kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.794
- Πόντοι
- 4.496
Κι όχι μόνο... Βάλε και "αλί αλί και τρισαλί".....ωιμε!!!
Κι όχι μόνο... Βάλε και "αλί αλί και τρισαλί".....ωιμε!!!
..."καλοπροαιρετα" και "φιλικα" παντα εεεεε!!!!Κι όχι μόνο... Βάλε και "αλί αλί και τρισαλί"
γτ ετσι πρεπει!!!!απλαΝα κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Γιατί τέτοιο κόλλημα εσείς τα αγόρια με το να τα καταπίνει η παρτενέρ? Θέλω να πω από τη στιγμή π έχετε ήδη τελειώσει κ έχετε ήδη απολαυσει την αίσθηση/θέαμα του να καταθέσετε στο στόμα της γιατί έχει τόση σημασία π καταλήγουν μετά χαχα
Για την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ!Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Γιατί τέτοιο κόλλημα εσείς τα αγόρια με το να τα καταπίνει η παρτενέρ? Θέλω να πω από τη στιγμή π έχετε ήδη τελειώσει κ έχετε ήδη απολαυσει την αίσθηση/θέαμα του να καταθέσετε στο στόμα της γιατί έχει τόση σημασία π καταλήγουν μετά χαχα
Γιατί είναι καθαρή πρωτεΐνη, κατευθείαν από την πηγή. Ε, μην πάει τσαμπα.....Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
προσωπικα δεν εχω τετοιες ανησυχιες παντως.Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Απλά ήταν κάτι π μ προξενούσε πάντα περιέργεια κ θεώρησα κατάλληλο το μέρος να μ λυθείγτ ετσι πρεπει!!!!απλα
Εγώ δεν έχω, άλλα ωραίο για κάποιο απροσδιοριστο λόγο όταν συμβαίνει.Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Γιατί τέτοιο κόλλημα εσείς τα αγόρια με το να τα καταπίνει η παρτενέρ? Θέλω να πω από τη στιγμή π έχετε ήδη τελειώσει κ έχετε ήδη απόλαυση την αίσθηση/θέαμα του να καταθέσετε στο στόμα της γιατί έχει τόση σημασία π καταλήγουν μετά χαχα
Τουλάχιστον δεν σου ζητάνε να τελειώσουν στη μύτη σου και να ρουφήξεις. Για σκέψου το...Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Όχι εγώ καταπίνω εφόσον έχουν ήδη φτάσει στη γλώσσα δεν έχει καμία διαφορά για μένα να τα φτύσω, απλώς δεν καταλαβαίνω τι διαφορά κάνει σε εσάςπροσωπικα δεν εχω τετοιες ανησυχιες παντως.
αν θες οκ, αν δε θες... παλι οκ.
ιτς απ του γιου δηλαδη.
Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους άντρες εδώ τις παρέας π πάντα την είχα απορία μιας κ έχω την περίοδο μ κ βαριέμαι
Ναι έχεις ένα ποιντ από αυτήν την οπτικήΕγώ δεν έχω, άλλα ωραίο για κάποιο απροσδιοριστο λόγο όταν συμβαίνει.
Νομίζω επειδή κάποια κορίτσια ίσως δε το κάνουν οπότε όταν κάποια το κάνει ίσως μας ερεθίζει ότι ίσως μας θέλει λιγο παραπανω το κορίτσι.
εσυ παντως τα καταπινεις!!ετσι δεν ειναι;Απλά ήταν κάτι π μ προξενούσε πάντα περιέργεια κ θεώρησα κατάλληλο το μέρος να μ λυθεί
Ναι ναι το πιάνω τώραΓιατι ειναι μια πολυ ρομαντικη αποδειξη οικειοτητας, αφοσιωσης και ενσωματωσης κυριολεκτικα του ποθου
Απάντησα κ πιο πάνωεσυ παντως τα καταπινεις!!ετσι δεν ειναι;
Καλά για μερικούς δεν αμφιβάλω ότι παίζει κ αυτό ρόλοΓια την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ!
εσυ πες μας γτ τα καταπινεις;εσυ παντως τα καταπινεις!!ετσι δεν ειναι;
Γιατί έχω καταλάβει ότι αυτό θέλουν οι περισσότεροι λέμεεσυ πες μας γτ τα καταπινεις;