Ναι ρε παικτες, απλα μη με πιστευετε στην τελικη και προχωρηστε παρακατω. Κουρασε ολο αυτο, παρθενικο ποστ μεχρι και οτι ειμαι η αννα διαβασα , μουφας και αυτο και εκεινο κλπ κλπ. Παρεπιπτοντως την αννα τη βαζω στο βαθρο μαζι με την ελλι απο μοντελ εσκορτς και εφοσον υπαρχουν και παλαιοι παικτες ο νοων νοητω καθως εγραψε ιστορια - για μενα τουλαχιστον - και ηταν γαμω τα κοριτσια, φοβερη για εξοδο με το φοβερο σικ ντυσιμο που εχει αλλα και με το φοβερο της χαρακτηρα και επιπεδο. και πιστευω οτι η αννα εχει ολα τα φοντα και χαρακτηρα για το ιδιο. Και υπηρεσιες ιδιου υψηλου επιπεδου....Το μαρακι το ξερετε ολοι , ειχα καποτε γνωρισει και το χαμστερ της και η νελλυ το γλυκο inked girl επισης με το φοβερο vfm θα το ξερουν αρκετοι εδω , ανεβαινε για 2 ωρα 0830 πριαμο το πρωι σαββατα και κατι καθημερινες, να ειναι παντα καλα που ειχε τρακαρει με τη φιλη της το σεπτεμβριο. Ο νοων νοητω λοιπον μυστες. θα γραψω σε αλλα νηματα οταν και αν εχω χρονο και αν και οταν νεες εμπειριες κλπ. Εγω γενικα ειμαι πολυ επιλεκτικος αν θα συνεχισω να βλεπω μια κοπελα και αν ναι εχω συνσντηθει και πανω απο 50 φορες με την ιδια. Οποιος θελει το πιστευει οποιος θελει με λεει μουφα κλπ. Προς το παρων εχω στανταρακι την αννα, καθε εβδομαδα για τους λογους που εχω ειδη αναφερει. Εγω σταματαω εδω μη κουρασω και το νημα της ομορφης αννας που παντως πηρε φωτιια...Φιλακια στην αννα