Πω ρε φίλε...Έλα κ κάτι καλοκαιρινό
Βλέπω να φεύγει κανένας φιλιπινεζος στη θάλασσα σήμερα...
Έχει και ζημιά μεγάλη το γκαζαδικο...
Θα κλάψουνε και τα καζάνια της motor oil...
Πω ρε φίλε...Έλα κ κάτι καλοκαιρινό
...αμα τηρησεις το ρητο κ την παραδοση, εγω!Ωραιο το κορμι της αννουλας αλλα το εσωτερικο(κατω απο τα εσωρουχα) οι υπηρεσιες της γενικα και η αυρα της ακομα καλυτερα!!!
ΥΓ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
Επππ , μαζέψου φίλε σε έχω προλάβει...(για το ρητό και εγώ καταλαβαίνεις)...αμα τηρησεις το ρητο κ την παραδοση, εγω!
Ασε ασε τα ξέρω από πρώτο χέρι μην μου τον ταράζει κανείς σήμεραΠω ρε φίλε...
Βλέπω να φεύγει κανένας φιλιπινεζος στη θάλασσα σήμερα...
Έχει και ζημιά μεγάλη το γκαζαδικο...
Θα κλάψουνε και τα καζάνια της motor oil...
Κ σ εκείνον με πεδιλακια πήγα ξεεερεισε έχει προλάβει
Ωχ όσο γι αυτό σηκώνω τα χέρια ψηλά χαχαχαχαΟ μεγάλος σκόπελος δεν είναι να συμφωνήσει η Αννούλα. Είναι να συμφωνήσει η γυναίκα μου!!!
Να γι αυτό κερδίζεις επάξια τον τίτλο της αδυναμίας....οχι ρε αρχοντα, μην ξηγιεσαι ετσι τωρα! Το καβλακι @Anna24 ειναι αλανι, gothic και μαγκακι ομορφο. Αμα της βαλεις πεδιλακια, φουστανακια και φρου-φρου χαθηκε η ολη η εικονα! Αλλα στην τελικη δικο της θεμα καθαρα, να ντυθει οπως γουσταρει κ νοιωθει!
ps. πως την θες, ευχαριστημενη με τον εαυτο της οταν ερθει να σου βγαλει γουστα ή οχι?
Το ξέρω κούκλα μου , το ξέρω...Ωχ όσο γι αυτό σηκώνω τα χέρια ψηλά χαχαχαχα
....τετοια πες εσυ και θα μου την εχουν στημενη στη γωνια! Θα κυκλοφορω φορτωμενος, τοιχο-τοιχο και με τα ματια στην πλατη!!!Να γι αυτό κερδίζεις επάξια τον τίτλο της αδυναμίας
Φίλε , το τίμημα της αδυναμίας.....τετοια πες εσυ και θα μου την εχουν στημενη στη γωνια! Θα κυκλοφορω φορτωμενος, τοιχο-τοιχο και με τα ματια στην πλατη!!!
Αννουλα εσύ μη μας τον ταραξεις γιατί θα μας στείλει λοστρομους σε ψαροτρατα μετά...Ασε ασε τα ξέρω από πρώτο χέρι μην μου τον ταράζει κανείς σήμερα
Εγώ να τον ταράξω? Με τιιιιιιποτααα όμωςΑννουλα εσύ μη μας τον ταραξεις γιατί θα μας στείλει λοστρομους σε ψαροτρατα μετά...
Γιατί άμα σε πειράξει και κανένας θα μαζευτεί κανένα fbi εδώ πέρα και θα τρέχουμε σα βεγγοι...
Άμα σου ρθει καμιά μέρα με κανένα διαμάντι σαν αμύγδαλο, να δω εσύ τι θα πάθεις...Εγώ να τον ταράξω? Με τιιιιιιποτααα όμως
Καμία ταχυκαρδία ίσως...για καλό μόνο
Ένας ένας παιδιά...ένας έναςΆμα σου ρθει καμιά μέρα με κανένα διαμάντι σαν αμύγδαλο, να δω εσύ τι θα πάθεις...
Διαπίστωση: εκτός από πολύ ωραίο σώμα έχεις και πολύ όμορφο πρόσωπο!Έλα κ κάτι καλοκαιρινό
Είσαι είσαι είσαι...Έλα κ κάτι καλοκαιρινό
Θα ψάχνω μοδίστρα για το νυφικόΆμα σου ρθει καμιά μέρα με κανένα διαμάντι σαν αμύγδαλο, να δω εσύ τι θα πάθεις...
Κατόπιν συνεννόησης όλα γίνονταιΔιαπίστωση: εκτός από πολύ ωραίο σώμα έχεις και πολύ όμορφο πρόσωπο!
Παρατήρηση: στη δεύτερη φώτο γιατί μας κόβεις τα ποδαράκια σου;
Ερώτηση: Οκ, καλοκαίρι είναι σανδάλια φοράς. Οι κάλτσες είναι off season ή φοριούνται μετά από συνεννόηση;
προφανως αν καποιος ψαχνει κατι συγκεκριμενο απο το πως θα εμφανιστει μια κοπελα το ποιο πιθανο να παρει κοπελα απο καποιο γραφειο και οχι καποια ανεξαρτητη. ο λογος που προσωπικα πηγαινω με ανεξαρτητες ειναι αυτος οτι δεν θα μου ερθουν ντυμενες και βαμμενες σαν λατερνες λες και πανε σε καποια δεξιοση αλλα με ποιο καθημερινα ρουχα (εξαρτατε και απο την ωρα της συναντησης.) μου εχει τυχει στο παρελθον να μου ερθει κοπελα (ανεξαρτητη) κατευθειαν απο τη θαλασσα και μου σκαει μυτη στο ξενοδοχειο με το μαγιο και το παρεο και μυριζε αλυμρα απιστευτη καυλα....οχι ρε αρχοντα, μην ξηγιεσαι ετσι τωρα! Το καβλακι @Anna24 ειναι αλανι, gothic και μαγκακι ομορφο. Αμα της βαλεις πεδιλακια, φουστανακια και φρου-φρου χαθηκε η ολη η εικονα! Αλλα στην τελικη δικο της θεμα καθαρα, να ντυθει οπως γουσταρει κ νοιωθει!
ps. πως την θες, ευχαριστημενη με τον εαυτο της οταν ερθει να σου βγαλει γουστα ή οχι?
εγώ θα ζητήσω αρβύλεςΚατόπιν συνεννόησης όλα γίνονται