baker45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 206
Επειδη ειδα οτι σχολιαστηκε.. Μαλλον πρεπει ν απαντησω.
Εγω εγραψα οτι "καποιες" εχουν καβαλησει καλαμι κ δεν το εγραψα σε νημα κοπελας 1ον
2ον οταν λεω κατι το στηριζω,κ θα εξηγησω.Βασικα δεν τσουβαλιασα γιατι ειμαι εναντιον, οπως τσουβαλιαζουν κ το δικο μου επαγγελμα.
Εσενα δεν σε ξερω δεν εχω μιλησει ποτε η συμετασχει στο νημα σου, Σωστα?
Παμε παρακατω.
Μιλαω για κατι κοριτσια ανεξαρτητου ηλικιας που επειδη ο Θεος τους εδωσε το δωρο της ομορφιας κ του κορμιου ζηταν κατι απιστευτα ποσα τα οποια
θελουν να τα κερδισουν ¨μονο" με το Θειο δωρο.
Κ εξηγουμαι. Ερχεται με ενα τρελο ποσο. το τρελο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο, κ Εκτος τα +20+20 ειναι κ αχ οχι ετσι δεν μπορω, αχ οχι τ αλλο
κ στο κρεβατι ειναι σα σακι με πατατες.
Οταν ζητας ενα μεγαλο ποσον οφειλεις να δωσεις κ αυτο που του αξιζει.
Κ δεν μιλαω για υπερβολες. Αυτα που λες οτι κανεις νατα κανεις εστω με ορεξη.
Ελπιζω να εγινα καταννοητος
Εγω εγραψα οτι "καποιες" εχουν καβαλησει καλαμι κ δεν το εγραψα σε νημα κοπελας 1ον
2ον οταν λεω κατι το στηριζω,κ θα εξηγησω.Βασικα δεν τσουβαλιασα γιατι ειμαι εναντιον, οπως τσουβαλιαζουν κ το δικο μου επαγγελμα.
Εσενα δεν σε ξερω δεν εχω μιλησει ποτε η συμετασχει στο νημα σου, Σωστα?
Παμε παρακατω.
Μιλαω για κατι κοριτσια ανεξαρτητου ηλικιας που επειδη ο Θεος τους εδωσε το δωρο της ομορφιας κ του κορμιου ζηταν κατι απιστευτα ποσα τα οποια
θελουν να τα κερδισουν ¨μονο" με το Θειο δωρο.
Κ εξηγουμαι. Ερχεται με ενα τρελο ποσο. το τρελο για τον καθενα ειναι υποκειμενικο, κ Εκτος τα +20+20 ειναι κ αχ οχι ετσι δεν μπορω, αχ οχι τ αλλο
κ στο κρεβατι ειναι σα σακι με πατατες.
Οταν ζητας ενα μεγαλο ποσον οφειλεις να δωσεις κ αυτο που του αξιζει.
Κ δεν μιλαω για υπερβολες. Αυτα που λες οτι κανεις νατα κανεις εστω με ορεξη.
Ελπιζω να εγινα καταννοητος