pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
εγω θελω να δω ρωγιτσα
ρωγιτσα φιλε για να δειςεγω θελω να δω ρωγιτσα
Ο πρωκτός την σήμερον
Θέλει και φαντασία
Μήπως στο τέλος όλοι μας
Θέλουμε ανωμαλία
Η Άννα προσεκτικά τα διάβασεΚαι η κοπέλα διάβασε
Των σάτυρων τα γούστα
Και κατευθείαν φόρεσε
Την μακριά την φούστα
Οχι μηδέν σε καμία περιπτωση υπερβάλουμε λίγο τώραΑν οντως θες απαντηση σε αυτο. Μηδεν,στη κυριολεξία.
Βράδια ποίησης κι απο σας κύριε Zebu μας ??Η Άννα προσεκτικά τα διάβασε
και μάλλον είναι... υποψιασμένη
Φοβάμαι ότι θα δίνει το μουνάκι της
μα όχι στα τέσσερα στημένη...
δειξε ρωγα σε εμας που δεν ειμαστε του μεγεθουςΟχι μηδέν σε καμία περιπτωση υπερβάλουμε λίγο τώρα
Μα ήρθαν και με προκάλεσανΒράδια ποίησης κι απο σας κύριε Zebu μας ??
Αυτά γουσταρω!Οχι μηδέν σε καμία περιπτωση υπερβάλουμε λίγο τώρα
Ενταξει σορρυ. 0.5 και κατι ψιλα.Οχι μηδέν σε καμία περιπτωση υπερβάλουμε λίγο τώρα
ΟχιΕνταξει σορρυ. 0.5 και κατι ψιλα.
Ελα Viber ?δειξε ρωγα σε εμας που δεν ειμαστε του μεγεθους
Ρε δεν πας στον αγύριστο που θα μας τρολλάρεις κιόλας;Κορίτσι άραξε σήμερα, χαλαρά...
Αντί για back to back με "9 1/2 βδομάδες" και "το χρώμα του χρήματος",
θα προβληθεί "ο κύκλος των χαμένων ποιητών" και " η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι"...
Βγάλε ζαρτιέρες και στριγκάκια, φόρεσε ζιπουνάκι και καλτσακια, και παρήγγειλε ποπ κορν και κοκα κόλα...
Καλέςθεάσειςακροάσεις
Το νούμερο σουτιεν μ είναι 85Β για να είμεθα κ ακριβείς :')Ενταξει σορρυ. 0.5 και κατι ψιλα.
Ταμαμ, τότε. Με τέτοιο νούμερο υπάρχει βυζί!Το νούμερο σουτιεν μ είναι 85Β για να είμεθα κ ακριβείς :')
Ουυυ εμένα με ψήνει φουλ η φάσηΚορίτσι άραξε σήμερα, χαλαρά...
Αντί για back to back με "9 1/2 βδομάδες" και "το χρώμα του χρήματος",
θα προβληθούν "ο κύκλος των χαμένων ποιητών" και " η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι"...
Βγάλε ζαρτιέρες και στριγκάκια, φόρεσε ζιπουνάκι και καλτσακια, και παρήγγειλε ποπ κορν και κοκα κόλα...
Καλέςθεάσειςακροάσεις
Βαλε τους αλλα με καλο τιμημα εκ μερους σου !!!Ουυυ εμένα με ψήνει φουλ η φάση
Μηπως να σας βάλω κανέναν διαγωνισμό? Χαχαχα
Οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα Viber ?
Το κατάλληλο μέγεθος στήθους σε μια γυναίκα είναι αυτό που χωράει στην χούφτα ενός άνδρα !! Πέρα από αυτό το έχω αχτη να περάσω καλά με μια κοπέλα που έχει μικρό στήθος .. διότι είμαι πολύ φαν του πολύ μικρού στήθους , αλλά ποτέ δεν έτυχε να περάσω καλά με κοπέλα με πολύ μικρό στήθος ..με την Άννα έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι θα περάσω καλά !! Άννα μου σύντομα βασικά στάνταρ έως την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθούμε !!Ταμαμ, τότε. Με τέτοιο νούμερο υπάρχει βυζί!
Τρεχα ρε συ!!! Ακομα εδω εισαι;;;θα δειξεις?
Ε αμα έχει τόση ζήτηση να ανοιξω only fansθα δειξεις?