Red hab125
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 736
- Πόντοι
- 81
Υπομονή κ όλα θα γίνουν...κουκλαΚ εκεί φαίνονται τα πραγματικά "αρχίδια"
Υπομονή κ όλα θα γίνουν...κουκλαΚ εκεί φαίνονται τα πραγματικά "αρχίδια"
Αν είναι καθαρός,αν ηρθε στο ραντεβού,αν ήταν βίαιος, ειρωνικός κ αλλά πολλάΚ αν εγώ ποτέ έκανα πχ κριτική για τους παρτενέρ μ εμφάνιση ηλικίες κ εκατοστά δεν θα ήταν καθόλου του ενδιαφέροντος μ
Αλλά είναι αυτά π θα ηταν καλό να κρίνονται, σεβασμός, ευγένεια, ενσυναίσθηση, καθαριότητα, δοτικοτητα, Κατανόηση, ανθρωπιά υπέρμετρη η μη απαιτητικότητα κλπ κλπ
Αααακριβως ναι ναιΑν είναι καθαρός,αν ηρθε στο ραντεβού,αν ήταν βίαιος, ειρωνικός κ αλλά πολλά
Ναι? Απόλυτα ισότιμη και συναινετική συναλλαγή. Πληρώνεις για μια υπηρεσία π εχεις ανάγκη κ σ την παρεχω. Οπως με όλες τις υπηρεσίες δηλαδή.Ειναι ισοτητα να πληρωνεισ για να γαμασ ;;;;;;;;;;;;
Νοικιάζεις χρόνο με συναίνεση κ των δύο εμπλεκομένων μερωνΕιναι ισοτητα να πληρωνεισ για να γαμασ ;;;;;;;;;;;;
Κ εγώ έτσι το βλέπω Χαίρομαι π γίνεται κατανοητό!!Μπράβο ένα νήμα που άκουγονται όλες οι πλευρες κ αυτό είναι μια νικη
απο την στιγμη που υπαρχει εμπορικη συναλλαγή δεν σε ενδιαφερει τι ειναι ο πελατησ εμφανισιακα κλπ δεν κανεισ επιλογη ουτε εσυ τον κρινεισ τι ειναι το αντιθετο συμβαινει ο πελατησ κρινει αν η καθαριστρια ειναι σωστη η οχι ( η δουλεια παει απο στομο σε στομα δεν λεμε )και οχι η καθαριστρια τον πελατη αυτο το κανει με τισ φιλεσ τησ το κουτσομπολιο αυτα και καλη συνεχειαΝαι? Απόλυτα ισότιμη συναλλαγή. Πληρώνεις για μια υπηρεσία κ σ την παρεχω. Οπως με όλες τις υπηρεσίες δηλαδή.
Κ εγώ πληρώνω καθαρίστρια πχ, φι σημαίνει οτι δεν είμαστε ίσες?
Δεν θεωρώ τον άτομο μου ντουγανι,πολλά χρόνια σπουδών κ πάνω από όλα έμαθα να αγαπώΚ εγώ έτσι το βλέπω Χαίρομαι π γίνεται κατανοητό!!
Αν προσεχες θα έβλεπες ότι ειπα πως δεν με απασχολεί να κρινω εμφάνισηαπο την στιγμη που υπαρχει εμπορικη συνναλαγη δεν σε ενδιαφερει τι ειναι ο πελατησ εμφανισιακα κλπ δεν κανεισ επιλογη ουτε εσυ τον κρινεισ τι ειναι το αντιθετο συμβαινει ο πελατησ κρινει αν η καθαριστρια ειναι σωστη η οχι και οχι η καθαριστρια τον πελατη αυτο το κανει με τισ φιλεσ τησ το κουτσομπολιο αυτα και καλη συνεχεια
κοπελια εγω πληρωνω για να μου προσφερεισ αυτο που συμφωνησαμε τιποτε παραπανω αλλα εγω το βλεπω σαν εμπορικη συναλλαγη που δεν αναιρει την ανθρωπια αυταΑν προσεχες θα έβλεπες ότι ειπα πως δεν με απασχολεί να κρινω εμφάνιση
Αν όμως αφού φέραμε αυτό το παράδειγμα εγώ φερομουν Στν καθαρίστρια μ σαν δουλα η με ειρωνία η υποτιμητικά κλπ αυτό θα ηταν οκ επειδή την πληρώνω? Θα έπρεπε να ενημερώσει οσες καθαρίστριες ξέρει να μην με εξυπηρετεί καμια μην σ πω να με καταγγείλει κιόλας
Η λογική σ του ο πελάτης έχει πάντα δίκιο μ θυμίζει αυτούς τους άθλους τυπους π φέρονται στους σερβιτόρους σαν να είναι προσωπικοί τους δούλοι η σαν να πρπεει να ανέχονται την κάθε αγένεια κ προσβολή κ να σ κάνουν τεμεναδες μπας ξ δώσεις κανένα διευρω τιπ
Το οτι ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ δεν σημαίνει οτι μπορείς να φερεσαι όπως σ καπνίζει κ να βγάζεις οτι απωθημένο εχεις πάνω μ, δεν σ ανήκω
Κ εγώ απαιτώ συγκεκριμένα πράγματα, ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΥκοπελια εγω πληρωνω για να μου προσφερεισ αυτο που συμφωνησαμε τιποτε παραπανω αλλα εγω το βλεπω σαν εμπορικη συναλλαγη που δεν αναιρει την ανθρωπια αυτα
Εσύ μας ειπες πριν λίγο οτι το να "πληρωνεις για να γαμας" κάπως αναιρεί την ισότητα, so please do elaborate on that mindsetκοπελια εγω πληρωνω για να μου προσφερεισ αυτο που συμφωνησαμε τιποτε παραπανω αλλα εγω το βλεπω σαν εμπορικη συναλλαγη που δεν αναιρει την ανθρωπια αυτα
ποιοσ το αρνητε αυτο;;;; εγραψα κατι τετοιο ;;;; αυτα ειναι αλληλενδεταΚ εγώ απαιτώ συγκεκριμένα πράγματα, ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΥ
αλλιώς κράτα τα λεφτά σ δεν τα θέλω
Συγνώμη, δηλαδή μιλάμε για το αυτονόητο, αν είναι κανονικοί άνθρωποι όσοι σε επισκέπτονται;Αααακριβως ναι ναι
Αν το όχι μ σε οποιαδήποτε στιγμή δεν έγινε δεκτό, αν έγινε πιεστικος, αδιάκριτος, φορτικός