Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 206
Τι εννοείς τύπε, έχεις inside ενημέρωση; Πες μας και εμάς τους κοινούς θνητούς τι άλλο κάνει, μήπως αποκτήσουμε και εμείς "στον ήλιο μοίρα"κατι αλλο κανει..
Τι εννοείς τύπε, έχεις inside ενημέρωση; Πες μας και εμάς τους κοινούς θνητούς τι άλλο κάνει, μήπως αποκτήσουμε και εμείς "στον ήλιο μοίρα"κατι αλλο κανει..
Μασαει ταραμά και φτύνει τα κουκούτσια!Τι εννοείς τύπε, έχεις inside ενημέρωση; Πες μας και εμάς τους κοινούς θνητούς τι άλλο κάνει, μήπως αποκτήσουμε και εμείς "στον ήλιο μοίρα"
Τι εννοείς τύπε, έχεις inside ενημέρωση; Πες μας και εμάς τους κοινούς θνητούς τι άλλο κάνει, μήπως αποκτήσουμε και εμείς "στον ήλιο μοίρα"
Καλά μπάνια Άννα καλό καλοκαίρι
Mε λίγα λόγια μου λες ότι είναι νταβατζής;;;;;;;Απλά δες ότι είναι γλυκός σαν προδερμ σε 5 ανεξάρτητες, και καταγγελτικος σε άλλες και σε όποια καινούργια μπαίνει.
Δες και σε δίπλα φόρουμ ότι προσκαλεί κοπέλες.
Κύριε Bill και εσείς εδώ;;;; Το ξέρει η "μοναδική σου αγάπη" από δίπλα;Μασαει ταραμά και φτύνει τα κουκούτσια!
γαμαθ???Mε λίγα λόγια μου λες ότι είναι νταβατζής;;;;;;;
Τύπε έχω μιλήσει μαζί του σε 6-7 πμ, ρωτώντας του λεπτομέρειες για κοπέλες και του ζήτησα να μου προτείνει κιόλας κάποια. Απέφευγε συνεχώς να μου προτείνει κάποια συγκεκριμένη και όταν μετά από δική μου επιμονή μου πρότεινε 3-4, οι μισές ήταν απο γραφεία (γκλαμουρ και αγγελοι)! Αμα προωθούσε κοπέλες δεν θα έσπρωχνε τις δικές του;;; Δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο!
Πάντως ότι μου πρότεινε βγήκε αστέρι!
Τέλος πάντων.
Ποιό δίπλα φόρουμ;;;;
Mε λίγα λόγια μου λες ότι είναι νταβατζής;;;;;;;
Τύπε έχω μιλήσει μαζί του σε 6-7 πμ, ρωτώντας του λεπτομέρειες για κοπέλες και του ζήτησα να μου προτείνει κιόλας κάποια. Απέφευγε συνεχώς να μου προτείνει κάποια συγκεκριμένη και όταν μετά από δική μου επιμονή μου πρότεινε 3-4, οι μισές ήταν απο γραφεία (γκλαμουρ και αγγελοι)! Αμα προωθούσε κοπέλες δεν θα έσπρωχνε τις δικές του;;; Δεν νομίζω να παίζει κάτι τέτοιο!
Πάντως ότι μου πρότεινε βγήκε αστέρι!
Τέλος πάντων.
Ποιό δίπλα φόρουμ;;;;
Τι μαλακίες ακούμε. Πες ξεκάθαρα αυτό που θες να πεις ρε φίλεΑπλά δες ότι είναι γλυκός σαν προδερμ σε 5 ανεξάρτητες, και καταγγελτικος σε άλλες και σε όποια καινούργια μπαίνει.
ΟρίστεΠαιδια παιζει καμια φωτο εδω μεσα με τα ποδια της??
και μια κανονικη. ΚαλημεραΟρίστε
Τι κανονική?και μια κανονικη. Καλημερα
ΟλοσωμηΤι κανονική?
Για νευροτυπικους, ολοσωμηΤι κανονική?
Για νευροτυπικους, ολοσωμηΤι κανονική?
Τι μαλακίες ακούμε. Πες ξεκάθαρα αυτό που θες να πεις ρε φίλε
Και μια από 83° δεξιά και η κάμερα να δείχνει από μεσημβρινο.Τι κανονική?
...ρε "μαγκα" (το μαγκα σε πολλα εισαγωγικα γιατι για μαγκα δεν σε κοβω με τιποτα), τι ζορια τραβας με την παρτη μου και τι εμμονες ειναι αυτες που εχεις με εμενα?!!? Πας σε διαφορα νηματα που γραφω και σχολιαζεις τα ποστ μου, με συκοφαντιες και εικασιες ανυποστατες. Βλεπεις δεν σου απανταω για να μην δωσω συνεχεια αλλα εσυ επιμενεις! Λοιπον ως εδω, ουτε νταβατζης ειμαι κ ουτε εχω ονειρο να γινω και αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι εδω μεσα, οπως και μερικα απο τα κοριτσια! Οσο για την υποστηριξη και προτιμηση που δειχνω σε καποια κοριτσια (που υποθετω και αυτο σε πειραζει) το κανω γιατι απλα περασα καλα μαζι τους και το αξιζουν! Ομοιως οπου δεν περασα καλα, γραφω την κριτικη μου ή την αρνητικη αποψη μου και δεν ξανασχολουμαι με την συγκεκριμενη κοπελα ή αν δω κατι που δεν συμφωνω ή με προσβαλλει θα απαντησω. Αυτο γιατι σε ενοχλει, μηπως προσεβαλα αθελα μου καμμια "αγαπημενη" σου και πληγωθηκε ο εγωισμος σου? Χρησιμοποιω το φορουμ οπως ολοι μας, για αλληλεπιδραση με τα μελη και τα κοριτσια, για τις κριτικες και για τις πληροφοριες της πιατσας και τοσα χρονια εδω μεσα δεν εδωσα το δικαιωμα σε κανεναν να με χαρακτηρισει ετσι. Οσον αφορα τα διαφορα sites, αυτο θα επρεπε να το κανουμε ολοι ωστε να διαχεεται η πληροφορια προς οφελος ολων μας. Που βρισκεις το κακο?Απλά δες ότι είναι γλυκός σαν προδερμ σε 5 ανεξάρτητες, και καταγγελτικος σε άλλες και σε όποια καινούργια μπαίνει.
Αυτό που γράφεις θα έπρεπε να είναι η συμπεριφορά όλων απέναντι στις κοπέλες κύριε Odin.