε μαν δε δίνω βάση στα ορθογραφικά σχεδόν ποτέ (έχω δει κλάσης χειρότερα εννοείται π.χ. ΜΥΝΗΜΑ αχαχαχαχαχα), αλλά ο συγκεκριμένος αυτό το ΤΗ για το θηλυκό γένος, το οποίο είναι βασική γνώση δημοτικού, το έχει καταγαμησει ναουμε.Αν ησουν δασκαλος θα επαιρνες κεφαλια στην εκθεση![]()
Το δείχνω καθημερινά εδώ μέσα με τις ατέλειωτες φαπες που σας μοιράζω, βλάκαΠάλι καλά που έδειξες εσύ το μέγεθος της εξυπνάδας σου
Αναρωτιέμαι αν είναι περσόνα αυτό η τα πιστεύεις όντως αυτά που λες λολΤο δείχνω καθημερινά εδώ μέσα με τις ατέλειωτες φαπες που σας μοιράζω, βλάκα![]()
Κι εγώ αναρωτιέμαι αν έριξες κάνα ξύρισμα και κάνα πλύσιμο στο μουνι σου ΑννούλαΑναρωτιέμαι αν είναι περσόνα αυτό η τα πιστεύεις όντως αυτά που λες λολ
Θα κανονίσουμε λοιπόν να πάμε σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Ελπίζω να μην είσαι vegan.Ταξίδι όχι, συνοδεία ναι, όλο το βράδυ πολύ δύσκολα θα πρέπει να νιώθω πολύ άνετα και οικεία για να γίνει αυτό
αχουτο μωλεεεεεεε μαγκας πληκτρολογιου μας βγηκε ο γοθροςΤο δείχνω καθημερινά εδώ μέσα με τις ατέλειωτες φαπες που σας μοιράζω, βλάκα![]()
ειναι η νεοτεριστικη μορφη του δων κιχωτηΑναρωτιέμαι αν είναι περσόνα αυτό η τα πιστεύεις όντως αυτά που λες λολ
Ε όχι δα, εκεί είναι η μισή η γλύκαΚι εγώ αναρωτιέμαι αν έριξες κάνα ξύρισμα και κάνα πλύσιμο στο μουνι σου Αννούλα![]()
Όχι δεν είμαιΘα κανονίσουμε λοιπόν να πάμε σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Ελπίζω να μην είσαι vegan.
Άψογα!Όχι δεν είμαι
Ο βηχας και το χρημα δεν κρυβονταιΆψογα!![]()
Σε τρελη φορμα βρισκεσαιΕ όχι δα, εκεί είναι η μισή η γλύκα
Σε τρελη φορμα βρισκεσαι
Εσυ του πας του φορέματος.....next time με αυτό σε θέλω όμορφη!!!!Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?![]()
Βεβαίως αγαπητέ μουεχετε παρει προφισιανσυ με την αννουλα βλεπω![]()
yes my dear επρεπε να γραψεις, αλλα γιου ντιντεντ γιου κατ ιτΒεβαίως αγαπητέ μου