Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τα πάντα όλα και καλή μας τύχηπεραν της πλακας απο αιμα εχεις ιδεα τι μεταδιδεται?
Τα πάντα όλα και καλή μας τύχηπεραν της πλακας απο αιμα εχεις ιδεα τι μεταδιδεται?
Ο κοντος εχει η ψωλη η φωνη διαλεξε και παρε....ωρε τι γινεται, ολοι διμετροι ειστε εδω μεσα? Πατε να δημιουργησετε ψυχολογικα τραυματα σε 'μας τους κοντοπουτανους? (1.60 με gel στο μαλλι). Δεν θα σας περασει, αντεπιθεση τωρα!!!
ΥΓ. "Οι ψηλοι την εχουν μικρη"
...ψωλη που φωναζει?Ο κοντος εχει η ψωλη η φωνη διαλεξε και παρε
Για τη λεπτεπίλεπτη Αννα, οι χοντροι καθε ηλικιας ειναι απαραδεκτοι.Χοντρός γέρος είναι λογικό να υπάρχει, χοντρός νέος είναι απαραδεκτος!
Ο νέος και ωραίος γιατί να πληρωσει τυπε?Για τη λεπτεπίλεπτη Αννα, οι χοντροι καθε ηλικιας ειναι απαραδεκτοι.
Φαντασου όμως την εικονα ενός λαπαδιασμενου ογκου λιπους στο οποιο να κοπανιεται πανω το κοριτσι ή να ψαχνει αναμεσα στα σσκουλιασμενα χοντρομπουτα να βρει πουτσα να γλειψει
Ισως πχ γιατι ειναι δεσμευμενος, παντρεμενος κλπ και θελει να πηδηξει ενα νεαρο σφιχτο μουνακιΑ
Ο νέος και ωραίος γιατί να πληρωσει τυπε?
Κακό σχόλιο φίλε. Για πολλούς λόγους .Για τη λεπτεπίλεπτη Αννα, οι χοντροι καθε ηλικιας ειναι απαραδεκτοι.
Φαντασου όμως την εικονα ενός λαπαδιασμενου ογκου λιπους στο οποιο να κοπανιεται πανω το κοριτσι ή να ψαχνει αναμεσα στα σσκουλιασμενα χοντρομπουτα να βρει πουτσα να γλειψει
Αν βρώμας δεν μπορούν να σου αρνηθούν εξυπηρέτηση ούτε αν είσαι αγενής. Κάποιος νομικός μπορεί να επιβεβαιώσει. Αν προσβάλλεις την σερβιτόρα τώρα είναι άλλη υπόθεση. Πάντως οι γραμμές είναι λεπτές δεν είναι τόσο απλό.Αυτό που γράφεις είναι το λεγόμενο face control. Δεν σε αφήνω να μπεις στο μαγαζί μου γιατι είσαι άντρας και δεν συνοδεύεσαι από κοπέλα. Εννοείται πως αυτό είναι παράνομο. Δεν έχει καμία σχέση όμως με αυτό που εγώ είπα, και με αυτό που συζητάμε. Εμείς μιλάμε για θέματα συμπεριφοράς ή υγιεινής. Δεν μίλησε κανείς για εμφάνιση. Αν πας σε μια καφετέρια βάλεις τα πόδια σου πάνω στο τραπέζι, και πεις στην σερβιτόρα καυλακι μου φέρε μου μια μπυριτσα χωρίς αφρό. Θεωρείς πως δεν έχει το δικαίωμα να σου αρνηθεί τις υπηρεσίες ή ότι ο νόμος δεν την καλύπτει;; Επίσης αν πας σε ένα εστιατόριο και ζεχνεις από την βρώμα τόσο πολύ, που οι κατσαρίδες στο υπόγειο, θα αποφασίσουν να μεταναστεύσουν σε άλλο τετράγωνο, δεν έχει το δικαίωμα η επιχείρηση να σου αρνηθεί την είσοδο;; Δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα του υποψηφίου πελάτη.
kαι παπαντζα το σχολιο κ ρατσιστικο. Δηλαδη οι χοντροι πρπει να πηγαινουν με χρεπια? Κ πιστεψε με δεν ειμαι χοντρος. Ειναι επαγγελματιας. Αν ο αλλος ειναι ευγενης,αξιοπρεπης κ καθαρος θα τον εξυπηρετησει. Οπως πολλα κοριτσια προσφερουν υπηρεσιες σε ΑΜΕΑ. Ολοι εχουν δικαιωμα στις απολαυσεις της ζωης. Για μενα εισαι τερμα ακυροςΓια τη λεπτεπίλεπτη Αννα, οι χοντροι καθε ηλικιας ειναι απαραδεκτοι.
Συμφωνο φιλαρα........ωρε τι γινεται, ολοι διμετροι ειστε εδω μεσα? Πατε να δημιουργησετε ψυχολογικα τραυματα σε 'μας τους κοντοπουτανους? (1.60 με gel στο μαλλι). Δεν θα σας περασει, αντεπιθεση τωρα!!!
ΥΓ. "Οι ψηλοι την εχουν μικρη"
Όταν περάσουν κάποια χρόνια ή προκύψουν "άλλα" θέματα, (εύχομαι το αντίθετο, από καρδιάς), ξαναέλα να θυμηθείς τι είχες γράψει το 2022. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.Για τη λεπτεπίλεπτη Αννα, οι χοντροι καθε ηλικιας ειναι απαραδεκτοι.
που δεν θα πουν ρε φιλε.. γιατι αν ο αλλος νιψσει καλα κ φερθει οπως πρεπει στο κοριτσι δεν θα κοιταξει τα κιλα του αλλα αν την σεβαστηκε. Γιατι ειδαμε κ κατι γαμηκουλεουρες που εχουν την αντιληψη "πλερωνω κ κανω οτι γουσταρω" σιγα μην στραβοψωλιασετε καγκουραιοιΈτσι είναι ...ούτε εγώ έχω παραπάνω κιλά ...αλλά το να λες τέτοιο πράγμα είναι λάθος ...και δεν σου πέφτει και λόγος ...μόνο οι κορασίδες μπορούν να πουν για αυτά τα πράγματα
Καλά, εσύ είσαι άγαλμα!!!Έτσι είναι ...ούτε εγώ έχω παραπάνω κιλά ...αλλά το να λες τέτοιο πράγμα είναι λάθος ...και δεν σου πέφτει και λόγος ...μόνο οι κορασίδες μπορούν να πουν για αυτά τα πράγματα
να τα χασουν αδερφε για θεμα υγειας. σε 4 μηνες εχασα 17 κιλα. Στα 45 μου ειχα ψιλοφορτωσει κ ειχα αρχισει να κουραομαι κ να πονανε ποδια. κ ειπα οπα μαστορα.Το σωστό να το λέμε...οι ποιο πολύ φίλοι μου ηλικίας 50+++έχουν κιλά και παραπάνω ...τι έγινε δηλαδή
να αποκτησεις κορμι απολλωναΤο σωστό να το λέμε...οι ποιο πολύ φίλοι μου ηλικίας 50+++έχουν κιλά και παραπάνω ...τι έγινε δηλαδή
και τι λεει ;;;;;;;...ψωλη που φωναζει?