Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Off the top of my head (και εξαιρώντας submissive περιπτώσεις που είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας)Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Γιατί τέτοιο κόλλημα εσείς τα αγόρια με το να τα καταπίνει η παρτενέρ? Θέλω να πω από τη στιγμή π έχετε ήδη τελειώσει κ έχετε ήδη απολαυσει την αίσθηση/θέαμα του να καταθέσετε στο στόμα της γιατί έχει τόση σημασία π καταλήγουν μετά χαχα
1) (ψευδ)αίσθηση ότι η κοπέλα σε θέλει πολύ η/και γουστάρει πολύ εκεινη τη στιγμη. Μπορει για την κοπελα να ειναι οντως ετσι η να ειναι απλως διαδικαστικο και να το κανει απλως για να μη λερωθει π.χ. αλλα ως γνωστον ο καθενας μας πιστευει αυτο που θελει να πιστεψει
2) όταν χυνουμε στο στόμα και δεν τραβιέται να φτύσει και καταπίνει και συνεχίζει ν ασχολείται επεκτείνεται χρονικα η αίσθηση που έχουμε αμέσως μετά τον οργασμό
3) Δε γνωρίζω αν θεωρείται κάποια μορφή παραφιλίας άλλα όπως και το dt διαφοροποιει την εμπειρια από το σχεσιακο-γλειφιτζουρέ-"μη μας πει και πουτάνα" plain vanilla bj και ειναι ενα σχετικα σπανιο spicy (borderline kinky) "επιδορπιο" αρα το εκτιμαμε οταν προσφέρεται στο πακετο η μερικοι το πληρώνουμε αν προσφέρεται ως έξτρα στο μενού