Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.423
Όχι μπέιμπιΚαλώς ήρθες και πάλι Άννα!!! Θύμισέ μου αν βλέπεις και ζευγάρια σε παρακαλώ.
Όχι μπέιμπιΚαλώς ήρθες και πάλι Άννα!!! Θύμισέ μου αν βλέπεις και ζευγάρια σε παρακαλώ.
Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου!!!Όχι μπέιμπι
Πάντα μου άρεσε το γούστο σου στα εσώρουχα!Κάτι έτσι λίγο πιο fragile
Ωραία τατού τύπισσα, χαλάλι η αξυρισια και η μποχα που έλεγε ένας τύπος για σέναΚάτι έτσι λίγο πιο fragile
Είμαι για τους μερακλήδες εγώΩραία τατού τύπισσα, χαλάλι η αξυρισια και η μποχα που έλεγε ένας τύπος για σένα
Λευκό γλυφιτζουράκι !!!Κάτι έτσι λίγο πιο fragile
Κάτι έτσι λίγο πιο fragile
Τύπισσα αν ενδιαφέρεσαι μετά τις 24:00 έχουμε απαρτία σε τσονταδικο, έλα να διασκεδάσειςΕίμαι για τους μερακλήδες εγώ
Γιατί ρε αννούλα. Δεν πας με ζευγάρια φοβάσαι μην χάσεις την ηθική σουΌχι μπέιμπι
I'll pass but knock yourselves out παλικάριαΤύπισσα αν ενδιαφέρεσαι μετά τις 24:00 έχουμε απαρτία σε τσονταδικο, έλα να διασκεδάσεις
Τι σχέση έχει η ηθική? Δεν το θεωρώ ανήθικο. Απλώς δεν πάω με γυναίκεςΓιατί ρε αννούλα. Δεν πας με ζευγάρια φοβάσαι μην χάσεις την ηθική σου
Θα το δοκιμάσω φυσικάΜπορείς να δοκιμάσεις κ αυθημερόν εννοείται, ίσως κ να σαι τυχερός
Μη γράφεις αγγλικά τύπισσα γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουμεI'll pass but knock yourselves out παλικάρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σχέση έχει η ηθική? Δεν το θεωρώ ανήθικο. Απλώς δεν πάω με γυναίκες
Αν ησουν μονο παθητικη ? θα σε πειραζε να σε εγλειφε μια γυναικα ?Τι σχέση έχει η ηθική? Δεν το θεωρώ ανήθικο. Απλώς δεν πάω με γυναίκες
Γυναίκα είσαι ρε τυπε;; Και τόσο καιρό διάβαζα τις κριτικές σου από τα μπουρδελα.Ανωμαλια παντου,χάλασε ο κόσμος.Αν ησουν μονο παθητικη ? θα σε πειραζε να σε εγλειφε μια γυναικα ?
διαβασε τη συζητηση και θα καταλαβεις τι ρωταω.Γυναίκα είσαι ρε τυπε;; Και τόσο καιρό διάβαζα τις κριτικές σου από τα μπουρδελα.Ανωμαλια παντου,χάλασε ο κόσμος.
Google translate is your friendΜη γράφεις αγγλικά τύπισσα γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουμε
Χμμμμ μάλλον ναι αλλά δεν είμαι κ σίγουρηΑν ησουν μονο παθητικη ? θα σε πειραζε να σε εγλειφε μια γυναικα ?
αν μη τι άλλω ειλικρινήςΧμμμμ μάλλον ναι αλλά δεν είμαι κ σίγουρη
Το λέει και ο Sting τραγουδιστά αλλά μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε πόσο μάλλον τέσσερις!Κάτι έτσι λίγο πιο fragile