Παντως, επειδη χθες μπηκα ατο φορουμ και γραφτηκα , οντως με αφορμη την Αννα, απο ενα νημα εδω στο φορουμ διαβασα για αυτη και τη συναντησα, εκανα και μια πιο αναλυτικη περιγραφη στη σελ 31 αν θυμαμαι οπως και ενα δυο σχολια σε αλλα νηματα για αλλα, εμενα οχι οτι με νοιαζει αλλα πολυ καχυποψια ρε παιχτες, πολυ του στυλ ρε παιδι μου εισαι καινουργιος τι μας λες και γιατι κλπ. Αυτο δε το καταλαβαινω και δεν εχω να αποδειξω κατι ουτε θα κατσω να γραφω ιστοριες του παρελθοντος ( π.χ ελλη απο μοντελς , σλουρπ που τη ξερετε ολοι φανταζομαι, νελλυ vfm κλπ.) Να βοηθησω ηθελα και επειδη εδω υπαρχουν κατι ατομα οπως ο faraw που βοηθανε και μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση αυτο κλπ, αυτο θα κανω οταν εχω χρονο κσι οπου και αν μπορω οπως εκανα σε δυο αλλα νηματα χθες που χαζευα το φορουμ να το μαθω λιγο γιατι μεχρι χθες σε ενα νημα ειχα μονο μπει. Το παρθενικο μου ποστ παντως αναψε φωτια στο νημα σου αννα!!!! Δεν το περιμενα...Λολ, να περνατε ολοι καλα και να εχετε ενα σουκου με πολυ σεξ γιατι το χρειαζονται ολοι.