eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.397
- Πόντοι
- 1.056
αλευρι δεν λες τιποτα φοβερηηΠείτε αλεύρι
Η αννουλα σας γυρεύει
αλευρι δεν λες τιποτα φοβερηηΠείτε αλεύρι
Η αννουλα σας γυρεύει
...και πινονται ολα!Στο ουζερί της αννιως λέγονται όλα
.
...και πινονται ολα!
...ξερω τι εννοεις ακριβως, αλλα εγω εννοω τα τσιπουρα!Αγαπάμε όσες τα πίνουν
...ξερω τι εννοεις ακριβως, αλλα εγω εννοω τα τσιπουρα!
Ουτε τώρα ουτε ποτέ αγάπηΜήπως η ομορφούλα δίνει τώρα κωλαρακι ;
Δεν πειράζει Αννούλα. Οι περισσότεροι εδώ δεν δίνουμε. Δεν είσαι η μόνη.Ουτε τώρα ουτε ποτέ αγάπη
καλησπερα.. επειδη εχω δει οτι σ αρεσει η συζητηση κ επιχειρηματολογεις παντα.Ουτε τώρα ουτε ποτέ αγάπη
Απλώς δεν μ αρέσεικαλησπερα.. επειδη εχω δει οτι σ αρεσει η συζητηση κ επιχειρηματολογεις παντα.
Κ ευστοχα συνηθως..
Ο λογος αρνησης αναλ ειναι λογω πονου? το θεωρεις ταμπου? μην το παρεις στραβα. συζητηση κανουμε, απλα ν ακουσω την αποψη σου θελω
δεκτον. δεν ξεκινησα συζητηση ουτε να σε πεισω για κατι ουτε να προσβαλω. απλη απορια. κ φυσικα αποδεκτα τα θελω του καθενοςΑπλώς δεν μ αρέσει
Το κατάπιαμε κι αυτό το πικρό ποτήρι.Απλώς δεν μ αρέσει
Ελπίζω τα υπόλοιπα να είναι γλυκά τουλάχιστον χιχιΤο κατάπιαμε κι αυτό το πικρό ποτήρι.
Εξαιρετικά.Ελπίζω τα υπόλοιπα να είναι γλυκά τουλάχιστον χιχι
Όχι όλοι...χαχαχαΔεν πειράζει Αννούλα. Οι περισσότεροι εδώ δεν δίνουμε. Δεν είσαι η μόνη.
Όχι, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μην σε εξυπηρετήσει. Έχει το δικαίωμα να καλέσει τις αρχές αν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να αρνηθεί να εξυπηρετήσει.Το θέμα είναι πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει, σε ποιον παρέχει τις υπηρεσίες του, όπως και με ποιους όρους, πέραν της εκάστοτε αμοιβής. Παράδειγμα, αν πάμε σε μια καφετέρια, και είμαστε αγενείς, ή απόλυτοι, ή οτιδήποτε άλλο που ενοχλεί, εννοείται πως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας έχει το δικαίωμα να μας αρνηθεί την είσοδο, αλλά και ο κάθε εργαζόμενος της συγκεκριμένης καφετέριας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να μας εξυπηρετήσει και σε εμάς , και στον εργοδότη του. Η καφετέρια είναι το παράδειγμα. Αυτό ισχύει σε όλους τους χώρους εργασίας. Το ότι πολλοί ανέχονται διάφορα, έχει να κάνει με τα όρια τους καθενός, και με τις ανάγκες του.
Πάλι φωτογραφία σού...Πείτε αλεύρι
Η αννουλα σας γυρεύει
Φυσικά κ το έχω! Αν κάποιος είναι αγενής η βίαιος η προσπαθήσει να παραβεί προσυμφωνηθεντες όρουςΌχι, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μην σε εξυπηρετήσει. Έχει το δικαίωμα να καλέσει τις αρχές αν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να αρνηθεί να εξυπηρετήσει.
Τρομερό στήσιμο!!!!Πείτε αλεύρι
Η αννουλα σας γυρεύει