!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
loko ομως και παλι κουβενταΟι φωτό εξαφανίζονται για να μην μπορούν να αποθηκευτούν κ για τη δική μ ασφάλεια
loko ομως και παλι κουβενταΟι φωτό εξαφανίζονται για να μην μπορούν να αποθηκευτούν κ για τη δική μ ασφάλεια
Ισραήλ ιδρωτίλα λόγω υγρασίας;Να πω λίγο κάτι, τροφή για σκέψη
Κάνω μπάνιο το χειμώνα 3-5 φορές την ημέρα. Το καλοκαίρι, από 7-15. Κάθε φορά που μπαίνω στο ντου, κάνω και τα μαλλιά και το σώμα.
Έχω κόψει τη γυμναστική και τρώω πολλά κρέατα. Πολλά όμως. Χοντρός δεν είμαι.
Το καλοκαίρι ΥΠΟΦΕΡΩ απ τη ζέστη. Έχω Μόνικα την αίσθηση ότι ΒΡΩΜΑΩ. Φέτος λοιπόν, πήγα καλοκαίρι στο Ισραήλ. Ένοιωθα μια απίστευτη ιδρωτιλα, φανταστείτε οι γύρω μου.
Είναι λοιπόν και οργανικό.
Καταρχήν τόσα μπάνια είναι ανθυγιεινό για το δέρμαΝα πω λίγο κάτι, τροφή για σκέψη
Κάνω μπάνιο το χειμώνα 3-5 φορές την ημέρα. Το καλοκαίρι, από 7-15. Κάθε φορά που μπαίνω στο ντου, κάνω και τα μαλλιά και το σώμα.
Το καλοκαίρι ΥΠΟΦΕΡΩ απ τη ζέστη. Έχω Μόνικα την αίσθηση ότι ΒΡΩΜΑΩ. Φέτος λοιπόν, πήγα καλοκαίρι στο Ισραήλ. Ένοιωθα μια απίστευτη ιδρωτιλα, φανταστείτε οι γύρω μου.
ΒεβαίωςΑννα, μπορω να κανω μια ερωτηση?
Πλακα κανω, δεν εισαι συγκεντρωμενηΒεβαίως
Η Μόνικα πώς εμπλέκεται;;;Να πω λίγο κάτι, τροφή για σκέψη
...."βρωμιαρα Μονικα"Το καλοκαίρι ΥΠΟΦΕΡΩ απ τη ζέστη. Έχω Μόνικα την αίσθηση ότι ΒΡΩΜΑΩ. Φέτος λοιπόν, πήγα καλοκαίρι στο Ισραήλ. Ένοιωθα μια απίστευτη ιδρωτιλα, φανταστείτε οι γύρω μου.
Λογικά το σώμα σου έχει προσαρμοστεί με το νερό,και έχεις βγάλει λεπιαΝα πω λίγο κάτι, τροφή για σκέψη
Έχουμε χεσμενες τις φωτο σου. Το ξέρεις ε???Όπως θα έχετε καταλάβει φωτό ανεβάζω when I feel like it
Κ επειδή είμαι κ λίγο αντιδραστικό πνεύμα καλύτερα μην ζητάτε με τόση επιμονή χαχα
Μην στείλεις για να έχουμε περισσότερη ανυπομονησία μέχρι την επόμενη συνάντηση.Όπως θα έχετε καταλάβει φωτό ανεβάζω when I feel like it
Κ επειδή είμαι κ λίγο αντιδραστικό πνεύμα καλύτερα μην ζητάτε με τόση επιμονή χαχα
Αρκετοί ζητάνε τζάμπα πραγμαΈχουμε χεσμενες τις φωτο σου. Το ξέρεις ε???
Αννα θα ανεβασεις φωτογραφιες,φωτογραφιες ανεβασε Αννα. Αννα καμια φωτο ρε'συ.Κ επειδή είμαι κ λίγο αντιδραστικό πνεύμα καλύτερα μην ζητάτε με τόση επιμονή χαχα
Μην ανεβαζεις. Σιγα, ελλειψη ειχαμε .... Ψωνιστικες κι εσυ, νομιζεις οτι θελουμε να σε δουμε...Όπως θα έχετε καταλάβει φωτό ανεβάζω when I feel like it
Χμ...Στείλε τότε μόνο σε όσους δεν σου λέμε να ανεβάσειςΌπως θα έχετε καταλάβει φωτό ανεβάζω when I feel like it
Όσοι με έχουν ήδη συναντήσει κ μιλάμε μπορεί κ να παίρνουν πριβέ φωτό οι υπόλοιποι δεν νομίζωωωΧμ...Στείλε τότε μόνο σε όσους δεν σου λέμε να ανεβάσεις