Ισα ίσα να ιντριγκαρει την φαντασία
Ομορφο βράδυ σε όλους
Παναγια μου θα σκοτωθούμε!
Ομορφο βράδυ σε όλους
Flawless !! Ότι διεγείρει την φαντασία γίνεται και ποιο ποθητό !! Είμαι σίγουρος ότι και μετά την απόκτηση του ποθουμένου (στην συγκεκριμένη περίπτωση ) επανέρχεσαι στην διέγερση της φαντασίας εντός ολίγον λεπτών ! Θα το διαπιστώσουμε!! Να είσαι καλά !!Ισα ίσα να ιντριγκαρει την φαντασία
Ομορφο βράδυ σε όλους
Ανήσυχο σίγουρα για όσους έχουν φαντασία... βλέπω αυτό το υπέροχο μακρί μαλλάκι και θέλω να το δω να κυματίζει όταν θα είσαι επάνω μου !!Ισα ίσα να ιντριγκαρει την φαντασία
Ομορφο βράδυ σε όλους
πολυ αισθησιακη φωτο...Ισα ίσα να ιντριγκαρει την φαντασία
Ομορφο βράδυ σε όλους
Η δύναμη της φαντασίας καμία φορά δεν αφήνει τίποτα να οργιάσει ! Σου δίνει απλά την δύναμη της προγευσης αυτού που θα ακολουθήσει ! See you soon angel !
Υπεροχη.....
Η επιτομή του αισθησιασμού! Δείχνεις τόσα ώστε να ιντριγκάρεις και κρύβεις τόσα ώστε να δημιουργείς φαντασιώσεις!
Μας ανεβάζεις τη θερμοκρασία κοριτσάρα μου, μιας και η άνοιξη δεν λέει να έρθει ... άλλα μάλλον θα τη φέρεις εσυ τελικά
Κ αυτό το tattoo μ π αχνοφαινεται είναι ενα χελιδόνιΜας ανεβάζεις τη θερμοκρασία κοριτσάρα μου, μιας και η άνοιξη δεν λέει να έρθει ... άλλα μάλλον θα τη φέρεις εσυ τελικά
Πες το χελιδόνι σου να την φέρει την άνοιξη γιατί με αυτό το ψοφοκρυο τα δικά μας τα πουλιά έπαψαν να κελαηδούν...Κ αυτό το tattoo μ π αχνοφαινεται είναι ενα χελιδόνι
Λες λοιπόν ενα χελιδόνι να φέρνει την άνοιξη τελικά?
Οσο γι αυτό διορθώνεται εύκολαΠες το χελιδόνι σου να την φέρει την άνοιξη γιατί με αυτό το ψοφοκρυο τα δικά μας τα πουλιά έπαψαν να κελαηδούν...
Τι να διορθωθεί ρε κουκλί, εμένα από το κρύο, οι όρχεις πήραν την ίδια θέση που έχουν οι σάλπιγγες στο γυναικείο φύλο...Οσο γι αυτό διορθώνεται εύκολα
Μπορείς να με φωνάζεις σόμπα αν θέλειςΤι να διορθωθεί ρε κουκλί, εμένα από το κρύο, οι όρχεις πήραν την ίδια θέση που έχουν οι σάλπιγγες στο γυναικείο φύλο...
Ναι, όπως ο Κορκολής που φώναζε "είσαι το πουτανακι μου? ", εγώ θα σε φωνάζω "είσαι το μαγκαλι μου?"Μπορείς να με φωνάζεις σόμπα αν θέλεις
Εντάξει σε ευχαριστώ με έκανες κ γελασα πραγματικάΝαι, όπως ο Κορκολής που φώναζε "είσαι το πουτανακι μου? ", εγώ θα σε φωνάζω "είσαι το μαγκαλι μου?"
Η φρεσκάδα και η ομορφιά σου θα φέρει την άνοιξη και το πάθος σου θα μας ζεστάνειΚ αυτό το tattoo μ π αχνοφαινεται είναι ενα χελιδόνι
Λες λοιπόν ενα χελιδόνι να φέρνει την άνοιξη τελικά?
Ωωωω.να σου....γαμ....σωωωωΙσα ίσα να ιντριγκαρει την φαντασία
Ομορφο βράδυ σε όλους
Ομορφο βράδυ σε όλους