aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.520
- Πόντοι
- 11.956
Πώς γίνεται αυτό ...12 χρόνια ένα μύνημα ...μήπως είναι λαθοςθα σου απαντησει...
12 χρονια εισαι μελος ...
Πώς γίνεται αυτό ...12 χρόνια ένα μύνημα ...μήπως είναι λαθοςθα σου απαντησει...
12 χρονια εισαι μελος ...
Παρκαρισμένο προφίλ είναι...Εντάξει κλώνος ....αλλα πως γίνεται να έχει έγγραφη 2010...
δεν είσαι ο μόνος που έχεις ανενεργό λογαριασμό τόσα χρόνια...Anon. εχεις παντως μεγαλη φαντασια.. Το 2010 θα σκεφτοταν κανεις να κανει εδω δευτερο λογαριασμο και να τον εχει για 12 χρονια ανενεργο? Σε πηγιανα κιολας με αυτα που εγραφες.. Χαχα να σαι καλα!
Anon. εχεις παντως μεγαλη φαντασια.. Το 2010 θα σκεφτοταν κανεις να κανει εδω δευτερο λογαριασμο και να τον εχει για 12 χρονια ανενεργο? Σε πηγιανα κιολας με αυτα που εγραφες.. Χαχα να σαι καλα!
να πω κι εγώ μια μαλακία...δεν είσαι ο μόνος που έχεις ανενεργό λογαριασμό τόσα χρόνια...
Θα το ήθελα πραγματικά να σε πιστέψω αλλά ΔΕΝ ...
Όχι ότι με αφορά αυτό το θέμα...
Οι κλώνοι μόνο ζημιά κάνουν...
υ.γ
Στα τόσα χρόνια που έχεις λογαριασμό μόνο η συγκεκριμένη σου κίνησε το ενδιαφέρον...
12 χρόνια καμία άλλη...
Αφού διάβασες και είσαι μελετηρός χαρακτήρας πιθανόν να πήρε το μάτι σου ότι στην εργαζόμενη κάτι της συνέβη...Δλδ πρεπει να είμαι κλωνος επειδη δεν εχω γραψει ποτε? Δεν μπορει απλα να διαβαζα οτι με ενδιεφερε μονο? Και αν απανταγε η αννα πιθανοτατα αλλα 12 χρονια θα εκανα να γραψω
Την έχεις πάρει ; είναι καλή ;είναι όπως λένε οι υπόλοιποι στις κρητικές;Καμία σχέση με την Άννα αυτά που λέτε πάντως!!!
Ακομα όχι...δεν την έχω πάρει...σε λίγες μέρες θα την πάρω...αν είναι καλά ψυχολογικά!!!Την έχεις πάρει ; είναι καλή ;είναι όπως λένε οι υπόλοιποι στις κρητικές;
Σιγα ρε τυπε..οταν τα τσιμπαει τα φραγκακια ειναι καλα?Την τρελανατε την κοπέλα σίγουρα και φαίνεται πολύ εντάξει και σοβαρή...δεν είναι πολλές έτσι...!!!
Που εισουν τόσα χρόνια ...μόνο διάβαζες?Anon. εχεις παντως μεγαλη φαντασια.. Το 2010 θα σκεφτοταν κανεις να κανει εδω δευτερο λογαριασμο και να τον εχει για 12 χρονια ανενεργο? Σε πηγιανα κιολας με αυτα που εγραφες.. Χαχα να σαι καλα!
Ειμαι διαβαστερο αγορι.... Η αλήθεια ειναι οτι παντα ηθελα αλλα δεν το ειχα επιχειρησει ποτε το άθλημα... Πρωτη φορα εγινε προ μηνος και τελικα με ενδιαφερει αυτη η γυμναστική!Που εισουν τόσα χρόνια ...μόνο διάβαζες?
Aυτα που λετε ειναι ασχετα...με την αννα η οποια περναει και δυσκολες μερες!!!!Σιγα ρε τυπε..οταν τα τσιμπαει τα φραγκακια ειναι καλα?
Καθε δουλεια εχει τα δυσκολα της.
Στειλε της μνμ!!!Ξέρουμε ποτε θα είναι διαθέσιμη;
Το φορουμ ειναι να γραφουμε που και που και καμια κριτικηΚαλησπέρα, να πω και εγώ δυο λόγια για την Άννα μιας και βρέθηκα μαζί της πριν αρκετό καιρό. Γενικά είναι ωραία κοπέλα, εμφανίσιμη, τα λέει ωραία και καλό σοσιαλ. Περιποιημένη καθαρή με τα τατουάζ της μέσα στην καυλα. Στον αγώνα εγώ περίμενα κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτά που έχω διαβάσει αλλά πάντα νομίζω παίζει και η χημεία. Μέτρια πίπα για εμένα και στον αγώνα αδιάφορη και παθητική πολύ χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες. Απλά κοίταζε και περίμενε εγώ να της πω τι να κάνει. Για εμένα μιλάει αρκετά. Τώρα δεύτερος γύρος δεν έγινε γιατί λέει πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγει. Δεν νομίζω ότι τα χρήματα που ζητάει αντιστοιχούν και στις υπηρεσίες της. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Σαν σύνολο ραντεβού θα πω, ότι είναι από εκείνες τις στιγμές που μετά το πέρας της καυλας και τα λες με τον εαυτό σου και λες από μέσα σου << πφφ μαλακια έκανα δεν έπρεπε να τα δωσω >>
ΥΓ : ξέρω ότι δεν θα αρέσει σε κάποιους αλλά οκ, για αυτό είναι το φόρουμ
Δεν σ αρεσε δλδ....τι δεν σ αρεσε...πανω της..?Το φορουμ ειναι να γραφουμε που και που και καμια κριτικη
Τυπε με το μπαρδον οι κριτικεσ ειναι να βγαζουμε το ζουμι εγω δεν την πηρα την κοπελα το παλουκαρι πιο πανω που την πηρε καλο ειναι να γραψει δυο λογια στο νημα των κριτικων τησ κοπελας .Εσυ θα βγαλεισ το συμπερασμα τι ισχυει και τι οχι τι σου αρεσει και τι οχι κλπΔεν σ αρεσε δλδ....τι δεν σ αρεσε...πανω της..?