kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Γι αυτό ζητάει 150!!! Εμείς τα πληρώνουμε τα μοσχοκάρυδα!!!!!Hahahah βέβαια βάζω γίνεται αλλιώς?
Γι αυτό ζητάει 150!!! Εμείς τα πληρώνουμε τα μοσχοκάρυδα!!!!!Hahahah βέβαια βάζω γίνεται αλλιώς?
Α ναι σωστά
Μπράβο!!! Περασες...Έχεις όποιον άντρα θελήσεις....Hahahah βέβαια βάζω γίνεται αλλιώς?
Aν θέλαμε χαμπλινγκ εξπιριενς θα πηγαίναμε στην εκκλησία ή θα παντρευόμασταν να την έχουμε τζάμπα κάθε μέραΣίγουρα πάντως θα ήταν humbling experience για πολλούς να μας ακούσουν όταν κάνουμε αυτές τις κριτικές μεταξύ μας χαχαχαχα
Ε ναι κ εγώ αυτό είπα ότι δεν είναι κάτι π αναζητάει κάποιος εδώ αυτό, απλά έχει πλάκα η σκέψηAν θέλαμε χαμπλινγκ εξπιριενς θα πηγαίναμε στην εκκλησία ή θα παντρευόμασταν να την έχουμε τζάμπα κάθε μέρα
Νομίζω πως μας ενδιαφέρει όλουςΤο να σε ενδιαφέρει να περάσει καλά στη συνεδρία και η παρτενέρ δεν είναι γκομενιλίκι.
Τι πλάκα έχει το ότι θα μένατε όλες άνεργες σε χρόνο dt αφού θα δουλεύατε μόνο με τους sub πελάτες (που θα την καταβρίσκανε και θα πλήρωναν διπλά για την ξεφτίλα)Ε ναι κ εγώ αυτό είπα ότι δεν είναι κάτι π αναζητάει κάποιος εδώ αυτό, απλά έχει πλάκα η σκέψη
Έχει η πλάκα η σκέψη να φαντάζομαι τα μούτρα μερικών μωρέ πωπω αφήστε τίποτα να πέσει κάτωΤι πλάκα έχει το ότι θα μένατε όλες άνεργες σε χρόνο dt αφού θα δουλεύατε μόνο με τους sub πελάτες (που θα την καταβρίσκανε και θα πλήρωναν διπλά για την ξεφτίλα)
U would be surprisedΝομίζω πως μας ενδιαφέρει όλους
Άννα πες τα ολαΈχει η πλάκα η σκέψη να φαντάζομαι τα μούτρα μερικών μωρέ πωπω αφήστε τίποτα να πέσει κάτω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
U would be surprised
Ενα κομμάτι μουσακά θα έπρεπε να μας έχει τουλάχιστον για το ενδιάμεσο...Γι αυτό ζητάει 150!!! Εμείς τα πληρώνουμε τα μοσχοκάρυδα!!!!!
Σώθηκες, εδώ τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει για τις γυναίκες, γκόμενες, μόνιμες παρτενέρ τους, σιγά μην τους ενδιαφέρει για τις επαγγελματίες.Νομίζω πως μας ενδιαφέρει όλους
ΑυτόΣώθηκες, εδώ τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει για τις γυναίκες, γκόμενες, μόνιμες παρτενέρ τους, σιγά μην τους ενδιαφέρει για τις επαγγελματίες.
Εντάξει, μεταξύ μας, ούτε στις περισσότερες επαγγελματίες είναι προτεραιότητα η ευχαρίστησή τους, να τα λέμε κι αυτά.
Ο οργασμός ίσως όχι αλλά σίγουρα το να απολαμβάνω αυτο π συμβαίνει δημιουργεί πιο ζεστό κλίμα/ οικειότητα κ με κάνει να προσπαθώ με περισσότερο ζήλο κ ζωντάνια να ικανοποιήσω κ εγώΕντάξει, μεταξύ μας, ούτε στις περισσότερες επαγγελματίες είναι προτεραιότητα η ευχαρίστησή τους, να τα λέμε κι αυτά.
Γι αυτό έγραψα "οι περισσότερες".Ο οργασμός ίσως όχι αλλά σίγουρα το να απολαμβάνω αυτο π συμβαίνει δημιουργεί πιο ζεστό κλίμα/ οικειότητα κ με κάνει να προσπαθώ με περισσότερο ζήλο κ ζωντάνια να ικανοποιήσω κ εγώ
Σαν το 69 ένα πράγμα... ότι δίνεις παίρνεις...Ο οργασμός ίσως όχι αλλά σίγουρα το να απολαμβάνω αυτο π συμβαίνει δημιουργεί πιο ζεστό κλίμα/ οικειότητα κ με κάνει να προσπαθώ με περισσότερο ζήλο κ ζωντάνια να ικανοποιήσω κ εγώ
Τυπάρα, αφού είσαι τόσο της ειλικρίνειας, είσαι έτοιμος να ακούσεις και να παρουσιάσεις στους γονείς σου για μέλλουσα νύφη μια "κοπέλα της διπλανής πόρτας" που θα αναφέρει ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ όλο το ερωτικό παρελθόν της;
Αυτό το θέμα κλίμα οικειότητα που κερδίζει ο παρτενέρ το κάτι παραπάνωΟ οργασμός ίσως όχι αλλά σίγουρα το να απολαμβάνω αυτο π συμβαίνει δημιουργεί πιο ζεστό κλίμα/ οικειότητα κ με κάνει να προσπαθώ με περισσότερο ζήλο κ ζωντάνια να ικανοποιήσω κ εγώ
Αν μιλήσει με ειλικρίνεια δε νομίζω πως είσαι έτοιμος να ακούσεις ούτε εσύ, πόσο μάλλον οι συγγενείς σου.θα εξαρτηθεί από το τι θα ακούσουν να αυτάκια μου
Αν μιλήσει με ειλικρίνεια δε νομίζω πως είσαι έτοιμος να ακούσεις ούτε εσύ, πόσο μάλλον οι συγγενείς σου.